Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hej,

Jag heter Hannah Graaf och har drivit denna blogg sedan 2009 då jag grundade bloggportalen Bloggfamiljen. 2012 bytte vi namn till FEMME.se och varje vecka har vi över 400.000 besökare. Privat är jag gift med Peter och mamma till fyra härliga barn (Vida, Liv, Mio och William) och bor med min familj i Sigtuna.

Jag arbetar, förutom med bloggen och FEMME.se, även med klädmärket FEMME Collection (femme-collection.se) samt frilansar inom media. Tidigare har jag bland annat skrivit krönikor för Aftonbladet, varit programledare för Idol Eftersnack samt Lyckohjulet.

Har du några frågor gällande samarbeten, vänligen kontakta info@wioliv.se.

Kram

/Hannah

instagram@hannahgraaf


29

april

lördag
2017

Kl. 10:10

YES!

I samarbete med Bravardag.se

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Jag har nyss vaknat och ska sätta igång med kalasfix. Om några timmar kommer 20 barn. Gulp. 

Blir att städa hela kvällen 🙂

Jag har ju som du vet en stor familj. Det innebär att jag i vardagen behöver alla de bästa knepen och hjälpmedlen för att underlätta i vardagen.

Huset är typ alltid kaos-stökigt, jag tvättar och tvättar men det tar aldrig slut. Disken! För att inte tala om disken. Efter en middag med familjen, och alltid någon kompis till barnen, så är diskmaskinen full. Har man tonåringar hemma så vet du vad jag pratar om när det alltid finns högar med disk på tonåringarnas rum. Under sängen kan det ligga tallrikar med intorkad mat som säkert legat där i några dagar. När köksskåpen börjar bli tomma då ber jag killarna ta ner disken från sitt rum. Då har jag alltid en full maskin… igen.

Mina tvättmaskiner har jag fått byta ut under åren men diskmaskinen hänger med. Var nära att kasta ut den häromdagen för senaste tiden har jag fått köra två program för att få allt rent.

Men tydligen var det inte maskinens fel utan diskmedlet jag använde.

I samarbete med Bravardag.se så fick jag hjälp. Hos Bravardag.se får jag de tipsen och den hjälpen. Där hittar jag recept till helgens bjudning, tips på hårtrender, tävlingar och grymma priser på bl a hygienartiklar. Där finns allt man behöver i vardagen. Blir man medlem, vilket inte kostar ett öre, så får man ta del av allt detta. 

Jag fick chansen att prova nya YES Platinum från P&G Bravardag.se, en produkt som även har fått bäst-i-test av Testfakta.

Tack vare den här så står diskmaskinen kvar och jag tjänar både tid och tålamod. Amen!

T.o.m. i min skruttiga diskmaskin gör denna tablett underverk.

Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Tack Bravardag.se.

Ja, är man en stor familj så måste man ha hjälp i vardagen. Man vill att allt som är tråkigt, som att diska, ska gå lätt och smidigt.

Har du något bra vardagstips så dela gärna med dig.

Stor Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28

april

fredag
2017

Kl. 21:14

Födelsedag och blått hår

God kväll min vän. Har du haft en bra dag? Hoppas det och att lugnet lagt sig så att du kan njuta av fredagkvällen.

Här har det firats från morgon till kväll. Liv, min älskade Liv fyller 8 år idag.

Hela familjen väckte henne med sång, paket och hennes favoritpaj. Hallon- och blåbärsmuldegspaj.Hon gör världen så mycket ljusare och bättre. Hon sprider sådan ärlig och vacker glädje och kärlek. 


Med kudden i ansiktet gruvligt tidigt.


Vi fick en mysig morgon innan det var dags för skolan.

När Liv var i skolan så stylade jag om hennes rum. Städade, fixade hennes sminkbord, sorterade smycken, pyssel och allt sånt som hon gillar att hålla på med hemma.

Har även farit runt och handlat inför kalaset imorgon.


Älskar att planera, fixa och överraska.Hon blev så glad när hon kom hem och stängde in sig på sitt rum och var där i timmar 🙂


Hon önskade sig Dolly Style-peruk och en tröja med Dolly Style, och det fick hon, så hon har gått runt med blått hår halva dagen.


Med syrran på ryggen.


En ny cykel fick hon också. En med växlar. Då är man stor.


Ikväll har vi ätit födelsedagsmiddag. Liv har två favoriträtter. Sushi och tacos. Hon kunde inte bestämma sig för vilken av rätterna hon vill äta så det fick bli båda. Tacosushi.
Ännu mer sång och tårta.

Nu är det Let’s Dance och soffmys som gäller. Imorgon kommer 20! barn hit så det gäller att gå och lägga sig tidigt för att orka 🙂

Syrran ringde precis från Thailand och sjöng.


Med glasögonen på sned. Hon får mig alltid att skratta så jag nästan kissar på mig. 

All Kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27

april

torsdag
2017

Kl. 23:54

Sov gott

Nu är det dags för mig att sova. Pajen är klar, morgonens paket är inslagna och allt är fixat inför Livs födelsedagsväckning.


Ser du den lilla snusande Vida på min högra sida 🙂Hallon- och blåbärspaj vill Liv alltid ha när det är fest och när hon fyller år.


Tänk att min lilla Livan fyller 8 år ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Bloggportalen
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB