Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


19

januari

fredag
2018

Kl. 17:39

Buggar och stök

God fredag vacker. Hoppas du mår bäst.

Här går dagarna så galet fort. Kom till kontoret strax innan 10 och gick nu. Känns som jag varit där en kvart. Måste bero på att det är så roligt 🙂

Idag har alla program och system stökat dock. Blir galen på datorer och teknik. Buggar och skit. Blir så frustrerad när jag inte kan skicka objekt pga av ett tekniken inte funkar och inte pga mig. Men jag får kolla senare ikväll och under helgen om det börjar funka igen.

Bara ett av felen idag.

Imorgon ska jag följa med Norma på en visning. Ser framemot det väldigt mycket!

Åt lunch på Los Naranjos golfklubb med Peter.

Världens godaste ceasarsallad. Kommer få cravings efter den.

Igår hade vi en liten AW. Andreas, Anna, Henrik, Norma och jag. Henrik, Norma och hennes kille Nicklas och jag sitter på SkandiaMäklarnas kontor i Nueva Andalucia.

Vad ska du hitta på i helgen?

Förutom visning imorgon så ska jag och familjen äta brunch med Peters pappa som fyller år och på söndag ska vi göra en utflykt till Smurfbyn.

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18

januari

torsdag
2018

Kl. 11:04

Ny kompis

Hej igen. Stig har fått en ny kompis på kontoret.

Lite avvaktande först men sen pussades dom och körde upp nosarna både här och där. Ny flickvän kanske 🙂

Alla på kontoret har hundar som är med på dagarna. Spanien är verkligen ett hundvänligt land. Här kan du ha med din hund i stort sett överallt, på många restauranger. Bara det.

Stor Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18

januari

torsdag
2018

Kl. 09:07

Värmen gör mig gott

God morgon min vän. Allt väl?

Jag sitter i köket och äter lite frukost och dricker kaffe. Peter och barnen har redan åkt. Jag sticker till kontoret om några minuter.

Älskar morgnarna här. Dom är så lugna mot hur det var i Sverige.

Här börjar barnen skolan kl 9 så det blir inte samma stress. Gillar spanska tider 🙂

Ser ut att bli en fin dag. Eller många fina dagar.

Gillar vintern här. Ena dagen kan det vara 20 grader varmt och dagen efter 14 grader på dagen. Kvällarna är svala. Så fort solen går ner eller i moln så blir det svalare och man ta på sig en kofta och raggisar. Passar mig perfekt. Märker stor skillnad på min värk i kroppen. I Sverige på vintern har jag så fruktansvärt ont i mina leder men här är det så mycket bättre.

Min reumatism som jag hade som barn började komma tillbaka när jag väntade Liv och sedan dess känner jag av den extra mycket under vinterhalvåret i Sverige.

Så värmen gör mig gott. Men det får inte vara för varmt för då går jag runt och svettas som en tok istället. Är det inte det ena så är det det andra…. 🙂

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB