Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


15

december

fredag
2017

Kl. 19:19

Skolavslutning

God fredagkväll vacker. Hoppas att din helg börjat bra. Så skönt att ta helg 🙂

Imorse ringde klockan 05.00 och det var dags att fira in Williams första lov på gymnasiet. Jag och Vida var där och firade in det med honom.

Kl 06.30 stod alla SSHLs elever på Midgårdstrappen iklädd sina fina uniformer och sjöng och det fyrades av massor av fyrverkerier. Väckte nog hela stan 🙂

Det var så vackert när vi kom till skolans område. Vaktmästarna hade tänt 850! marschaller på hela området. I den mörka morgonen så lyste dom upp.

Sen bjöds det på julfrukost på elevhemmet. Så mysigt.

William var lite vemodig över att alla vänner åkte hem och att lovet hade kommit. Känns ändå bra för då vet jag att han trivs. Han följer så klart med oss till Spanien och firar jul men sen vill han hem till nyår och vara med vänner.

Han är ju snart 17 år så jag måste väl låta mitt mamma”ego”hjärta låta honom gå sin väg och bli självständig och stark.

Jag är en curlingmorsa av rang och märker att internatlivet verkligen fått William att växa som person när det kommer till ansvar, självständighet och styrka samt i studierna.

Är så otroligt stolt ❤️

….

Redo för jullov.

….

Min fina stora son. Han har växt om mig!

Idag var jag i huset och fixade det sista, tömde allt och grät en skvätt. Jag och William gick runt och tackade huset för 10 underbara år fyllda av skratt, gråt, bråk, fest, gemenskap och kärlek.

Kommer sakna huset, våra grannar och allt men jag vet att det även kommer bli bra i Spanien. Magiskt om jag får bestämma.

….

Livs rum. Hennes fina väggmålning och lite sneda och vinda växastreck hon gjort på väggen. Hon växte tydligen mycket mellan 1 år och 2 år 🙂

Nu har jag satt på mig mjukiskläder, inte lika galna som igår, jag och Ewa har utfodrat barnen och har nu tagit oss ett glas vin var.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14

december

torsdag
2017

Kl. 16:42

Pyjamasdags

Hej vacker. Har precis svidat om till min galna men ack så sköna pyjamas och ska strax börja laga middag.

Har farit runt som en tok den här veckan och nu tänker jag inte lyfta ett endaste finger… förens imorgon då klockan ringer 05.30 och jag har massor att fixa med i huset. Kl 13 är huset officiellt sålt och nycklarna överlämnade. Har möbler och massor kvar men orkar inte idag. Tänker bara hänga med barnen och Ewa.

Vi flyttade in till Ewa igår. Det gick inte ihop med körandet framochtillbaka med barnen då det är dåligt med busstrafik ut till Venngarn där vi bodde.

Nu bor vi alla hos Ewa. Väldigt mysigt. Som en liten regnbågsfamilj 🙂

Fick ett par Hanky Panky-trosor från en PR-byrå och upptäckte nu att det stod GRAAF i små strasstenar. Flott 🙂 Hanky Panky är förövrigt snyggaste och skönaste underkläderna.

Stickan har varit med mig hela dagen. Han har använt mina klänningar från Lars Wallin som sovplats i bilen. Det kallar jag också flott.

Hämtade min brudklänning samt den vackra skapelsen jag hade i Mello hos Lars idag. Han har lånat dom till sin utställning som han haft i några år runtom i Sverige.

Dom kommer hänga fint i min walk-in-closet i Spanien 🙂

Var hos bästa Catta och färgade utväxten imorse. Så jag har lyckats klämma in lite egofix både härochdär i kaoset 🙂

Hon färgade min utväxt, lade en nyansering på hela håret, klippte det samt flyttade upp mina HairTalk.

Jag är alltid lika nöjd och glad när jag går därifrån. Lite trist bara att det ösregnade när jag klev utanför Creative Headz och såg ut som en blöt katt efter promenaden till bilen.

Puss och Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14

december

torsdag
2017

Kl. 06:57

Sömnlös

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Här är det vansinnigt mycket att stå i. Har inte hunnit skriva till dig då jag knappt haft tid att andas. När jag sätter mig på planet på söndag med barn och hund så kommer jag nog bryta ihop. Nu håller jag ihop mig själv så gott jag kan.

Har så galet mycket att sy ihop nu innan helgen. Vaknar på nätterna och börjar tänka på allt och kan inte somna om. Ligger vaken med hjärtklappning och är helt snurrig på dagarna pga lite sömn. Men har skrivit långa listor som jag checkar av 🙂

Hade du en fin Lucia igår? Jag var upp i ottan och gjorde oss klara för att se ett ljuvligt Luciatåg på Vidas förskola.

Min lilla Tomte och Lucia-Presley. Fikade en stund gjorde vi efter morgonens sång.

På eftermiddagen hämtade jag alla mina barn från skola och förskola och så åkte vi hem till mamma och Gunnar och firade Minijul. Känns så konstigt att inte gå till kyrkan på julaftonsmorgon och äta jullunch hos dom i år. Allt blev så definitivt igår.

Men vi hade en mysig, god och oerhört varm kväll… trots mina lilleskutt-tårar 🙂

Obligatoriska bordsbönen.

Alla mina barn på en bild. Det är inte varje dag det händer. Måste alltid muta med nåt för att få killarna att ställa upp… eller smygfota 🙂

Mammi ❤️

Nu måste jag väcka barnen. Ska faktiskt få mig en liten egostund idag och fixa håret hos Catta. Skönt att få det gjort innan flytten. Sen ska jag lämna nycklar och skriva på det sista hos mäklaren inne i stan.

Allt kommer bli sååå bra men just nu är det bara jobbigt.

Ha en fin dag. Glöm inte bort att Du är värdefull.

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB