Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Annika Duckmark
Annika Duckmark
Fnulan
Fnulan
ThereseMcDonald
Therese McDonald
Silverhome
Silverhome
En pappas dagbok
En pappas dagbok
Barnhemmet
Barnhemmet
Kvinnohemmet
Kvinnohemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
piccole cose
piccole cose

Samtal från Aftonbladet och Tv3

Publicerat den 22 oktober, 2014 19:22

Jo men det är högst märkligt faktiskt. Jag får så många roliga samtal. Dottern med. Det är riktigt humoristiskt att det har väckt så stor uppmärksamhet för ett inlägg om Calle i Paradise Hotel.
Ni skulle se vidrigheterna i kommentarsfältet, ja jag raderar dom, vissa ord får inte finnas i min rena blogg. Det är spännande att se vilka dom är som skriver. En sak är säkert, dom är inte så intelligenta eftersom dom inte förstår att ip-nummer går att spåra.

Nu ringer ”media” också, lustigt att dom bara har en anställd till alla program, alla tv-kanaler och alla tidningar, det kanske är svåra tider i mediebranschen. Senast ringde samma person (för femtielftegången) från TV3  om att dom ville att jag skulle vara med i programmet ”Jagad”

- Ja det kan jag vara, och då är det dig jag ska jaga..

Då la han på luren.
Jaja, nu har han fått fem minuter i anspråk av min tid, och där tog den slut.

En dag som jag ofta tänker på… när vi njöt i Tyskland med Bloggbussen. Åh låt sommaren komma fort

Jippie nu är det i alla fall bra fotboll på tv, det är ju himmelsblått idag!
Då tittar jag såklart!

Fnulan Fnulan 22 oktober, 2014 19:22 Kategorier:Bloggbussen 2014, Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

Farligt med dokumentärer

Publicerat den 22 oktober, 2014 09:23

God middag eller var du nu är på dagen. Vi har fortfarande nattasärkarna på oss men det känns som att det är dags för kvällsmat snart.

Den där skitungen är hängig idag så vi tar en soffvila, jag frågade henne om hon lurade mamma denna gången men fick till svar att;
- Mamma det är faktiskt på riktigt!

Nej om jag skulle ta lite ansvar och vara kvalitetsmamma ett tag och ta min VAB på riktigt allvar. Det är inte ofta jag vabbar så jag vet inte riktigt hur man gör. Ligger på soffan och tittar på alla Disneyfilmer som finns? Kanske Mira kan tänka sig att se lite bra dokumentär med sin mamma? Ja Paradise Hotel eller Big Brother? Vad tror du?

image

Jodå, det blev en god frukost på ett minst sagt fullbelagt bord… Visst är Miras nattlinne underbart från me&i? Jag har ett likadant på mig men utan bh så det skippar vi foto på….

ps. Nej såklart låter jag inte Mira titta på dom programmen, det är alldeles för mycket matlagning ju, det kan skada henne.. ds.

Fnulan Fnulan 22 oktober, 2014 09:23 Kategorier:Familj, me&i, Mira KOMMENTARER: 8 kommentarer

Skitunge

Publicerat den 21 oktober, 2014 18:03

Nej, det är inte Cornelia som varit igång denna gången, det är Mira. Jag fick det där samtalet från dagis som är så trist, speciellt när allt är så sjukt stressigt på jobbet.
- Mira mår nog inte så bra, hon är så ledsen och lite hängig. Vi känner inte igen henne.

Jag hämtar henne, direkt såklart men innan jag hämtade henne köpte jag mutor på bageriet så att jag i alla fall kunde jobba hemifrån i lugn och ro. Väl hemma så kommer det bästa när jag frågar hur hon mår…

- Men stackars min lilla sessa, mår du inte bra Mira?
Då började hon fnittra för fullt och fick en pillimarisk blick
- Hihihihi jag lurade dagis mamma…

Ja, jag blev stum….

image

Men visst ser man i ögonen att dom är inte så pigga som dom brukar..

Fnulan Fnulan 21 oktober, 2014 18:03 Kategorier:Familj, Mira KOMMENTARER: 5 kommentarer

155.000 besökare

Publicerat den 21 oktober, 2014 08:46

Herregud jag vågar knappt gå in här…. hahaha detta är helt galet. Tack vare ett lite foto på min blogg har jag toppat min bloggkarriär. Nja, jag vet, ingen hybris, jag vet att det är en engångsgrej, men jäkligt coolt allt jag hade 155.000 besök igår… 150.000 av dom var säkert från Paradise Hotel ;)

Nä nu får jag komma ner på jorden igen och underhålla er som stannar kvar och er som alltid varit här. Det är ni som betyder något!

Oj… vänta.. jag kommer tillbaka…. fötterna lyfter från marken……..

Detta toppar dock inte att jag fick en utmärkelse 2012 som ”Årets mammabloggare-vardag”. Största bloggdagen i mitt liv <3

 

Fnulan Fnulan 21 oktober, 2014 08:46 Kategorier:Bloggningen, Familj KOMMENTARER: 28 kommentarer

Diagnosen är för lite sex

Publicerat den 20 oktober, 2014 17:44

Hejsan hoppsan, vilken dag detta varit. Lite smått kaotisk på jobbet denna måndag. Men man ska väl vara glad för att man har ett jobb att gå till.

Några tonåriga pojkar har blivit hysteriska över mitt inlägg igår och jag har fått en hel del elaka och omogna kommentarer. Snälla tonåriga pågar (i alla fall er som kallat både mig och min dotter det ena och det andra); Jag ber om ursäkt för ett ointressant inlägg med en bild som min dotter skickat till mig. Jag ber också om ursäkt för att jag är medelålders och tittar på Paradise Hotel. Tydligen så ska man inte göra det i min ålder. Diagnosen är visst för lite sex när man tittar på Paradise Hotel när man är över 30 år. Intressant =)

Nej skärpning på denna mamma. Jag ska vara ett föredöme och inte skriva om snusk i bloggen. Det är inte lätt för nya att komma in här och förstå att det mesta är skrivet med stor ironi och glimten i ögat… Som Ylva skulle säga ”Whatever

Och vet ni, jag och min dotter tar oss inte av elaka kommentarer, för vi båda vet att vi varken är det ena eller det andra..

 

Fnulan Fnulan 20 oktober, 2014 17:44 Kategorier:Cornelia, Familj, Recept KOMMENTARER: 25 kommentarer

Nu skäms jag dödsskammen….

Publicerat den 19 oktober, 2014 21:25

Ursäkta, men jag ska bara gå och dränka mig lite.. Va fasiken.. Inlägget om Calle… asså, han skriver på min Facebook och´tycker att jag är härlig. Det innebär att…

….. han har läst…. 

Jag ber om ursäkt Calle, du är så smart, intelligent, seriös, gentleman och fin kille… (ja va fasiken, blir rädd för att bli stämd…..). Du blir säkert en fin svärson till den som det kommer att bli. Och förresten, min dotter är vacker, intelligent och seriös ;)

Fan att jag inte kan knipa igen käften. Var det en ”Fnula” tro

 

Fnulan Fnulan 19 oktober, 2014 21:25 Kategorier:Familj, Fnulan gör en fnula KOMMENTARER: 16 kommentarer

クロエ 財布

オークリー サングラス 人気

オークリー アウトレット

ニューバランス 人気

クロエ