Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


21

januari

lördag
2017

Kl. 09:34

Pyjamas hela helgen

God morgon lördag! Med de orden blev jag nyss väckt av Vida 🙂

Har du en skön helg? Jag har och ska bara ha en mysig hemmahelg, pyjamas hela dagarna, med familjen. Bara vi. Igår kollade vi Fångarna på Fortet efter att vi frossat tacos och marängswiss.Vi gjorde marängswiss tillsammans.Kan vara det godaste som finns.


Vad ska du göra i helgen?

Hade en bra fredag på kontoret. Två roliga och bra införsäljningar. Fört ut var den ny butik som heter Style by Madde i Ljungskile. Ett gäng på fem härliga och glada tjejer som gjorde vår morgon. Så snart finns Femme Collection även där.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Madde som driver butiken är fjärde från vänster.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Vårt fina showroom.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
AW17 och Sally. Till AW17 har vi inspirerats av de trendfärger som kommer samt lite asiatiskt snitt. Så mycket snyggt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Den här omlottoppen och byxan är i mjukaste kvalité. Passar lika bra till vardags som till fest. En favorit.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sen kom Helene från butiken Tång i Fjällbacka. Vi bestämde att vi ska ha ett litet event i hennes butik i maj. Det ser jag fram emot. Fjällbacka är så fint. Sen kan man ju gå runt där och kolla in alla mordplatser efter Camilla Läckbergs böcker 🙂


När man råkar se sig själv i en vidrig vinkel när man sätter på mobilkameran.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20

januari

fredag
2017

Kl. 08:27

Solnedgång på Koh Lanta

God morgon min vän. Hoppas du mår bra. Jag sitter i bilen med Peter på väg in till kontoret. 

Himlen är magisk. Isak himmel. Önskar jag kunde stanna till någonstans vid vattnet och ta en vacker bild men jag får ta en i farten 🙂


Blir alltid lika varm i hjärtat och hänförd av detta ljus och alla vackra färger.

Igår lade jag upp en bild på Instagram från Koh Lanta, Thailand. På dagen igår för tre år sedan. Vårt hem under tre månader två år på raken.


Jag och Vida tittar på den fina solnedgången. Åh vad jag längtar tillbaka dit. 

Nu är flera av våra vänner där med sina barn. De som vi varit där med tidigare år som ”long stayare”. Linn och Thomas bor t.o.m. i ”vårt” hus. Så underbart. Är allt lite avis. 

Barnen längtar också tillbaka. De saknar skolan, stranden, vännerna, klimatet, lunket, ja allt som var så härligt där. Tänk att få slippa de här grå slaskiga månaderna i Sverige.

Tänker tillbaka och blir lycklig av minnena.

Något som inte gjorde mig lika lycklig var lappen på förskolan som jag såg imorse.


Lite bättre än den förra, vid jul, som var kräksjuka och löss. Blääää!

Hoppas Vida klarar sig. Hon brukar dock dra på sig skiten som går men peppar, peppar…

Apropå skola så såg jag det här på IG. Om jag inte missminner mig så var det en lärare som gick ut med detta.


Håller med till fullo. Har sådan respekt och tacksamhet för våra barns lärare. Som det ser ut i många skolor idag så förstår jag knappt hur de orkar och står ut. Elever kan hota och slåss men säger läraren ifrån så får hon/han sparken. 

När jag gick i skolan, iofs en liten friskola, så var det aldrig någon som var uppkäftig eller bråkande med lärarna. Överlag så hade man oerhörd respekt för vuxna. Blev man tillsagd så skämdes i alla fall jag och gjorde inte om det. Man tog i hand och såg sin lärare i ögonen när man hälsade och gick in i klassrummet. Bara det älskar jag.

Alla har kanske inte närvarande föräldrar hemma eller någon vuxen som hjälper barnet på rätt väg, uppfostrar och älskar men då får vi andra finnas där. Jag tycker att man har ett ansvar som vuxen. Jag säger till ungar som inte beter sig och jag hoppas andra vuxna gör det med mina barn också.

Önskar dig en fin dag. Fredag och snart helg får de flesta på gott humör. Eller hur?

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19

januari

torsdag
2017

Kl. 13:30

Shake shake shake

I samarbete med Naturdiet

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag har precis kommit från WE. Andra gången jag tränar denna vecka. Kan knappt tro mig själv när jag säger, och menar det, att jag längtar till imorgon då jag ska köra veckans sista pass 🙂

Tänker att tre dagar i veckan är lagom och bra.

Jag har flera gånger tidigare haft samarbete med Naturdiet och lyft fram deras drycker och energibars. Nu har de kommit två nya smaker av deras shakes som jag har fått prova och vill tipsa dig om.

Jag hade med mig två till gymmet idag. En fick Ewa och en svepte jag. Perfekt efter träningen. Fylla kroppen med energi. Den innehåller knappt något socker, inte många kalorier, viktiga vitaminer och mineraler, är mättande och galet god. Smakar milkshake och nästan onyttigt god smak 🙂


De nya smakerna är Cookies & Cream samt Mint Chocolate. HÄR! kan du läsa mer om Naturdiets produkter.


Nytränad, nyduschad och redo att fortsätta min eftermiddag full av energi.

Känner mig nästan som en sån där som jag själv stört mig på genom åren 🙂 Men nu förstår jag varför de jobbigt pigga och träningsälskande människorna tryckt upp i allas ansikten att de är så pigga och glada som de verkar. Första gången i mitt liv som jag förstår det.

Vill du också prova Naturdiets nya shakes? Tänkte nämligen bjuda på en liten tävling.

Du behöver bara skriva i kommentarsfältet till detta inlägg vilken av de ovanstående två smakerna du vill testa och i vilken situation du hade avnjutit denna produkt. Sedan drar jag sex stycken vinnare och de får goda shakes på posten.

Lycka till!

Kram ❤


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB