Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


16

januari

måndag
2017

Kl. 16:28

Femmetastic

Hej igen. Då var man strax hemma igen. Dagen har gått fort och har varit rolig. Införsäljning gick bra. Som jag skrev tidigare så är det verkligen något jag tycker om att göra. Imorgon är det på’t igen.


Top och byxa från AW17, så de får vi vänta på. Visst var det snyggt?


Alla återförsäljare som kommer till Femme Collections showroom får ett häfte med alla produkter så de kan följa och notera när jag presenterar plaggen live.


Det är en Femmetastic kollektion 🙂

Puss ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16

januari

måndag
2017

Kl. 09:06

Skrikande fans

God morgon min vän. Ja då var det måndag igen. Helgen var över i en blinkning.

Har du haft en bra helg? Vad har du hittat på?


Min helg har varit härlig. Fylld av familj, kalas och firande av Peter.

Jag och Liv var på premiären av Marcus & Martinus film ”Tillsammans mot drömmen” igår. Vi hade en mysig eftermiddag bara hon och jag.

Det var helt galet. Utanför biografen Rigoletto stod det hundratals skrikande fans 🙂

Ingen visste säkert om tvillingarna skulle komma och när de hörde att de var på väg så var skriken öronbedövande. Inne på biografen varade skriken hela filmen 🙂


Lyckan var total för Liv. Bio, Marcus och Martinus och så var Sean Banan där. Att se bananen var nog det hon tyckte var häftigast 🙂
När Marcus och Martinus kom in i biosalongen blev det jubel och skrik i Justin Bieber-kaliber.Efter biosuccén mötte vi upp Peter, Vida och William och gick på Tacobar och åt gott.


Vidisen.

När barnen somnat avslutade jag och Peter kvällen och veckan i soffan med glass och Vikings på teven.

Nu är jag på kontoret. Idag börjar införsäljningen av FEMME Collection AW17. Ska bli så kul och spännande. Älskar att sälja in. Är alltid lite nervös och skakig men jag är ju stolt över kollektion så det hjälper mig att våga. 

Den som släpps nu i februari, SS17, och denna kollektionen, AW17, som ska börja säljas in nu känns verkligen så bra. Det är första kollektionerna som jag har varit med från början till slutet, varit med i varenda liten detalj. 

Det är jag, Marielle och fantastiska haute couturekungen Fadi El Khoury som skapat de två kommande kollektionerna.

Jag ska ge lite smakprov under dagen.

Önskar dig allt gott och en fin start på veckan.

Du är värdefull.

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15

januari

söndag
2017

Kl. 12:16

Peters dag

God söndag min vän. Jag ligger fortfarande i hotellsängen och drar mig.

Bjöd ut Peter på födelsedagsmiddag och en natt på Hotell Kung Carl. Igår fick han sig en riktigt fin dag, både med familjen och på tumanhand med mig.

Efter att jag och barnen väckt honom med tårta och sång på sängen så fick han komma ner till ett dukat frukostbord. Nybakade scones, äggröra, bacon och det bästa han vet… chokladbollar 🙂


Efter en god lång frukost bad jag honom packa väskan för att vara borta en natt och en kväll på stan. Han fick inleda eftermiddagen med en timmes massage på Sturebadet också. 

Jag var så snurrig dock så jag fick sitta i bilen två timmar och köra. Sigtuna ligger ca 45 minuter med bil från Stockholm. När jag och Peter kom till stan och jag skulle betala hans massage så märket jag att jag glömt min handväska med plånbok, smink och typ allt hemma. Bara för mig att köra hem igen. Zzzzznark. Kom tillbaka till stan lagom till att Peter var klar.

Nu kommer tjejerna och jag och Liv ska iväg på en kul tjejgrej.

Återkommer med fler bilder 🙂

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB