Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


30

april

söndag
2017

Kl. 19:50

Glad Valborg

Hej min vän. Hur är din helg? 

Här är det lugnt och skönt. De små barnen är ute och leker, killarna är på sina rum och Peter sover i min armhåla 🙂Jag kollar på The goodwife och äter ostbollar.

Snart ska vi ner och kolla in brasan.

Glad Valborg ❤

Kategorier: Familj

Visa 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30

april

söndag
2017

Kl. 10:29

Kalasdag

God morgon vacker. Skönt med sovmorgon. Jag vaknade nyss. Alla vaknade vi nyss. Sjusovarfamiljen 🙂

Igår var det verkligen fullt upp hela dagen. Började dagen med att städa och fixa inför Livs kalas och efter kalaset var det bara att städa igen.

Men det var det värt. Alla hade så kul och kalaset var lyckat. Skrattar gott åt en kommentar från en kalasgäst… Hon sa att kalaset var något hon aldrig trodde skulle hända på riktigt, att här hände verkligen allt.

Gjorde kalasfint i bussen. Liv önskade ju att få ha ett busskalas. Så först var det disco och bus i bussen och sen sprang alla barnen runt i vår trädgård. Hoppade studsmatta, spelade fotboll med Mio, hade dansstopp på altanen, godisregn och bara massor av skoj.


Tur att jag städade bussen innan kalaset 🙂

Hade och har fullt hus. Mamma kom och grattade Liv, Marianne kom och bor över, Jessica och hennes barn kom också och bor över. Älskar när vi har vänner och familj här. Mio sa också det igår, ”jag älskar när folk sover över hos oss”.Mammi och flickorna.

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29

april

lördag
2017

Kl. 10:10

YES!

I samarbete med Bravardag.se

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Jag har nyss vaknat och ska sätta igång med kalasfix. Om några timmar kommer 20 barn. Gulp. 

Blir att städa hela kvällen 🙂

Jag har ju som du vet en stor familj. Det innebär att jag i vardagen behöver alla de bästa knepen och hjälpmedlen för att underlätta i vardagen.

Huset är typ alltid kaos-stökigt, jag tvättar och tvättar men det tar aldrig slut. Disken! För att inte tala om disken. Efter en middag med familjen, och alltid någon kompis till barnen, så är diskmaskinen full. Har man tonåringar hemma så vet du vad jag pratar om när det alltid finns högar med disk på tonåringarnas rum. Under sängen kan det ligga tallrikar med intorkad mat som säkert legat där i några dagar. När köksskåpen börjar bli tomma då ber jag killarna ta ner disken från sitt rum. Då har jag alltid en full maskin… igen.

Mina tvättmaskiner har jag fått byta ut under åren men diskmaskinen hänger med. Var nära att kasta ut den häromdagen för senaste tiden har jag fått köra två program för att få allt rent.

Men tydligen var det inte maskinens fel utan diskmedlet jag använde.

I samarbete med Bravardag.se så fick jag hjälp. Hos Bravardag.se får jag de tipsen och den hjälpen. Där hittar jag recept till helgens bjudning, tips på hårtrender, tävlingar och grymma priser på bl a hygienartiklar. Där finns allt man behöver i vardagen. Blir man medlem, vilket inte kostar ett öre, så får man ta del av allt detta. 

Jag fick chansen att prova nya YES Platinum från P&G Bravardag.se, en produkt som även har fått bäst-i-test av Testfakta.

Tack vare den här så står diskmaskinen kvar och jag tjänar både tid och tålamod. Amen!

T.o.m. i min skruttiga diskmaskin gör denna tablett underverk.

Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Tack Bravardag.se.

Ja, är man en stor familj så måste man ha hjälp i vardagen. Man vill att allt som är tråkigt, som att diska, ska gå lätt och smidigt.

Har du något bra vardagstips så dela gärna med dig.

Stor Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB