Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


16

mars

fredag
2018

Kl. 17:37

Serie och Rosa love

Nu tar jag helg! Ligger med datorn i sängen och kollar på Greys. Måste se säsong 14 klart och komma ikapp för på onsdag släpps en ny säsong. Då är varje onsdagkväll helig 🙂

Gillar att ha en serie att se framemot. Ett avsnitt i veckan. Annars plöjer jag ofta en hel säsong på några dagar… det ska jag iof gör nu.

Hur fina är inte dessa två flamingos! Har så länge velat köpa dom och igår flyttade dom in i vår trädgård. En inflyttningspresent från svärmor Marianne och hennes bror Bosse.

Flamingo Love ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16

mars

fredag
2018

Kl. 10:53

Fukt, svart och guld

God fredag vacker. Hoppas allt är väl.

Några planer för helgen?

Jag kör på med mitt drickande och ska bara ta det lugnt. Kolla Talang-finalen ikväll, och köra barn på kalas imorgon, göra ett besök på IKEA och köpa mattor, läsa och sova. Kanske nåt mer också men inga andra direkta planer 🙂

Fukttips! Den här dränker jag min hud med några nätter i veckan. Lägger ett tjockt lager och låter den gå in i huden. Märker att min hud behöver fukt för den bara suger åt sig. Tänkte att med vädret i Sverige så lär ju din hud också behöva fukt.

Idag kör jag svart och guld. Har visning så jag måste ju se ordentlig ut 🙂

Har verkligen dille på gulddetaljer. Smycken och väskor. Hmmm, ett par guldskor skulle inte vara fel heller.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15

mars

torsdag
2018

Kl. 16:17

Mänsklig sköld

Hola Guapa. Som vi säger här i Spanien 🙂

Hoppas att du har en fin dag. Såg att det var väldigt vackert väder i Sverige, i alla fall i Stockholm. Snö, minusgrader och strålande sol. Kan ju vara det bästa som finns när vårsolen värmer ansiktet.

Här var det mulet och regnigt i morse men nu har det klarnat upp.

Timmarna på kontoret har sprungit förbi. Har jobbat intensivt och tagit min ”lunch” vid datorn.

Kom hem nyss med ett gäng barn.

… och ”njuter” av citronvatten innan det är dags för min flytande middag.

Idag går det mycket bättre än vad det gjorde igår. Igår var jag hungrig hela tiden men idag känner jag mig cool. Inga akuta frosseribehov.

Sov gott gjorde jag inatt också. Alla sov gott. Livan sov som en stock också, tack och lov.

Vida somnade så här på mig. Finns det nåt mysigare!

Försöker övertala Peter att vi ska låna hem den lilla hunden jag kallar LillSnorre från Triple A. Se om Mio tål honom, men än så länge har jag bara möts av motgång 🙂

Liv och LillSnorre.

Läste på FB idag att Triple A kanske ska stänga igen. Marken ägs av Marbella stad och nu har avtalet löpt ut och Marbella stad vill hellre ha ett företag där som avlivar alla djuren… men säkert bara för att dom betalar mer.

Funderar på att hitta några bra djurvänner och dra igång ett motståndsrörelse. Binda fast mig i stängslet och matvägra (vilket jag iof redan gör), kämpa mot dessa pengakåta as utan hjärta för djuren. Vara en mänsklig sköld för hundarna.

Hoppas innerligt att det jag läst på FB inte stämmer!

HÄR! är artikeln.

Är du med mig?

Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB