Hej min kära vän. Hoppas att allt är väl och att du har en härlig helg. I dag är det rena högsommaren. Sol, värme och helt vindstilla.

Igår var jag igång och iväg hela dagen. Var hos världens bästa röstcoach Maria, efter det slog jag ihjäl några timmars kontorstid sedan var det bara att fara hem för att fixa med Mios klassfest. Minns du klassfesten och tipsrundan som vi anordnade innan sommaren? Den som regnade bort och ingen kom till för att det regnade så mycket. Vi föräldrar som höll i den bestämde att vi skulle ha den när skolan började istället så igår var det dags.

Mio kunde dock inte vara där för det var pappahelg och andra planer. Jag var ändå där och fixade med tipsrundan, hängde upp alla frågor som jag gjort.

Hur ser egentligen harens bajs ut?

1. Runda bollar

x. En liten hög

2. Lång korv

De fick nog en fin och rolig kväll på den stora gräsplanen vid vattnet med korvgrillning och lek. Solen valde att komma fram lagom till att klassfesten började.

Mitt favorit snacks.
Mitt favorit snacks.
Det är även Livs favorit.
Det är även Livs favorit.
Smile!
Smile!

img_6178

Jag hade tjejkväll med granntjejerna igår. Vi for ner på ”byn” och satt på mysiga Våfflan i timmar. Karlarna var hemma med alla barnen 🙂

Bästa tjejerna. Tone, Rosie, Charlotta och Camilla.
Bästa tjejerna. Tone, Rosie, Charlotta och Camilla.

img_6180

Det var rätt mycket folk och musik. Vi satt inlindade i filtar och hade en supermysig kväll.
Det var rätt mycket folk och musik. Vi satt inlindade i filtar och hade en supermysig kväll.
Vi åt...
Vi åt...
... och åt.
... och åt.

När vi vid midnatt for hem så gick vi hem till Tone som bor mitt över oss. Hon hade gjort världens godaste kött och rotfruktssoppa som stod på spisen. Så vi åt ännu mer 🙂

Den fick mig att längta efter farmors kött och rotfruktssoppa med klimp. Åh, jag är så sugen på klimp. Ska faktiskt våga mig på att göra den soppan någon dag. Hittade ett recept på HÄR! som ser gott ut.

Nu till något helt annat. Jag håller på att bli tokig, fattar inte hur och varför det blir så här. På alla mina favoritlinnen eller tröjor hittar jag ALLTID små hål. Alltid på samma ställe också. På framsidan mitt på magen. Har min navel tänder?

Blir så ledsen för de är så många plagg som är förstörda. Tänkte att tröjorna kanske fastnar i gylfen eller knappen utan att man tänker på det, men jag är ju så försiktig.

Senast i raden är det här linnet. Mitt favorit. Det är alltid mina lite finare linnen och tröjor som naveldjuret gnager på.
Senast i raden är det här linnet. Mitt favoritlinne. Det är alltid mina lite finare linnen och tröjor som naveldjuret gnager på.
Så här ser alltid hålen ut. Det kan ju inte vara en gormet-mal för hålen är som sagt alltid på samma ställen och så väl navigerade är inte malar va :-) .
Så här ser alltid hålen ut. Det kan ju inte vara en gormet-mal för hålen är som sagt alltid på samma ställen och så välnavigerade är inte malar va 🙂 .

Nu ska jag och Livis fara till Plantagen och köpa en groda. Hon har dille på grodor. Hon såg en porslinsgroda hos grannen så nu tänkte jag hitta en betonggroda som kan vakta vid dörren.

Hela förmiddagen har hon längatat efter grodan. Så nu far vi.
Hela förmiddagen har hon längtat efter grodan. Så nu far vi.

Vad ska du göra idag?

All kärlek ♥