Fnulan

Hej, det är jag som är Fnulan

I min blogg får du inga rosa moln, inget städat hem eller perfekt kammade barn. Jag är så långt i från en en pretto-mamma man kan komma, men älska mina barn ändå. Du får den nakna sanningen hos mig, det är den bjuder jag på för det är så livet är. Du kan få se både och nakendans och porriga bilder som är på mitt sätt. Jag kan glömma min mamma på gatan mitt i natten eller glömma fläskfärs ovanpå frysen i en månad.

Jag skriver ofta om resor, upplevelser, humor, debattinlägg och annat allvarligt vardagsämne, men oftast med glimten i ögat.

Och som tack bjuder Du förhoppningsvis på ett leende när Du lämnar min blogg.
I bloggen hittar du även allvar, tips och jag skriver mycket om upplevelser och resor. Du hittar de olika ämnena under mina kategorier.

Förutom att jag är bloggare och en halvgalen kärring lever jag med min stora kärlek och tre barn (21, 17 och 6 år). När jag inte bloggar arbetar jag som arbetsledare för personliga assistenter i ett familjeföretag.

Jag finns överallt i mediavärlden twitter, bloglovin, instagram, fejjan och säkert fler ställen som jag inte vet om! Jag är aldrig för långt bort, maila om du vill komma i kontakt, skriva av dig eller bara skicka en hälsning!

Kram och härlig bloggkärlek på dig!
Malin aka Fnulan
malin@fnulan.se

instagram@fnulan


30

augusti

tisdag
2016

Kl. 08:27

Miras rum och morgontid

Tjohooo godmorgon! Klockan är 08:00 och jag kan skriva till dig och önska dig en fin dag. Ja, jag har nämligen ändrat mitt schema så jag börjar senare på tisdagar och jobbar längre. Jag tror att det kan vara bra för mig att få undan ”blogg-jobb” på morgonen faktiskt. Och Mira skrek av lycka när hon fick veta att hon ska få vara på fritids längre än till tre. Och jag som trodde hon ville hem…

Nu har vi satt igång ett ”fixa-Miras-rum-igen-projekt”, men asså detta barn.. Hon stökar upp så mycket på sitt eget rum sen fortsätter hon ut i resten av huset. Nu är madam kommit på att hon är trött på rosa. Och mitt hjärta går sönder, mitt lilla barn vill inte ha rosa. Förstår du min sorg? Ungen börjar bli stor!

Så vi började så smått…. Nu ska vi flirta med farfar Claes om han kan komma och hjälpa oss med tapetseringen <3 *blink blink*

Ikea Sultan1

FÖRE: Känner du igen det? Klistermärken på väggarna? Kläder i kaos i en garderobslåda? Mira byter om cirka fyra gånger per dag om vi inte hinner stoppa henne…
Ikea Sultan2

Så vi bytte de rosa luckorna (Ikea Sultan) mot vita och fyllde på med skåp

Barnrum1

EFTER: Och det blev väl ändå ganska så fint? Stilrent och mindre ”Mira flickigt”
Ikea Sultan3

Och snacka om flickigt…. Mira och hennes klänningar!! Och då ska jag säga att där är MÅNGA fler i tvättstugan som inte får plats, kanske 20 stycken! Så när loppan fyller år den 24 september önskar hennes mamma INGA klänningar till Madam.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

29

augusti

måndag
2016

Kl. 21:52

Jag är INGEN hästtjej….

God kväll <3 Oj vad du har varit tyst, är det trist när jag är ute på ståhej utan dig? Nu sitter mannen och bokar en resa till honom om Mira på höstlovet och hotar med att vara i Norrland (Norrköping) en HEL vecka. Hallåååå vad ska jag göra då? Pilla i naveln och surfa?

Nej, jag ska inte säga något så mycket som jag är iväg med Mira… Klart pappa ska få mystid med sin lilla.

Något som var så himla mysigt när vi var iväg sist på Nordjylland var en så enkel sak som en ”helt vanlig” bondgård- Klithusegården.  Detta lilla idylliska paradis ligger i anslutning till Skallerup och är en helt gratis attraktion.

Fårup18

Välkommen in i idyllen <3

Jylland Åses38

Här fanns massor med olika sorters bondgårdsdjur i sin rätta miljö. Och det var så himla lugnt och fridfullt på gården. Både jag och Åse sa flera gånger att det var så himla fint och fräscht för djuren. Man ser verkligen hur bra djuren mår. Underbart <3

Fårup11

Här fick barnen prova att mjölka korna och den mjölken fick dom sedan ge till kattungarna. Jag har aldrig testat att mjölka en ko, har du?

Fårup5

Jag ville aldrig lämna de små mini getterna <3

Fårup14

Fårup15

Barnen fick vara med och mata djuren och plocka dagens ägg, är det dom som det sedan bakas kaka på Cafét Madam Blå som ligger på gården?

Jylland Åses41

Barnen kan även få testa bågskytte, göra en trägubbe som Emil eller leka på lekplatsen

Jylland Åses49

Hahah Åses favorit =)

Fårup8

Ja,jag och Åse borde sättas i burarna vi med =)

Fårup17

Mira blev alldeles förälskad i hästarna, jag som absolut INTE är en hästtjej blev ändå lite kär i dessa bedårande varelser <3
På Klithusegården kan man följa med på långa ridturer ut på stranden eller bara en liten runda om man vill det.

Jylland Åses53

Åh, gissa om vi mös <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

29

augusti

måndag
2016

Kl. 12:43

Man tager vad man haver 

Grå måndag men jag har ganska mycket sol i hjärtat av olika anledningar. 

Men min lunch är mindre glad. Det är nästan så att jag gråter inombords. Det är bara en massa rester från kylen som blev en korv stroganoff med Thai style. Jadå jag slängde i lite kokosmjölk, tomatpuré, creme fraiche, philadelfiaost med paprika smak och lite kryddor på det. Familjen fick ris till men jag stekte svamp till mig.

Herregud detta blev verkligen ”pitterssons blandning”. Jaja det ska blandas i magen ändå 🙂 

Vad ska du äta ikväll? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB