Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Min blogg från Malmö och Skåne är precis som en redig skåning, söt som spettekaka, småtjock som Edvard Persson och strålande glad som det gulaste rapsfältet. Här finns ingen bomull utan endast min sanning och massor med resor. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Matildas Mat
Matildas Mat
Fnulan
Fnulan
Silverhome
Silverhome
Barnhemmet
Barnhemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano
Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

När man dör av sug

Publicerat den 29 augusti, 2015 19:23

Hej hjärtat

Känner du igen det där att du är lite låg och kroppen skriker efter choklad, lösgodis, chips, goda ostar, popcorn och alla bakelser på alla landets konditoriet? Du försöker hitta anledningar till att det ska vara okej att hetsäta. Du vet dock att det inte är värt det mer än just för stunden. Så fort det slunkit ner i tarmarna så ångrar du dig och får dåligt samvete och ångrar dig. Så är jag idag… Jag är så sugen men hjärnan säger stop. Så idag lurade jag godismonstret inom mig (men gudarna ska veta att han sitter kvar bakom mina öron) genom att göra min egen godisskål.

Nöden har ingen lag min vän, har jag klarat mig i 55 dagar så ska jag klara mig i 29 till..

image

Mellanmålet (en Itrim bar) blev indraget och fick agera lördagsgodis istället. Och ask med läkerol blev toppen
Så då har jag klarat mig för stunden i alla fall, bara känslan av att få ”plocka” i en skål känns magisk..

Fnulan Fnulan 29 augusti, 2015 19:23 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 2 kommentarer

Oj…

Publicerat den 29 augusti, 2015 15:45

Men tjena. Förlåt min sena ankomst.. det beror tyvärr inte på min tjejkväll igår utan av jobbanledningar. Jag har precis dragit gruset ut ögonen och satt på en kopp kaffe.

Igår kom bästa tjejerna hit för en mysig kväll med tjatter, me&i och vin. Alla kom med händerna fulla av paket till mig. Så bortskämd jag blev när det egentligen var dom som skulle skämmas bort av mig som värdinna. Goa vänner jag har.

Jag skulle vilja filma dessa kvällarna. Du borde få en glimt av hur det underbara kaoset med 20 klädprövande tjejer är. Alla rum fylls halvnakna tjejer som sliter me&i kläderna ifrån varandra.
- Hörröööö av med den, den ska jag prova, är ett vanligt uttryck. Och det är ofta i en lite otrevlig ton ;)

Och som vanligt går en hel drös hem med mindre pengar i plånboken, lite dåligt samvete men en beställning på grymt snygga kläder.

Tack mina raringar för att ni kom!!

image

Marita kom… och när jag tog en närmre titt på henne så dog jag av skratt…

image

Hahaha kolla hennes halsband!!!

image

Gofika, ost, vin och frukt. Det är ett måste!

image

Härligt när alla tjejer samlas och det åååååååas och ooooooooas i kör! Och med me&i kläder är det verkligen så att det ska ses på.. Det gör sig inte rätt på galgen eller på hemsidan.

image

Mira var överlycklig, det var ju ”fröknarna från FÖRSKOLAN” som kom på partaj! Hon hade längtat länge!

image

Härligt duktiga Johanna! Denna vita tischan köpte jag och ett par svarta jeans. Me like!

image

Alla tjejerna älskade mitt nya halsband från www.sparv.se. Det guldiga passade fint till tröjan från me&i.

image

Jag har gillat Sparvs smycken så länge på Instagram @sparvaccessories och nu har jag två vackra hemma hos mig och det är så mycket roligare att smycka bringan nu efter OP.

I samarbete med me&i

 

Fnulan Fnulan 29 augusti, 2015 15:45 Kategorier:Familj, me&i KOMMENTARER: 0 kommentarer

Titt på tudorna, som ett magiskt trollspö

Publicerat den 28 augusti, 2015 08:25

Jag svämmar över av all kärlek och pepp jag får av er. Det är skönt med bekräftelse men det viktigaste är att jag själv känner det inombords. Och denna gången gör jag det. Det är en lyckokänsla.

Idag har jag fått se tudorna när jag var på Tereskliniken. Jane har plåstrat om dom på nytt och godkänt dom. Och om några veckor ska Gie, plastikkirurgen få inspektera sitt mästerverk. För i mina ögon är dom två små liven ett riktigt konstverk som passar mig ypperligt. Jag sa till Jane att det hände något efter operationen, det var som att något tagit ett trollspö och gett mig en magisk formel.

Helt plötsligt så blev jag rakryggad och såg mig själv på ett helt annat sätt. Och jag tyckte om det jag såg. Nu tåras mina ögon, men det är alldeles för svårt att beskriva hur mycket operationen gett mig. Jag vet att ni som gjort det försökt berätta för mig, men inte trodde jag att det var möjligt. ÅH nu rinner tårarna….

Ljuvliga tudor!

Ja, jag gjorde en ”Fire & ice” behandling också men det får du veta mer om sen vännen.

image

Dom var SÅ fina! Knappt synbart att jag opererades för två veckor sedan. Såklart har jag fortfarande känningar efter operationen. Det svider i såren om råkar jag ta för tungt då drar hela kroppen ihop sig. Jag börjar kunna lunka på i ett högre tempo också men svullnaden är så gott som borta och jag kan ”shejka” lite till musiken =)

image

Nu ska jag fortsätta omtejpningen hemma på egen hand men ska återkomma vid minsta lilla. Jag ska däremot köpa silikontejp istället då det ska göra ärren finare och min hud är inte sådär jätteglad för hudtejpen..

image

Sen kom den här härliga människan, Johannes, in och ville titta på kollegan Gies konstverk. Han är en annan fantastisk plastikkirurg på Tereskliniken och ledande sådan med ett stort namn inom branschen. Han var så stolt över sin kollegas arbete. vad roligt att höra sånt beröm mellan kollegorna!
Han fick även titta på min mage, och hallå där.. vilken aha upplevelse! Jag ville göra en ”liten bukis” men Johannes berättade så ingående och förklarade verkligen på ett sätt så jag förstod. Han visade mig exakt allt… Ja svårt att beskriva, men gud vad proffsig han var att förklara på ett pedagogiskt sätt. Och en sak jag gillade, när han pratade med mig så höll han liksom tag sådär tröstande om mina handleder, precis som att ”Var inte rädd- tillsammans klarar vi detta Malin”.
Attans att han fick kolla för nu blev jag ännu mera sugen. De 24 kilona jag har gått ner har lagt sig som en hängande glad mun under magen… Jag vill inte se ut som en glad gubbe på magen, jag vill bara vara det i ansiktet =)

Fnulan Fnulan 28 augusti, 2015 08:25 Kategorier:Bröstförminskning, Bröstlyft, Familj, Tereskliniken KOMMENTARER: 2 kommentarer

Resultatet igen…

Publicerat den 27 augusti, 2015 20:51

Hej fina, TACK för all omtanke om dottern, nu är hon hemma hos oss efter att hon blivit fullpumpad av antibiotika. Usch vad rädd man blir när dom är sjuka.

Innan jag fick rusa till dottern för att hjälpa henne till sjukhuset var jag på Itrim Triangeln för vägning. Jag vågar knappt tro att det är sant, det känns verkligen fortfarande helt jäkla overkligt! Huvudet har inte hängt med ännu, men det mentala tar längre tid så det är väl bra att detta arbetet håller på ett helt år!

Nu har jag gått ner TJUGOFYRA kilo sen jag började min resa….
Fatta att det är TOLV paket mjöl. Jag skulle inte orka bära på det idag.

Igår hade vi vår gruppträff på Itrim och då är vi ett härligt gäng med likasinnade. Vi coachas och vägleds av Matilda som håller i en timmes föreläsning med olika ämnen. Igår pratade vi om att kunna se målbilderna, korta som långa. Itrim jobbar utifrån Nöhra metoden vid de individuella samtalen och coachningen.

N: Nuläget- var är jag idag-hur mår jag-hur känner jag
Ö: Önskade läget- vad vill jag-vart ska jag
H: Hinder- vilka hinder har jag framför mig för att klara det
R: Resurser- vilka resurser har jag för att klara det?
A: Agera/Aktiviteter- HUR ska jag göra för att lyckas ?

Åh vet du vännen, det är bara jag själv som har svaren… Och jag är ganska klok, och det är du med <3 Och idag var motivationen skitlåg men som ett brev på posten fick jag ett mail från min coach Amanda med pepp. UNDERBART!

Ja….. Inte alls kul att se… men jag måste ”fejsa” det för att fatta…. Här är jag med vackra vännen Terese.

Fnulan Fnulan 27 augusti, 2015 20:51 Kategorier:Familj, Itrim KOMMENTARER: 22 kommentarer

TÄVLING Vill du gå på galapremiär?

Publicerat den 27 augusti, 2015 16:35

Ja, jag blev bjuden att gå på galapremiär, men bor man i Skåne får man skylla sig själv och missa allt roligt. Fast, denna gången så får ni som läsare chansen att ta min plats istället!
Ni är fem stycken som vinner två biljetter var!
Även om du inte bor i Stockholm kan du ju vinna till en god vän =) 

Disney Channel bjuder in fem vinnare till galavisning den 20 september med snacks och dryck innan filmen börjar. Du som vinnare är välkommen till biograf Rigoletto Stockholm klockan 10:15 (filmen börjar 11:00).

Filmen då? Jo det är Disneys nya ”Descendandts”.  som är en tv-film på Disney Channel. Den handlar om de hemska disneyskurkarnas tonårsbarn som startar revolt och utrymme i historieböckerna. Där är en stor skara erkända filmskapare involverade. Du och kidsen får vänta med att se filmen till den 9 oktober 17:15 på Disney Channel, men redan nu kan du lyssna på musiken på Spotify

För att du ska få vara med ska du berätta vilken ”disneyskurk” du är.
Tävlingen avslutas söndag  30/8 00:00

Fnulan Fnulan 27 augusti, 2015 16:35 Kategorier:Familj, Tävling KOMMENTARER: 9 kommentarer

Inlagd sessa

Publicerat den 27 augusti, 2015 07:59

Hej vännen, jag skyndar in och säger hej. Det är så himla många fina som hört av sig och undrat hur det går och hälsat ”krya på dig” till Cornelia så att jag blir alldeles varm i hjärtat. Nja, det är inte så bra precis, i natt blev hon inlagd på sjukhuset. Tack gode gud för det var fruktansvärt att se henne ha så ont som hon hade.

Nu är hon i trygga händer och jag ska dit så fort hon vaknat. Hennes njurbäckeninflammation har blivit 1000 ggr värre och det finns fullt med hemskheter som blod, proteiner, ketoner och massa annat i urinen så nu ligger hon och får antibiotika intravenöst. Hennes feber hade också ökat markant.

Cornelia är så glad för alla krya på! Tack för att du är så fin här inne! Och en sak som värmde mitt hjärta.
Det var en Linus som också satt i väntrummet på akuten i väntan på att få komma till inskrivningen. Han tyckte så synd om Cornelia eftersom hon hade så ont så hon fick hans kölapp istället som var näste man på tur. Snacka om gentleman, det värmde så himla gott i hjärtat och både jag och Cornelia blev rörda till tårar. Tack snälla Linus, en liten handling som betydde så mycket för oss <3

Så känner du en Linus som var på akuten i Lund igår, hälsa honom att han är en fantastisk människa!

Puss på dig också min vän och var rädd om dig!

Fina älskade, när man är sjuk så är man inte så stor <3

Fnulan Fnulan 27 augusti, 2015 07:59 Kategorier:Cornelia, Familj KOMMENTARER: 8 kommentarer