Kategorier

Arkiv

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Matildas Mat
Matildas Mat
Fnulan
Fnulan
Silverhome
Silverhome
Barnhemmet
Barnhemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
piccole cose
piccole cose

Smart förvaring

Publicerat den 3 mars, 2015 22:59

God kväll vacker. Har gått och lagt mig efter en lång dag. Peter känns lite bättre så jag hopps han snart blir helt frisk.

Jag, Peter, William och Mio har legat i soffan och titta på Trolljägarna. Så bra! Älska när Aschberg konfrontera de fega trollen. 

Vi längtar redan till nästa tisdag och ett nytt avsnitt :-)

I eftermiddag har Liv haft sin kompis Emilia på besök. Som alltid blir det show när det är kompisar här. Vi fick alla biljetter till deras dans-spel-och sångshow. William var på fotboll men jag, Mio och Peter satt bänkade.Liv sjöng, Emilia spelade instrument och Vida dansade :-)

Har sorterade och tvättat ikväll. Vikt in kläder i allas garderober (men har så mycket kvar), tömt lådor på skräp och gjort snyggt i dem. Passade även på att hänga upp mitt nya örhängesskåp från ChillDesign. Snyggt men framför allt smart.

Nu ligger inte alla mina örhängen i en hög och aldrig används. 

Sorgsen mitt lilla skyddsängel-lamm ser ut.

Nej, nu måste jag läsa min bok, Cirkeln, innan jag somnar. Beställde de två uppföljarna, Eld och Nyckeln igår. Spännande. Ska se filmen när jag läst ut den. 

Kram och god natt ❤️

Hannah Graaf Hannah Graaf 3 mars, 2015 22:59 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 3 kommentarer

Godaste lunchen…

Publicerat den 3 mars, 2015 14:49

… på länge blev det idag :-)

Bjöd min sjukling på laxburgare, sallad och skagenröra hemma.Så gott!

❤️

Hannah Graaf Hannah Graaf 3 mars, 2015 14:49 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 10 kommentarer

Grattis!

Publicerat den 3 mars, 2015 13:15

Nu är vinnaren dragen :-)

Det är Stina som vinner alla snygga posters från Desenio.se.

Fick tårar i ögonen när jag läste hennes motivering och blev så glad över att deras lilla flicka mår bra och har klarat kampen mot cancern.

Hej,

Jag gillar Bilden på Chanel flaskan allra mest.

Den elfte april 2011 fick vår lilla flicka cancer, bara ett år gammal. Världen vändes upp och ner. Sorgen och skräcken tog oss i ett järngrepp. Det vi upplevde då går inte att beskriva i några få ord så jag nöjer mej med att säga att det var början på vårt livs svåraste resa …en resa som lyckligtvis, efter en 913 dagar lång behandling med cytostatika visade sej vara lyckosam. Idag är vår lilla flicka – nummer fyra i vår barnaskara -fri från sin cancer och världens busigaste, glada, femåring med mycket skutt i benen!

Alldeles i början av vår resa, när det var som tuffast och vi väntade på besked om de första dagarnas behandling hade hjälpt så fick jag en parfym av någon som tänkte på mej. En flaska Chanel. Den klassiska. samtidigt som jag öppnade flaskan och droppade några droppar på min handled, kände doften … SÅ öppnades dörren och doktorn kom in i rummet och gav oss svar på blodproven som visade att vår flicka svarat bra på behandlingen och vunnit den första tuffa kampen.

För min är just chaneldoften en god påminnelse för alla mina sinnen om dagen när allt vände. När vi förstod att vi skulle få ha henne kvar hos oss, hand i hand, även om vi hade lång väg kvar …

Stor Kram ❤

Hannah Graaf Hannah Graaf 3 mars, 2015 13:15 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 9 kommentarer

Fint paketerat

Publicerat den 3 mars, 2015 11:00

Hej min vän. Allt väl?

Här hemma har jag en riktig sjukling till man. Den här sketans influensan och febern verkar härja överallt. Jag har och tänker klara mig undan den Ialla fall. Har inte tid att vara sjuk. Peppar, peppar…

Jag får ta hand om Peter och hoppas på att barnen klarar sig. Han får ligga i karantän i sovrummet. Munskydd och handsprit till övriga familjen :-)

Tjejerna lånar ofta min mobil en stund på eftermiddagarna och spelar spel och grejar med appar som de fått ladda ner. Att det har haft min mobil går inte att missa när jag går igenom bilderna. Igår dök den här upp :-)Älskar hennes min!

Hur har du det? Något du vill berätta? Tycker det är så härligt att höra från dig som läser. Tack för då du tar dig tiden att skriva. Det glädjer mig.

Har du beställt något från Femme Collection? Om inte så måste jag visa hur fint man får sina plagg hemskickade.I en låda ligger en vit papperspåse med kläderna i samt en lapp från mig :-)

Nej, nu måste jag jobba.

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️

Hannah Graaf Hannah Graaf 3 mars, 2015 11:00 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 29 kommentarer

Glatt återseende

Publicerat den 2 mars, 2015 17:09

Hej igen vacker. Idag kom Mio hem. Han har varit i Åre med syster och barnen hela sportlovet. 

Det var ett väldigt glatt återseende när han kom hem från skolan idag :-) Liv och Vida kastade sig på honom.

Nu är vi alla samlade igen. Känns skönt i hjärtat :-)

Kram ❤️

Hannah Graaf Hannah Graaf 2 mars, 2015 17:09 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 9 kommentarer

Pojken vinner

Publicerat den 2 mars, 2015 10:05

God måndag min vän. Hoppas helgen har varit bra.

Var så sjukt trött när klockan ringde imorse. Men när jag väl kom upp och ut så piggande jag till. Blir glad av att känna våren. Vida ropade, Det är sommar, mamma! när vi for till förskolan för en timme sedan :-)  

Snart så. I helgen har det utlovats sol och15 grader varmt. Låter ju magiskt. 

Nu sitter jag med min frukost och ska ta tag i massor av jobb. Har ordrar och homesale att gå igenom. Våra grymma homesale-tjejer på Femme Collection har så många träffar.

Glöm inte att du kan boka en visning av FME hemma i soffan med dina väninnor. Du hittar alla våra representanter på vår hemsida HÄR!

Jag höll mig vaken till Mello-reprisen igårkväll och jag såg hela. Fasen vad grym Måns var. Han kan nog ta hem hela Mellon i år.Med Liv sovandes bredvid mig tittade jag på reprisen. Hon vaknade till en minut oss sa, Hoppas pojken vinner. 

Önskar dig en fin start på denna nya vecka.

All Kärlek ❤️

Hannah Graaf Hannah Graaf 2 mars, 2015 10:05 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 13 kommentarer