God kväll vacker. Har du haft en bra dag?

Jag fick mycket jobb gjort innan det var dags att handla och hämta på förskolan. Sedan har jag inte gjort annat än lagat mat, jagat runt på Vida, tvättat, nattat tjejerna och nu ska jag ta en stund med William och Mio innan det är dags för mig att sova.

Som jag berättat tidigare så tar jag alltid en stund med varje barn på kvällarna. Läser eller pratar och avslutar alltid med nattbön. Det är viktigt, tycker jag.

Imorgon blir det full fart igen. Börjar dagen med en intervju som kommer ta minst tre timmar. Sedan ska jag planera inför två roliga jobbresor som väntar nu i maj.

20140423-211843.jpg
Är det något jag behöver köpa hem så är det bläckpennor. Livs fjäderprydda Hello Kitty-penna funkar här hemma men dra fram den under ett möte… Hello Bimbo 🙂

Hämtade ut ett paket från Kyss Johanna idag. En fin klänning. Blev så glad när jag öppnade och såg hur fint det var packat.

20140423-212315.jpg
Tänk att en sådan detalj direkt fick mig att vilja beställa därifrån igen.

Jag är en säljares dröm. Går på allt. Telefonförsäljare och sådana som står utanför butiker och kränger abonnemang och annat lyckas alltid få mig att stanna och lyssna. Slutar också ofta med att jag signar upp mig på allt möjligt skit som jag sedan måste ringa och avbeställa. Dags för mig att öva på att säga Nej tack! 🙂

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️