Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


23

maj

tisdag
2017

Kl. 12:58

Välkommen på super Sale!

Imorgon blir det en riktigt trevlig dag på vårt showroom och butik på Karlavägen 49 i Stockholm.


Då bjuder vi på 50-70% på FEMME Collections nya och äldre kollektioner. 
Massor av snyggt. Passa på att fyll garderoben med fina klänningar, blusar, shorts och annat. Kitta dig till sommarens fester och varma dagar till grymt bra priser.


Jag och syster kommer stå där hela dagen. Så kom och shoppa, gagga lite och häng med oss.

Välkommem till Karlavägen 49 imorgon onsdag 24/5 kl 10-17 ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23

maj

tisdag
2017

Kl. 08:15

Sameblod

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och känner dig vid gott mod.

Här är det full fart. Mycket som händer. Förändringar med jobb och annat som gör mig ledsen men jag tror att allt samverkar till det bästa. Så är det bara!

Gårdagen var balsam för själen. En eftermiddag och kväll med mamma och syster. 


Vi åt ännu lite mer efter några timmar på stan. Kronärtskocka med citronsmör. Sen var det dags att äntligen se filmen Sameblod. Har länge velat se den. Det var som att uppleva min mormors barndom på film. Triss i Graaf ❤

Kan man ana att jag somnade till i solen i helgen. Inte bra. Helt bränd blev jag. Låg där i knappt en timme och det var molnigt. Solen är så stark. Viktigt med solkräm. Gärna 50. Jag som alltid tjatar om det och förespråkar hur viktigt det är och så gör jag så här. 

Vilka slöa veckor vi har framför oss. Två långhelger på raken och sen sommarlov för barnen. Skola och förskolan är stängd torsdag och fredag denna vecka och måndag och tisdag nästnästa vecka. Nu räknar vi ner till Spanien. Inte många veckor kvar nu tills vi åker dit hela familjen. Tjohooo!

Har du något semester planerad?

I helgen fick jag en burk av syrrans nya naglar- och hårtabletter. Med tanke på hur hennes naglar nu ser ut och för att inte tala om hennes hår så tänker då jag äta dessa varenda dag. Nu håller jag tummarna för mina naglar och mitt hår. Jag har varit lite risig i själen vilket visat sig fysiskt. Mitt hår har gått av på flera ställen så nu har jag en ofrivillig lugg och naglarna bara går av och skivar sig. Men nu hoppas jag att allt hämtar sig.

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22

maj

måndag
2017

Kl. 14:37

Mamma- systermys

Hej min vän. Allt väl?

Idag har jag mamma- systerdag. Vi försöker få till en dag i månaden, hellre oftare men det är svårt, då vi umgås och hänger en hel dag och kväll. Bästa!Vi började med en sen lunch på Sture Hof. Det godaste vi vet. Skaldjur.


Den här lilla godingen är också med oss ❤

Stor Kram ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB