Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


27

maj

lördag
2017

Kl. 10:36

ABBA

God lördag min vän. Wow vilken helg. Blir helt till mig av det här härliga vädret. Trots att jag svettas värre än någonsin och jag ser mer och mer ut som en blöt katt så njuter jag.

Just nu sitter jag på tåget in till Stockholm. När jag fyllde år så fick jag i present av Jessica att hon och jag skulle gå och se Mamma Mia The Party. ABBA fans som vi är. Idag är det äntligen dags ❤

Lämnade Peter med huset fullt av barn. Igår kom mina två älsklingar Tristan och lilla Charlie till oss och har bott över. Efter att Lenita och hennes barn åkt så kom det nya 🙂 Aldri en lugn stund i vårt hem. Precis som jag gillar det. Om inte annat så älskar barnen det. 


Men innan Lenita åkte hem så åt vi lunch på Våfflan. Hela bunten. Fick t.o.m. med mig mina stora killar. Det är inte varje dag det händer. Pinsamt ju att visa sig ute med mig och Lenita med våra utsvängda jeans. Ha ha. Men det gladde mig. Älskar när vi alla är tillsammans. Vi är iofs alltid det men i olika rum och platser i huset 🙂 


Poppiga morsor. 

Igår kväll hade vi ansvar för Minigolfen i Sigtuna. Varje år har man sina tider då man ska stå där för Sigtuna IF. Mio och William stod i kiosken och jag vakade vid sidan om. 

Peter var hemma med de små och vi hade tänkt byta av varandra men istället kom han och flickorna ner med en picknickkorg med massor av gott och så var vi där allesammans. Kunde inte haft det bättre. Tristan och Charlie kom dit också och de små spelade minigolf och de stora jobbade. 
När vi stängt igen Minigolfen for vi hem och la oss på soffan. Kollade film, åt chips och somnade gott.

Nu är jag framme med tåget. Hörs lite senare.

Ha en underbar dag och var rädd om dig.

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26

maj

fredag
2017

Kl. 13:25

Vackra fransar

I samarbete med Yves Rocher

God fredag min vän. Njuter du av helgen? Vad har du för dig?

Jag, familjen och Lenita med hennes barn har det så galet mysigt. Du vet ju hur mycket jag älskar att ha fullt hus och barn överallt, sena kvällar, grillning och skratt. 

Men nu till lite yta för det gillar jag också 🙂

Måste ju få med sminktips och ytligheter i min slapparhelg. Bara för att jag mest hasar runt icke så uppklädd och dressad här hemma så piffar jag mig med lite smink.

Jag får alltid många frågor om vilken mascara jag använder och hur jag gör för att få så långa fransar. Nu har jag långa i mig själv men mascara och andra knep gör dem så klart längre och finare.

I samarbete med Yves Rocher har jag fått testa deras nya mascara som vunnit priser för bästa mascaran och jag kan inte annat än att hålla med.


Prisbelönta mascara Vertige Longueur! Vinnare av Tara beauty awards 2016, Årets mascara i Damernas värld 2016 och 5 plus i Aftonbladet.

Jag måste ha en smal och hård borste och det har denna. Då kommer man åt längst in vid fransraden och fransarna separeras. Den här mascaran förlänger, böjer och gör fransarna precis som jag gillar dem.


Ett tips som jag har är att pudra fransarna innan du målar dem. Kanske har man använt ögonkräm och fransarna är lite ”fettiga”. När de pudras så fastnar mascaran bättre.


Jag målar även två, tre lager. Tänk alltid lager 🙂 då bygger du upp en fin längd och effekt.

Vill du också prova den här grymma mascaran så ger nu Yves Rocher dig bästa erbjudandet. För 99 kr blir den din. Då ingår även frakt. Så inga andra kostnader tillkommer och du förbinder dig inte till något.

Klicka HÄR! så hittar du erbjudandet.

Stor Kram ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26

maj

fredag
2017

Kl. 10:35

Friday and Food

God fredag min vän. Vi har ätit långfrukost hela bunten. Barnen ligger i soffan och pratar och jag och Lenita med varsin mobil 🙂 Måse ju börja dagen med att säga hej till dig. 

Peter den stackarn är på väg till tandläkaren för rotfyllning. Kan inte tänka mig en värre start på dagen.

Igår grillade vi och satt ute och pratade i pergolan. Tog en tur ner till Våfflan och åt glass och myste. Gick och lade oss tidigt också. Somnade redan vid elvatiden.


Emilia och Vida leker så bra. Liv älskar att vara med Tiffany och Vincent sitter med Mio på hans rum och kollar på olika spel och filmer. De har så kul ihop. Vida kallas för Musse och Emilia har alltid haft smeknamnet Mimmi. Perfekt match.Yes!

Puss ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB