Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Annika Duckmark
Annika Duckmark
Fnulan
Fnulan
ThereseMcDonald
Therese McDonald
Silverhome
Silverhome
En pappas dagbok
En pappas dagbok
Barnhemmet
Barnhemmet
Kvinnohemmet
Kvinnohemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
piccole cose
piccole cose

Frågestund

Publicerat den 31 oktober, 2014 22:20

Ni är alltid så få här på fredagar, det märks att ni har ett liv. Härligt!

Så vi passar på att ha en frågestund, det blir ju inte så många när ni är så få här =) Men samtidigt kan du väl berätta något om dig själv?

Fråga på… vad ni vill =)

PUSS

Fnulan Fnulan 31 oktober, 2014 22:20 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

Det kunde blivit en riktigt läskig Halloween

Publicerat den 31 oktober, 2014 15:46

Hej vännen, äntligen riktigt fredag =)

Vi skulle hem till ett par vänner idag, men dom ligger och kräks för fulla muggar. Det kunde blivit en riktigt ”illa” halloween. Och det kunde slutat med att vi sett dom som ovänner om vi sedan legat och kräkts. Så här sitter vi i vår ensamhet ikväll. Ingen som vill vara med oss inte. Jag luktar säkert äckelpäckel efter pumpatömningen, hu vad äckligt det är.

Nä nu ska vi klä ut oss och skrämma alla ungar som kommer ikväll. Jag ska grymta hemskt och fråga barnen om dom vill ha ”bus eller godis”. Moahahaha

Jadå pumpan är på trappan..

 

Fnulan Fnulan 31 oktober, 2014 15:46 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 0 kommentarer

No mercy

Publicerat den 30 oktober, 2014 20:28

Förlåt, här kommer jag och gäspar stort. Jag skickade nyss ett sms till Marica, hon hade ett mingel idag men jag glömde (förträngde) allt… Jag är ganska slut i huvudet kan vi lugnt säga. Jag har inte alla höns hemma och skruvarna är lösa för tillfället liksom.

Jodå Bowlingen, det blev på liv och död. Jag ledde hela tiden och var skitkaxig mot mannen
- Japp den som vinner ska ge den andre en helkroppsmassage i kväll, sa jag med näsan i vädret. Han nickade och okejade.

Sista kastet avgjorde allt… Han vann med TVÅ`poäng. Skit åsså. Hoppas att han somnar i soffan så att jag slipper.

Mira hade bästisen Maja med sig. Det var Mira som gärna ville spla bowling. Eller rättare sagt så sa hon;
- Mamma kan vi inte gå och kasta sån stor kula?

Härliga stilar bjöd tjejerna på!

Underbart!!!

Vi slutade med en väl förtjänad fika på alltid så trevliga Suxxesshallen i Tomelilla.

pst… Ett grymt tips, handlar du kläder hos me&i mellan den 30/10 – 4/11 så kan du vara  tävla om att vinna tillbaka HELA köpesumman. Gå bara in på deras Facebook-sida och klicka på ”win your order” och fyll i tävlingsformuläret! LYCKA TILL!

Fnulan Fnulan 30 oktober, 2014 20:28 Kategorier:Familj, me&i KOMMENTARER: 4 kommentarer

Fredag idag

Publicerat den 30 oktober, 2014 11:39

Hej bejbs och pojkar.

Idag känner jag mig lyckad som mamma. Idag ska jag liksom ha kvalitetstid med mina barn. Jag har ett städat hem och middagen är redan uttänkt och införskaffad. Höstlovsledig låter väl också sådär fint och perfekt. Men att jag istället måste jobba i morgon behöver vi inte diskutera.

Så det är alltså min lediga fredag idag och den spenderar jag med att slå familjen i bowling. För inte ska dom tro att jag lägger mig i en match för deras skull. Är man dålig förlorare så är man, på liv och död. Där kommer inte familjen först.

PUSS

 

Fnulan Fnulan 30 oktober, 2014 11:39 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 6 kommentarer

Du och Mira är en vinnare

Publicerat den 29 oktober, 2014 20:18

Idag vart det en lååååååååång dag. Hu…. men när jag kom hem så hade mannen, svärfar och svägerskan städat garaget och satt upp hyllor med mera. Så hädanefter kan vi faktiskt använda det, som ett GARAGE…. Vi får liksom in en bil där nu. Det har nog aldrig hänt tidigare.

Cornelia har nu valt ut en vinnare av er alla som deltog, nedan är hennes motivering. GRATTIS! Och ni som INTE vunnit men gärna vill ha boken, Ni får köpa den för 100 kr på www.militta.se och då signerar jag den! Eller går ni till ert bibliotek och ber dom hämta hem boken åt er.

Hej alla fina läsare!

Kära mamma gav mig ansvaret att välja ut en värdig vinnare bland alla fina och MÅNGA motiveringar. Hade jag fått bestämma hade ni alla vunnit, men nu är det inte jag som bestämmer. Jag får skaffa mig en egen blogg där jag kan styra och ställa istället. Men det var en kommentar som fastnade hos mig, en kommentar som gjorde mig varm i hjärtat för att det finns så generösa människor. Vinnaren är Hjärtebarnsmamman med motiveringen: ”Jag skulle vilja vinna boken till mina egna barn, den verkar så himla fin! Och dinglisgungan skulle jag skänka till avdelning 67 på BUS i Lund där alla hjärtebarnen finns under sina behandlingar och operationer. Tror den skulle uppskattas till tusen där <3” Jag jobbar på Centraloperation på SUS i Lund ibland kommer det barn från BUS till min avdelning när Kirurgerna endast finns tillgängliga hos oss. Då får jag ta hand om barnen en stund och försöka ge dom och föräldrarna god omvårdnad. Det skulle göra mig gott i själen att veta att dem skulle få ta emot en sådan fin present på avdelning 67 som kommer att skänka massor av glädje. Så grattis Hjärtebarnsmamman, hoppas att dem fina barnen på avd 67 uppskattar vinsten frånTeddykompaniet och dina barn den fina Milittaboken!
Cornelia >

Maila till mig på fnulan@femme.se Hjärtebarnsmamman <3

 

 

En annan vinnare är Mira. När hennes faster Anna är på besök, då pysslas det. Det är nog det bästa Mira vet, men inte det bästa hennes mamma vet…

 

 

 

 

Fnulan Fnulan 29 oktober, 2014 20:18 Kategorier:Tävling, Vinnare KOMMENTARER: 10 kommentarer

Applåder tack <3

Publicerat den 29 oktober, 2014 12:23

Men ett litet halleluljamoment kanske? Kan jag få lite applåder tack? Jag har lagat mat MÅNGA gånger den sista tiden. Och det har varit gott varenda gång. Tack vare en sak.. Jag har följt recept, det händer sällan, eller det händer typ aldrig.Idag blev det i alla fall Kebabspett med tzatziki och tillbehör. MUMS

Skär ca 600 g fläskkarré eller kyckling i stora tärningar och lägg i en bunke.
Tillsätt 2 vitlöksklyftor (pressade), 3/4 msk paprikapulver, 2 tsk socker (jag tog rörsocker), 1/2 tsk spiskummin, 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Gnid in kryddorna i köttet.
Sätt på grillspett och sätt in i ugnen på 250 grader i cirka 15-20 min
Gör Tzatziki, googla recept, det finns en hel uppsjö på nätet =)

image

Nu ska jag testa alla har jag bestämt, Linas, MatHem, CityGross, Coop.. Har du fler förslag? Har du testat någon gång? Vilken är bäst? Jag är så förbaskat trött på att stå här varje dag och klia mig i huvudet för att det inte finns ett jutta i kylen.

Nu blir det våfflor på lunchen med familjen. Inte dumt det heller.

Fnulan Fnulan 29 oktober, 2014 12:23 Kategorier:Familj, Recept KOMMENTARER: 8 kommentarer