Fnulan

Hej, det är jag som är Fnulan

I min blogg får du inga rosa moln, inget städat hem eller perfekt kammade barn. Jag är så långt i från en en pretto-mamma man kan komma, men älska mina barn ändå. Du får den nakna sanningen hos mig, det är den bjuder jag på för det är så livet är. Du kan få se både och nakendans och porriga bilder som är på mitt sätt. Jag kan glömma min mamma på gatan mitt i natten eller glömma fläskfärs ovanpå frysen i en månad.

Jag skriver ofta om resor, upplevelser, humor, debattinlägg och annat allvarligt vardagsämne, men oftast med glimten i ögat.

Och som tack bjuder Du förhoppningsvis på ett leende när Du lämnar min blogg.
I bloggen hittar du även allvar, tips och jag skriver mycket om upplevelser och resor. Du hittar de olika ämnena under mina kategorier.

Förutom att jag är bloggare och en halvgalen kärring lever jag med min stora kärlek och tre barn (21, 17 och 6 år). När jag inte bloggar arbetar jag som arbetsledare för personliga assistenter i ett familjeföretag.

Jag finns överallt i mediavärlden twitter, bloglovin, instagram, fejjan och säkert fler ställen som jag inte vet om! Jag är aldrig för långt bort, maila om du vill komma i kontakt, skriva av dig eller bara skicka en hälsning!

Kram och härlig bloggkärlek på dig!
Malin aka Fnulan
malin@fnulan.se

instagram@fnulan


28

september

onsdag
2016

Kl. 07:32

Frullefavvis som kan vara ett mordvapen

Godmorgon, var är du vännen? Jag sitter på jobbet när du läser detta, jag fuskar till det ibland med ett tidsinlagt blogginlägg mohahaha =) Det är så man överlever som bloggare ibland annars får vi aldrig vara lediga.

Nu ska jag berätta hur jag nästan tar koll på familjen här hemma. Det är minst sagt ett billigt mordvapen =) Jo det är min favoritfrulles fel… Den stinker nämligen, men lika mycket som den stinker älskar jag den! Fast det kan inte vara värre än surströmming. HU hur kan man äta något som man nästan kräks av bara stanken. Snälla förklara det för mig!

MUMS för mögelost!!!

bonspagetti3

Å så på en sån där crispig sak och gurka. Olalallalaaa vad gott!!!

bonspagetti4

Kategorier: Familj

Visa 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

27

september

tisdag
2016

Kl. 16:02

Försök till att vara nyttig

God eftermiddag i stugan, villan, lägenheten eller på ditt jobb. Ja jag vet att du sitter och smygsurfar under arbetstid, fy dig! Hur vågar du? Jag har en bloggande vän (jag vill verkligen inte avslöja henne!!) som smyger på toan för att kunna uppdatera sin blogg flera gånger om dagen, är det vad man kan kalla en ”skitblogg” då =)

Nu är klockan strax efter fyra och jag har nyss landat vid köksbordet och vad är det första man tänker på? Jo, VAD SKA VI ÄTA? Det är även den första man tänker på morgonen och innan man somnar funderar man på vad man ska tillaga dagen efter. Blä på denna förbaskade fråga varje dag! Min vän Victoria brukar lägga ut matsedel på sin blogg, jag får kika där.

Vi försöker i alla fall äta nyttigt, det gillas verkligen inte av alla.. Kolla nedan….
bonspagetti1

Mira ÖÖÖÖÖ:ade sig länge när hon såg vad som koktes istället för vanlig pasta =)
Att hon är grön i ansiktet beror inte på att hon mår illa på grund utav den svarta bönpastan, utan det är gammal ansiktsmålning =)

Men ärligt, det ser inte alls gott ut, sen får det var hur nyttigt det än är..

bonspagetti2

Kategorier: Familj

Visa 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

26

september

måndag
2016

Kl. 21:44

Vill du äta middag med mig?

En läsare mailade mig för att hon ville att jag skulle fixa en läsarmiddag i Malmö! Skulle det vara kul? Bara ses, prata, skratta och lära känna varandra på riktigt liksom? Kanske i november? Fira att jag blivit egen kanske?

Maila mig i så fall på malin@fnulan.se så ska jag se vad jag kan göra med plats, tid och pris =)
Jag ska förhandla hårt för att vi ska få en riktigt lyxig kväll <3 Någon kanske vill sova över och se det vackra Malmö med mig?

Maila gärna vilken dag som passar dig bäst! 

KRAM,

scandic25

Jag kanske ska kolla med världens bästa, snyggaste och vackraste Lisa på Scandic Triangeln?
*blink-fjäsk-bink*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB