Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Annika Duckmark
Annika Duckmark
Fnulan
Fnulan
ThereseMcDonald
Therese McDonald
Silverhome
Silverhome
En pappas dagbok
En pappas dagbok
Barnhemmet
Barnhemmet
Kvinnohemmet
Kvinnohemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
piccole cose
piccole cose

Jaaa ses vi i Båstad?

Publicerat den 19 september, 2014 17:34

Jag är så himla glad! Kids House (Teddykompaniet outletbutik) i Båstad har utsett Militta till deras favoritbok i butiken! På torsdag nästa vecka är vi därför inbjudna till deras VIP-kväll där vi ska få visa vår bok och berätta om den, mitt livsverk som även blivit Tessans.

Kan du inte komma dit? Gå in och gilla deras Facebooksida och sen anmäler du dig till evenemanget HÄR. Vi kommer såklart att ha ett bra erbjudande på boken och butiken kommer att ha fantastiska erbjudanden till alla gäster <3

Fnulan Fnulan 19 september, 2014 17:34 Kategorier:Familj, Militta boken KOMMENTARER: 0 kommentarer

Ledig fredag?

Publicerat den 19 september, 2014 08:51

God middag säger jag och Mira säger ingenting för hon sover fortfarande…

Idag är vi ”lediga” och det kan behövas för det blir en tuff helg, jag vill inte ens tänka på det. Jag behöver ladda krafterna idag. I morgon bitti går jag till Body Balancen bara för att få lite energi. Förutom en väldigt stor händelse i mitt liv ska jag vakta barn på disco i 6 timmar i kväll, gympa med Mira, dans med Mira och middag med vänner.

Sen har vi ju det andra som vanligt…..

Tyvärr finns högen kvar hur mycket jag än koncentrerar mig på att tänka bort det med telepati.

Jag har börjat plugga lite igen.. En kurs på Mah, intressant första mening på kursen:
GRUNDEN FÖR DEN SVENSKA JÄMNLIKHETSSYNEN ÄR ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE…..

Fnulan Fnulan 19 september, 2014 08:51 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

Oj vad hände där

Publicerat den 18 september, 2014 19:13

Hej fina rara goa älskade du. Jag fjäskar lite, men det är bara för att jag behöver lite kärlek jag med =)

Jag letade efter plåster till Mira när jag kom hem och i det skåpet hittade jag något jag verkligen förträngt. Du vet en sån där sak man får lite ångest över att man köpte och ångrar djupt att man la pengar på. Och man fattar inte vad man tänkte på överhuvudtaget. Nu lämnar jag över den saken till mannen för jag vägrar ta tag i det…

Ett svagt ögonblick köpte jag prinsesstyg som ska bli nya gardiner till Mira. Jag HATAR catchiga gardiner, Mira ÄLSKAR catchiga gardiner, men vad gör man inte för sina hjärtebarn. Jo man lämnar över det till mannen så får han sy dom…

Nej ni får INTE en kommentar på varför tyget låg i garderoben bland medicinerna. Det blir så ibland när man får akutstäda. Så det så…

Fnulan Fnulan 18 september, 2014 19:13 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 4 kommentarer

Min man klagar…

Publicerat den 18 september, 2014 08:04

Stressig morgon här…. Mira som vägrar ta av sig sin nya pyjamas hon fick igår resulterade i att vi fick vara två att få ut ungen (ja så skriver jag om henne när jag är arg UNGEN) i bilen. Mannen och jag blev smått förbannade på varandra och katten rymde av ren förskräckelse..

Visst är det härligt….

Ni vet att jag är en slav under BB och PH…. Min man är det INTE och suckar, skrattar och virrar på huvudet när det är dags för kvällens två timmars frosseri. Men igår, då var det jag som suckade, skrattade och virrade på huvudet. För vem är värst… egentligen? Vad tycker du?
 BB och PH tar slut snart… sporten tar aldrig slut och den förökar sig….

Jag förstår dock varför hon vill gå till dagis i detta nattlinnet från me&i… Och med morgonens kaos blev det inget foto på hela ungen tyvärr. Som det verkar så är det nog lätt att få henne i det i l kväll så att ni kan se…

Fnulan Fnulan 18 september, 2014 08:04 Kategorier:Familj, Mannen, me&i, Mira KOMMENTARER: 12 kommentarer

Vill du komma på ett örtigt event?

Publicerat den 17 september, 2014 17:42

Spisa färska kryddor

Hej  vänner!

Nu ska jag berätta om något jättekul. Jag har fått äran att vara värdinna på ett Spot and Tellevent som sker i Malmö den 8 oktober 17:30 tillsammans med SPISA. Vi ska fira något stort, det kommer att bli en toppenkväll med härligt sällskap och mat där örterna står som huvudrollsinnehavare.

Färska örter byter varumärke från Santa Maria till SPISA. Samtidigt lanseras de fyrkantiga, transportvänliga krukorna i färgglada förpackningar med stora bokstäver. Det är värt att firas eller hur!

Vill du följa med mig? Är du bloggare? Ta chansen att anmäla ditt intresse till en helt unik örtskola med de färska ekologiska örterna. Gå in och anmäl dig HÄR så får du en bekräftelse av Spot and Tell om du fått plats senast den 26 september! Jag hoppas att vi ses!

Spot & Tell LogoFresh Hearbs
Skärmavbild 2014-08-16 kl. 12.46.39

Fnulan Fnulan 17 september, 2014 17:42 Kategorier:Bloggevent, Familj, Spot and Tell KOMMENTARER: 18 kommentarer

Energitjuv

Publicerat den 17 september, 2014 12:40

Hej vänner och ovänner. Jo det har jag säkert några här inne med. Såna som ogillar mig men är nyfikna och vill grotta sig in i mitt liv i alla fall. Gotta sig när jag har ont i foten och skratta högt och skrockande när jag skriver hur dåligt jag mår emellanåt.

Jo, det finns såna.. I know! Det är tur att 99,99 % är godingar precis som du. Äsch elaka människor är det synd om, dom är för dumma för sitt eget bästa! Vi stänger dörren så kan dom må dåligt för sig själv så sparar du och jag energi till de som verkligen vill ha den eller behöver energi.

För gudarna ska veta att det finns energitjuvar, och jag orkar inte bry mig om dom längre..

Jag skrattade när jag blev erbjuden att testa en ny tillbringare på marknaden.  Jag skrattar inte mer, jag ler, brett… AsIF har kommit ut med en smart produkt. En tillbringare med behållare för diverse frukter och grönsaker. Jag har svårt att drick ”bara vatten” men med denna funktionen kan jag nog tänka mig att testa olika grejs att ha i och faktiskt dricka det med. Tålig i plast men ändå väldigt snygg att ställa fram på bordet när gästerna kommer. Varför inte ha i en massa isbitar i behållaren? Du slipper i så fall få dom skumpandes ner i glasen! Jo, en bra julklapp till svärmor minsann! Tack AsIF för att jag fick prova!

Nä nu är lunchen slut, puss på dig rara!

Fnulan Fnulan 17 september, 2014 12:40 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 14 kommentarer

クロエ 財布

オークリー サングラス 人気

オークリー アウトレット

ニューバランス 人気

クロエ