Follow on Bloglovin

Fnulan är en galen kärring i sina bästa bloggår. Och jag välkomnar er till min sida full med humor, ironi och överdrifter. Happy reading! fnulan@femme.se

Kategorier

Arkiv

Bloglovin, Twingley, Tailsweep

Hannah Graaf
Hannah Familj
roxenmo
Roxenmo - modeblogg
Matildas Mat
Matildas Mat
Fnulan
Fnulan
Silverhome
Silverhome
Barnhemmet
Barnhemmet
Kicki Makeupartist
Kicki Makeupartist
Bambi
Bambi
Matilda Milano
matildamilano

Lämnar mannen med tårar

Publicerat den 24 maj, 2015 15:52

Ja men va f*n jag är ju så…Jag sa Hejdå till Fredrik på Sturup och bryter ihop. Suck… Jag tjöt innan idag också men av en helt annan anledning som du ser nedan. Men jag får njuta av myset med Mira och mannen myser av egentid eftersom Gabriel åker på klassresa ett par dagar.

Nu väntar vi på att få komma ombord på planet. Vi hörs snart!

image

Schysst va..men asså mello är allvar för mig. På stort allvar! På riktigt :)

image

Mira hälsar puss och kram till dig!

Fnulan Fnulan 24 maj, 2015 15:52 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 1 kommentarer

Uj….

Publicerat den 24 maj, 2015 10:08

Hej vännen, vad tror du? Jag reser från huset 14:30, tror du att jag har packat klart? ”Förr i tiden” packade jag en månad innan jag skulle resa, nu blir det mer och mer senare. Jag ska slänga Mira i badet så att jag kan borsta hennes trollhår och sen blir det säkert ett kattatvätt av mig själv som vanligt.

Tre av mina goa läsare är tydligen på plats och har meddelat att dom har värmt upp solstolen till mig. Ev av tjejerna, Helena har även lovat att hennes man ska smörja in min rygg när han ändå tar hennes också =) Nja, Mira får fixa det tror jag allt.

På återseende i Turkiet <3

Japp, och Mums blev GuldMums och denna kvinnan har tjutit av lycka, MÅNGA ggr!

Nu blir det bad på riktigt Mira, dock snäppet varmare

Fnulan Fnulan 24 maj, 2015 10:08 Kategorier:Familj KOMMENTARER: 2 kommentarer

Packad och Mira selfies…

Publicerat den 23 maj, 2015 21:19

Hej vännen, jag har inte riktigt tid för det är årets bästa grej! Eurovision. Såklart hejar jag på Mums Semlaröv, men tror att Italien eller Australien vinner. Men mellan låtarna får jag börja packa för det har jag inte gjort än, och inga pengar är växlade heller..

Tack för tipsen om medicinen men nu verkar det vara jag som behöver den, gud som min näsa rinner och halsen smärtar. Mira hostar på hon… Kul att resa i morgon… Åh du glöm inte tävlingen om PastaMakern värd 2.500 kr!! HÄR

Jag har inte använt min iPad på länge men det har visst Mira gjort… det syns på korten…

                  

Fnulan Fnulan 23 maj, 2015 21:19 Kategorier:Familj, Mira KOMMENTARER: 2 kommentarer

Nu är alla mammahot slut

Publicerat den 23 maj, 2015 10:08

Gud vad jag är en opedagogisk och elak mamma idag. Pappan till Mira är likadan, men ibland brister det bara.. Just nu sitter Mira och skriker att hon aldrig mer kommer att vara lycklig och glad. Hon kommer aldrig mer att krama oss och vi har verkligen förstört heeeeela hennes liv och hon är så ledsen på oss. Suck…

Vi har försökt få i Mira hostmedicin sedan vi var hos läkaren igår men det går f*n inte.. Vi har mutat, hotat och skällt men det går inte i alla fall. Jag har till och med hotat att vi inte ska till Turkiet. Ja, skitelakt men tålamodet tar liksom slut efter ett dygns trugande. Ja det är opedagogiskt också för det är som att säga att Tomten inte kommer, och han kommer i alla fall varje julafton. Jag är inte så glad i tomma hot men just nu känns det oviktigt.. Och tvång känns än värre, risken för spyor är stor då…

Suck, hur gör man???? Har du tips? Jag känner mig som en värdelös mamma.. 

Var tog glädjen vägen =) Från Jekyll till Mr. Hyde och det gäller både Mira och mig

Fnulan Fnulan 23 maj, 2015 10:08 Kategorier:Familj, Mira KOMMENTARER: 14 kommentarer

Knuthenlund innan hemfärd

Publicerat den 22 maj, 2015 19:36

Mitt ute på det Lolländska landet kom vi till ett litet paradis. Knuthenlund från 1729 drivs och bebos av Susanne Hovmand- Simonsen sedan 2006 som ärvde godset från sina föräldrar. Hon visste inte vad hon skulle göra med godset men lämnade sitt karriärsjobb i storstaden för att slå alla andra på fingrarna och skapa det största lantbruket i Danmark med enbart ekologiska produkter. Det har resulterat i en utmärkelse till världens godaste fårost.

På Knuthenlund får barnen komma nära det riktiga lantbruket och mata djuren och se hur lammen mjölkas. Du kan låna cyklar, köpa med din picknickkorg (med ekologiska produkter såklart), äta ekologisk lunch och delta på aktiviteter som till exempel ”Sofari” där grisen står i centrum =). Allt är gratis, öppet för alla! Me Like!

Den 7 juni är det dags igen för ”The Native Coking Award Competition” där Michelinkockar tävlar med enbart Knuthenlunds egna produkter som ingredienser. Naturligtvis ska kockarna själv förskaffa sig produkterna och såklart är en svensk kock med =)

HÄR är en del av alla de produkter som gården producerar och säljs.

Vilken miljö…

Eller vad säger du?

Här bor familjen

Här berättar Susanne helhjärtat för oss om sin vision

Vi bjöds på en fantastisk lunch med Knuthenlunds produkter. Tänk att jag fått smaka på världens godaste fårost. Och jädrarns i hoppet vad gott det var!! Ja allt var gott..

Sen fick vi vara med Stina och mata getter och lamm.

Mira på sitt sätt… i morgonrock……

Sen sa vi hej till grisarna och det alldeles nyfödda lammet

Vi fick även se hur fåren köade för att bli mjölkade som dom blir två gånger om dagen. Dom trängdes för att få komma fram =)

Jag vet inte HUR många utmärkelser som prydde väggarna, men det var MÅNGA!!!

 

 

Fnulan Fnulan 22 maj, 2015 19:36 Kategorier:Danmark, Familj, Resa med barn, Resor KOMMENTARER: 5 kommentarer

Gå ner en storlek till sommaren?

Publicerat den 22 maj, 2015 14:50

Hu vad det slarvas med ViktVäktarna, men det är en sjukt jobbig utmaning att fixa det när man är på press- och bloggresor som jag varit en hel del nu den sista månaden. Och värre blir det säkert när jag och Mira kommer till Turkiet. Jag tänkte (OBS!! TÄNKTE) att jag skulle kundna träna i träningslokalen medans Mira är på Bamseklubben. Sen slutade jag att tänka och kände hur skönt det ska bli med egentid vid stranden… Vi får se… Jag kanske chockar både mig själv och er… samtidigt så vet jag att man dricker mer vätska som jag slarvar med annars. Jaja, inte Efes då kanske, det förstår jag =)

Vad är dina tips på att klara en utomlandssemester som ViktVäktare?

ViktVäktarna har ett GRYMT erbjudande nu! HALVA PRISET! Erbjudandet gäller i några dagar till så hoppa på nu så kanske vi tillsammans kan få på oss dom för små shortsen till sommaren?

Fnulan Fnulan 22 maj, 2015 14:50 Kategorier:Familj, Viktväktarna KOMMENTARER: 5 kommentarer