Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Matildas Mat
Matildas Mat
Fnulan
Fnulan
Silverhome
Silverhome
Barnhemmet
Barnhemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
piccole cose
piccole cose

Men asså…

Publicerat den 28 mars, 2015 22:03

Förlåt, idag har jag haft häcken full! Jag har fixat och trixat för att skapa en underbar dag för vänner och samarbetspartners. Jag drog ihop på ett litet hemligt event för de tjejer som blev sugna på lite behandlingar av (dels) Joanna på Estetikspecialisten men även de andra tjejerna på Perfect Skin i Malmö och med några andra av mina favoriter. Men inte bara det.. MASSA andra kul grejer hände som du får veta i morgon. Just nu måste jag samla ihop smilgroparna och njuta av en magisk dag!

Detta lever jag på länge! Att göra andra lyckliga en liten stund gör mig lycklig länge…

Några av de 20 som var på plats <3

 

Fnulan Fnulan 28 mars, 2015 22:03 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

SUPERTIPS för dig med barn i Skåne!

Publicerat den 27 mars, 2015 20:35

Hej vännen! Jisses vilken perfekt mamma jag har varit idag, pysslat och till och med varit på Vellingeblomman, jag är stolt över min insats! En annan sak DU MÅSTE åka till i morgon om du befinner dig några mil från Malmö är Påskäggsjakten i Slottsparken. Jag kan inte åka dit för i morgon eftersom jag skämmer bort 20 tjejer på Perfect Skin. 

Du kanske kan åka dit? Kul när det händer något som faktiskt inte kostar något men är så otroligt kul för barnen! BRA MALMÖ! Me like!

Annars kan ni såklart göra ett besök på Vellingeblomman, det är också gratis och supermysigt! Jag läste på en skylt när vi var där att dom ska ha lite ansiktsmålning också nästa vecka.

Fnulan Fnulan 27 mars, 2015 20:35 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

Låt barnen fixa

Publicerat den 27 mars, 2015 11:37

Fredag, lovley friday! För mig innebär det ledigt från jobbigt men inte mammaledig för det är kvalitetstid men döttra mi. Vi ska in en runda till Emporia och sen till Vellingeblomman för att se påskutställningen.

Nu på morgonen har vi påskpysslat en stund. Jag var på ett homeparty med Colorona och köpte hem lite basgrejer att ha hemma och allt åkte fram idag. Mira skulle (trots mammans kontrollbehov) själv få bestämma över sitt skapande. Jag lägger mig oftast i när hon pysslar, men då blir det ju inte hennes grejer. Jag vill att hon ska bli stolt över SINA saker och öka sin kreativitet och estetiska ådra, för gudarna ska veta att ungen har det. Jag tar gärna emot något ”halvfärdigt” hon har gjort själv än att få något en vuxen styrt henne att göra. Barn är stolta över det dom ger även om det så är en sten dom plockat på marken. För barnet kan det vara en vacker diamant.

Den 9 april ska jag ha homeparty hemma med Colorona, sugen på att komma kanske?

Varje fredag blir det lite pysseltips till er, är det något särskilt ni vill ha tips på?

Minst sagt en glad tös!

Tips ett, ta fram allt du har, ungar skapar med det dom har

Det blir vackrare enligt mig när barn producerar.. Ljuvliga färger och det är kärlek i det som skapats. Var inte rädd för att låta barnen släppa loss sin fantasi. Jag hade ALDRIG skapat en blå tupp eller lila häxa, men visst är det ett vackert resultat?

Voilá! Vackert, och inte alls som mamman hade gjort!

Fnulan Fnulan 27 mars, 2015 11:37 Kategorier:Familj, Mira, Pyssel KOMMENTARER: 4 kommentarer

Plus på vågen en viktig dag…

Publicerat den 26 mars, 2015 20:30

Bajskorv, skitrumpa, satans perkele…. första pluset…. Nu vill jag tröstäta, men det är kanske inte det man ska göra direkt? Det var ju lite roligt  att komma till mötet ikväll och det visar sig att det var denna vecka det är ett reportage om mig i ”Veckans Viktiga” (en tidning alla medlemmar i ViktVäktarna får). Speciellt när jag fick mitt första plus på 0,5…. Lite skrattretande är det allt!
Men men, det är bara att blunda, skaka det av sig och ”göra om, göra rätt”.

Som ViktVäktare är det alltid måndag dagen efter =)

Vill ni se vad det stod?

Fnulan Fnulan 26 mars, 2015 20:30 Kategorier:Familj, Viktväktarna KOMMENTARER: 16 kommentarer

De nätterna

Publicerat den 26 mars, 2015 07:58

God morgon, idag är det sand i ögonen, Mira har haft växtvärk. Tack gode gud för att vi bestämt oss för att inte ha fler bebbar, vakennätter gör mig till ett monster. Stackars det lilla barnet som skulle behöva växa upp med en vampyr/varulvs och pmsgalen mamma snart på väg in i klimakteriet. Hujedamej till och med snickarboa hade varit bättre.

Det gör så ont i mamma hjärtat när barnen har ont eller hur. Mira brukar ha det när det är fullmåne men det är det väl inte nu? Stackarn växer så det knakar och en av de längsta bland kompisarna. Hennes pappa är ju jäääääättelång 1.92 så det är kanske inte så konstigt.

MEN, mannen kom på bästa idén igår för att hjälpa henne =)

”Ont det gör ont…..”

Mannen värmde vetekudden och snörjde runt hennes ben, sen stoppade han ner paketet i en strumpa. Det hjälpte MASSOR!!

Ha en fin dag vännen!

Fnulan Fnulan 26 mars, 2015 07:58 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 12 kommentarer

Såklart….

Publicerat den 25 mars, 2015 21:14

…. åt vi våfflor idag!

Jag gjorde ett recept på våfflor enligt ViktVäktarna som var sjukt gott, och matigt!!
Till det kokte jag upp blåbär, hallon och jordgubbar, strödde på Stevia och lite vaniljessens och sedan fick det svalna lite. Lättglass från GB istället för grädde var perfekt och smälte lite sådär lagom av den ljumma ”bärsåsen”

Receptet till 10 våfflor, 4pp/våffla

2 dl Lättmjölk 0,5%
2 dl Mineralvatten
2 st Ägg
4 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
3 msk Margarin flytande 80%

Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Grädda laggarna utan extra fett.

MUMS!!!!

Fnulan Fnulan 25 mars, 2015 21:14 Kategorier:Familj, Recept, Viktväktarna KOMMENTARER: 2 kommentarer