Hej min vän. Hoppas att du har vaknat på rätt sida och känner att det kommer bli en bra vecka.

Jag tänkte kicka igång denna måndag och nya vecka med en tävling. Vad säger du om det?

Jag har en favoritoutfit från me&i som nu kan bli din. Tre stycken outfits lottar jag ut.

De här shortsen och tröjan köpte jag på min me&i-träff i februari. Nu längtar jag till värmen så jag får ha på mig mina shorts. Tröjan använder jag redan flitigt men jag tycker att det är en snygg kombo.

Shortsen är så mjuka i kvalitén så jag kan ha de under magen och tröjan är luftig och faller fint över min växande mage.

Egentligen är det inga gravidkläder med det är så pass mjukt och skönt material att det funkar som det också. Kommer använda detta lika mycket när jag är ”vanlig” igen 🙂

Comfy shorts och Dragonfly blus.

Och nu kan du bli en vinnare. På me&i:s HEMSIDA (under Om oss) finns en intervju med mig. I en av frågorna berättar jag om ett specifikt motiv som Liv tycker om. För att bli en vinnare behöver du veta vilket motiv jag pratar om samt motivera varför du ska vinna dessa snygga plagg.

Senast söndagen den 29 april vill jag ha ditt svar. Du lämnar svaret i kommentarsfältet. Lycka till!

Stor Kram ❤