Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


17

december

söndag
2017

Kl. 18:20

Back to the 80’s

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Nu är jag tillbaka! Aldrig mer kommer det gå så här lång tid mellan mina inlägg. Vi har ju inte hörts sen i fredags. Huvva!

Well well… sen dess har jag rest i en tidsmaskin tillbaka till 80-talet, packat inför flytten och satt mig, barnen och Stig på ett flyg, lämnat allt och landat i ett nytt kapitel i livet.

Nu är vi här, i vårt nya hem i Spanien.

Var så tom och trött efter veckorna av flytt och bergochdalbanan av känslor så jag somnade efter att vi ätit lunch och vaknade nu 🙂

Kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbade hela dagen igår, somnade vid 2 på natten och klev upp kl 04.00 för att fara mot Arlanda kl 04.30.

Fyra trötta barn på Arlanda. Men det gick så bra. Vi hjälptes åt med alla packning (6 stora resväskor, handbagage, en stor hundbur och Stig) och vi somnade alla så fort vi lyfte.

Stigan var lika glad när vi lämnade honom som när han kom fram. Han fick lite lugnande innan resan så han sov nog.

Peter hämtade oss och när vi kom fram till huset möttes vi av ballonger och alla hade vi fått ett fint brev på våra rum och presenter.

Eget bananträd har vi.

Har så klart mycket att visa och berätta men nu ska vi göra iordning lite kvällsmat och umgås hela familjen. Det var så galet längesen vi var tillsammans allihopa. Har inte träffat Peter på snart två veckor.

Måste bara ta dig tillbaka till 80-talet med lite nostalgi. Var med på ett roligt jobb igår. Kan inte berätta så mycket mer än så. Men bara bilderna kommer väcka nostalgikänslor hos dig också.

Axelvaddar, pastellfärger, hockeyfrilla, Starlet och flygande Jakob är bara några av dom sakerna som jag fick uppleva igen för en stund.

Härligt va?! 🙂

Om ett tag kommer ett grymt tips och tävling.

Alla Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15

december

fredag
2017

Kl. 19:19

Skolavslutning

God fredagkväll vacker. Hoppas att din helg börjat bra. Så skönt att ta helg 🙂

Imorse ringde klockan 05.00 och det var dags att fira in Williams första lov på gymnasiet. Jag och Vida var där och firade in det med honom.

Kl 06.30 stod alla SSHLs elever på Midgårdstrappen iklädd sina fina uniformer och sjöng och det fyrades av massor av fyrverkerier. Väckte nog hela stan 🙂

Det var så vackert när vi kom till skolans område. Vaktmästarna hade tänt 850! marschaller på hela området. I den mörka morgonen så lyste dom upp.

Sen bjöds det på julfrukost på elevhemmet. Så mysigt.

William var lite vemodig över att alla vänner åkte hem och att lovet hade kommit. Känns ändå bra för då vet jag att han trivs. Han följer så klart med oss till Spanien och firar jul men sen vill han hem till nyår och vara med vänner.

Han är ju snart 17 år så jag måste väl låta mitt mamma”ego”hjärta låta honom gå sin väg och bli självständig och stark.

Jag är en curlingmorsa av rang och märker att internatlivet verkligen fått William att växa som person när det kommer till ansvar, självständighet och styrka samt i studierna.

Är så otroligt stolt ❤️

….

Redo för jullov.

….

Min fina stora son. Han har växt om mig!

Idag var jag i huset och fixade det sista, tömde allt och grät en skvätt. Jag och William gick runt och tackade huset för 10 underbara år fyllda av skratt, gråt, bråk, fest, gemenskap och kärlek.

Kommer sakna huset, våra grannar och allt men jag vet att det även kommer bli bra i Spanien. Magiskt om jag får bestämma.

….

Livs rum. Hennes fina väggmålning och lite sneda och vinda växastreck hon gjort på väggen. Hon växte tydligen mycket mellan 1 år och 2 år 🙂

Nu har jag satt på mig mjukiskläder, inte lika galna som igår, jag och Ewa har utfodrat barnen och har nu tagit oss ett glas vin var.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14

december

torsdag
2017

Kl. 16:42

Pyjamasdags

Hej vacker. Har precis svidat om till min galna men ack så sköna pyjamas och ska strax börja laga middag.

Har farit runt som en tok den här veckan och nu tänker jag inte lyfta ett endaste finger… förens imorgon då klockan ringer 05.30 och jag har massor att fixa med i huset. Kl 13 är huset officiellt sålt och nycklarna överlämnade. Har möbler och massor kvar men orkar inte idag. Tänker bara hänga med barnen och Ewa.

Vi flyttade in till Ewa igår. Det gick inte ihop med körandet framochtillbaka med barnen då det är dåligt med busstrafik ut till Venngarn där vi bodde.

Nu bor vi alla hos Ewa. Väldigt mysigt. Som en liten regnbågsfamilj 🙂

Fick ett par Hanky Panky-trosor från en PR-byrå och upptäckte nu att det stod GRAAF i små strasstenar. Flott 🙂 Hanky Panky är förövrigt snyggaste och skönaste underkläderna.

Stickan har varit med mig hela dagen. Han har använt mina klänningar från Lars Wallin som sovplats i bilen. Det kallar jag också flott.

Hämtade min brudklänning samt den vackra skapelsen jag hade i Mello hos Lars idag. Han har lånat dom till sin utställning som han haft i några år runtom i Sverige.

Dom kommer hänga fint i min walk-in-closet i Spanien 🙂

Var hos bästa Catta och färgade utväxten imorse. Så jag har lyckats klämma in lite egofix både härochdär i kaoset 🙂

Hon färgade min utväxt, lade en nyansering på hela håret, klippte det samt flyttade upp mina HairTalk.

Jag är alltid lika nöjd och glad när jag går därifrån. Lite trist bara att det ösregnade när jag klev utanför Creative Headz och såg ut som en blöt katt efter promenaden till bilen.

Puss och Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB