Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


31

augusti

onsdag
2016

Kl. 21:57

Tack för denna födelsedag

God kväll vacker. Nu tackar jag för denna födelsedag. Den har varit så fin och mysig. 


Har två snarkande små flickor bredvid mig, pojkarna är på sina rum, Peter fixar undan efter middagen och jag passar på att läsa lite innan jag somnar.

Har en lång jobbdag imorgon. Införsäljning, provning samt fotografering. Måste få min skönhetssömn 🙂

Godnattkram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31

augusti

onsdag
2016

Kl. 19:21

Första Parkett

Hej igen min vän. Hopps att du har en bra dag. Jag har haft och har en fin födelsedag.

Jag blev bjuden på en god lunch på flotta Sture Hof av Peter. Skaldjur. Det bästa jag vet. Strålande sol och ett glas bubbel till det på första parkett med bästa sällskapet var riktigt trevligt. Längst fram, ut mot Stureplan, på uteserveringen satt vi. Perfekta stället för att sitta och spana på folk och idag var det särskilt kul. Det är ju Fashion Week så det gick förbi den ena mer cool, trendig, utspökad och snyggare än den andra. Kan sitta i timmar och bara titta på folk.


Jag hade på mig en trench från Morris och Janemars, Top Ganni och Wakakuu, jeans Gina Tricot och skor Sophie Schnoor.


Efter lunchen åkte vi till kontoret en stund. Där väntade Vanessa och Max som jag brukar göra olika samarbeten med här på bloggen.

De överraskade mig med en fin bukett blommor, doftljus och massageolja.


Hemma väntade ännu mer blommor från kära vänner. Är sååå välsignad med fina vänner.


Tack MIN goda bästa Johanna.


Tack fina Mia och Fanny. I mina ögon är det ni som ska ha världens största fång rosor och all styrka. 


De vackra rosorna jag fick av Peter och barnen imorse har jag ingen vas till. De är så många och långa, så en stor kaffetermos fick bli vas 🙂


Fick detta fantastiska halsband från Emma Israelsson av Peter. Hade önskat mig det. Hennes smycken är magiska och hon skänker 10% av vinsten till behövande/välgörenhet. 

Barnen gav mig choklad, teckningar och kärleksfulla brev. 


Den här!!! Den gör så jag kan äta så mycket som jag gör 🙂 Hjälper till att sätta igång kroppens förbränning. Fick fem burkar. Nu klarar jag mig länge. En väldigt uppskattad present. Gjorde min dag lite extra för min sista burk tog nämligen slut igår. 

Är så oerhört tacksam och glad över alla Grattis-hälsingar här på bloggen och på mitt Instagram. Blir kokvarm ända in i hjärteroten. Tack min vän ❥

Nu ska jag och familjen äta middag tillsammans.

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31

augusti

onsdag
2016

Kl. 09:03

Födelsedag

God morgon min vän. Idag är det min födelsedag. Har du följt mig genom åren så vet du att jag är barnsligt förtjust i att fylla år.

Som ett barn kan jag pirrigt gå och längta i dagar innan. Kanske t.o.m. veckor 🙂

Jag har vaknat flera gånger inatt, haft svårt att somna om och bara väntat på att det ska bli morgon. Sjukt fånigt men sån är jag. Ha ha.

Sov räv när min älskade familj kom in i sovrummet med tomtebloss, sång, paket och tårta samt den obligatoriska kantarelltoasten som Peter gör åt mig varje födelsedag. Så kärleksfullt.Min vackra, högt älskade barnaskara. Så vansinnigt fina.

Känner mig enormt lycklig, tacksam och aningens gammal 🙂

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB