Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 dÄ jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat Àr jag gift med Peter och mamma till fyra hÀrliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, Àven med klÀdmÀrket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du nÄgra frÄgor gÀllande samarbeten, vÀnligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


27

juli

torsdag
2017

Kl. 15:12

GrillmÀstare 

Hej min vÀn. Hoppas du mÄr bra.

HĂ€r Ă€r huset som vanligt fullt av barn. Sju stycken för att vara exakt. Lite familjen annorlunda 🙂

Det Àr sÄ mycket lÀttare nÀr barnen har kompisar. DÄ blir det knappt nÄt brÄk och de hÀnger inte mig i kjolen hela dagarna. Blir galen pÄ allt gnÀll och brÄk. Tycker alla andras barn Àr sÄ trevliga och obrÄkiga. Mina skriker och brÄkar för jÀmnan och tycker bara att jag Àr dum.

Lustigt det dĂ€r. Jag lĂ„ter dem busa, Ă€ta glass och ha kul. Göra lite vad dem vill pĂ„ sommarlovet. Men nĂ€r jag ber om nĂ„t sĂ„ ”hör” de inte och fĂ„r de sen inte vad de vill ha sĂ„ Ă€r jag sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ duuum!! BortskĂ€mda smĂ„ rackare.

Ska nog skicka dem pÄ bootcamp.

I helgen ska jag ta mig en vĂ€lbehövlig paus. Vi ska ta en paus frĂ„n varandra. Jag och mina kompisar Ewa och Marre ska till Öland. En tjejhelg med massor av mys och pĂ„ lördag ska vi gĂ„ och se GES i Borgholm.

Som jag lÀngtar.

NĂ„t jag verkligen Ă€r bra pĂ„ Ă€r att grilla. VĂ€rsta grillmĂ€staren Ă€r jag 🙂

Idag grillade jag en hel flÀskytterfilé som jag marinerat i massa göttigt. PotatisgratÀng och sallad till den.NÀr alla Ät sÄ passade jag pÄ att sitta i fem minuter innan alla skulle i och bada.

KrÀfttestet igÄr, Pandalus stora krÀftor frÄn Turkiet, fÄr 2 krÀftor av 5. Inte sÄ goda. KrÀftorna var okej men spadet som Àr lika viktigt var för salt och hade en eftersmak av jÀrn. SÄ nu vet du vad du inte ska köpa.

Puss ❀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

26

juli

onsdag
2017

Kl. 16:20

PotÀter pÀrer potatis

… kĂ€rt barn har mĂ„nga namn.

Älskar potatis 🙂 FĂ€rskpotatis ska det va.


Har precis kokar mig nĂ„gra stycken som jag haft massor av smör och flingsalt pĂ„. Äter direkt ur kastrullen och njuter av mina pĂ€rer och lugnet hĂ€r hemma. Det Ă€r bara jag och Stig hemma. I alla fall en liten stund till.Har köpt mig ett paket krĂ€ftor ocksĂ„ som ligger pĂ„ tining. 

Snart Àr det dags för krÀftskivor sÄ jag mÄste prova mig fram till den bÀsta sorten. SÄ klart Àr svenska signalkrÀftor bÀst eller stora fina havskrÀftor a la VÀstkusten men de Àr ju sÄ dyra.


Tack Viktoria för de vackra rosorna. Du Àr bra fin du!

Puss och Kram ❀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

26

juli

onsdag
2017

Kl. 12:35

Hundpass

Hej vacker. Nu har Stig fĂ„tt sitt pass 🙂


Nu kan han Äka med oss överallt.


Lilla Stigge.

Alla barnen Àr med kompisar sÄ jag ska lÀgga mig och lÀsa nu. Har sÄ mÄnga bra böcker som bara ligger och vÀntar.

Puss ❀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB