God måndag min vän. Hoppas att Du har haft en fin helg. Är du ledig idag? Pojkarna har skola idag (slappdag med talangjakt och annat kul) men Liv är hemma med mig. Hon ska följa med mig till stan.

Lovade bilder från Bloggminglet. Det var en trevlig tillställning och det är alltid roligt att träffa vänner från Familjen. Jag blir så glad när Du kommer fram och hälsar. Bara så du vet 🙂

När vi kom fram och gjorde iordning vår monter så tog Liv sig en tupplur i en av JOOLZ-vagnarna.
Fnulan hade med en födelsedagspresent från Mira.

Hon fick en söt jacka med ugglor. En likadan som Mira har.
Jag och Marre.
Glada tjejer.
Världens bästa Livan. Hon är så lång och smal sötisen. Var på BVC med henne i fredags på 3-års kontroll. Hon var 98, 3 lång och vägde 13 kilo. Hon följde sin kurva sedan hon föddes. Över på längd och lite under på vikt.
Kjell och Lena från Babywall.se. Kanske känner du igen Lena från inlägget innan? Hon är mamma till en av Livs bästisar på förskolan och var på kalaset igår.

Älskar Babywalls tavlor. Liv har en även Syrrans Charlie. Bebisen ska också få en så klart. Har inte bestämt mig för vilken jag ska köpa än. Vilken tycker du?

Annelie och jag. Annelie säljer inredning från Living and Room. Vi tänkte dra ihop ett gäng tjejer och ha en shoppingkväll. En viss procent av färsäljningen kommer hon skänka till vårt barnhem.

Nu ska jag och Liv börja bege oss mot stan.

Önskar dig en fin dag. Vi hörs lite senare.

Ikväll blir det brasa 🙂

All Kärlek ❤