Fnulan

Hej, det är jag som är Fnulan

I min blogg får du inga rosa moln, inget städat hem eller perfekt kammade barn. Jag är så långt i från en en pretto-mamma man kan komma, men älska mina barn ändå. Du får den nakna sanningen hos mig, det är den bjuder jag på för det är så livet är. Du kan få se både och nakendans och porriga bilder som är på mitt sätt. Jag kan glömma min mamma på gatan mitt i natten eller glömma fläskfärs ovanpå frysen i en månad.

Jag skriver ofta om resor, upplevelser, humor, debattinlägg och annat allvarligt vardagsämne, men oftast med glimten i ögat.

Och som tack bjuder Du förhoppningsvis på ett leende när Du lämnar min blogg.
I bloggen hittar du även allvar, tips och jag skriver mycket om upplevelser och resor. Du hittar de olika ämnena under mina kategorier.

Förutom att jag är bloggare och en halvgalen kärring lever jag med min stora kärlek och tre barn (21, 17 och 6 år). När jag inte bloggar arbetar jag som arbetsledare för personliga assistenter i ett familjeföretag.

Jag finns överallt i mediavärlden twitter, bloglovin, instagram, fejjan och säkert fler ställen som jag inte vet om! Jag är aldrig för långt bort, maila om du vill komma i kontakt, skriva av dig eller bara skicka en hälsning!

Kram och härlig bloggkärlek på dig!
Malin aka Fnulan
malin@fnulan.se

instagram@fnulan


24

augusti

onsdag
2016

Kl. 23:45

Upprop på Kastrup och en ”djurvlig” dag

Hej goda vän, här kommer jag in och säger hej mitt i natten igen. Nu är denna damen trött. Damen säger jag på grund av att det där åldersseendet kommit ;). Jag, Åse och småflickorna har haft en helt fantastisk dagtillsammans med Visit Denmark i det vackra Nord Jylland med gassande sol. Jaja, det började med att vi fick springa till gaten på Kastrup när vi upptäckte ”closed” på skärmen…

Ja, jädrarns i hoppet vad denna kvinna fick springa och det händer inte ofta… och vi möter tre skrattade danskar i gaten som ropat efter oss men vi tjattrade så vi hörde inte ett dugg. Jag kände blickarna bränna när vi kom ombord på flyget. Puh vad pinsamt, och det mest pinsamma var att exakt samma sak hände när vi skulle åka hem från Turkiet.

Dom får väl prata så att vi förstår när dom ropar ut i högtalarna. Det är väl inte mitt fel?

Idag har vi varit på fantastiska Aalborg Zoo och nu ska vi sova i vår stuga på Skallerup Feriecenter men det får du veta mer om senare för kudden skriker efter sällskap!

DSC01664

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

23

augusti

tisdag
2016

Kl. 16:14

Bevis på åldern och ett galet telefonsamtal

Jag har inte tid med dig, visst är det är alldeles förskräckligt! Men jag tar mig tid helt enkelt. Till goda vänner, hångel med mannen och vin har man alltid tid. Jag lade precis på luren efter ett så galet roligt telefonsamtal. Jag sitter förstummad fortfarande och undrade vad som hände. Haha galet kul om du frågar mig, sjukt okul om du frågar några andra.

Mohahaha jag kan ju inte berätta för då måste jag döda dig efteråt! Vem ska då hälsa på mig härinne?

Nu är det packa packning som gäller, i morgon drar jag och Mira till Danmark med ett helt gudomligt gäng! Det viktigaste är dock att jag får träffa en underbaring igen, det var alldeles för längesedan…

Kramkalas och kärlek till dig!

image

Jag bara undrar, är detta ett ålderstecken? Jag kan f*n inte trä en tråd genom nålen mer utan att hålla armarna rakt ut i luften och halvblunda med ena ögat…
Skit..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

22

augusti

måndag
2016

Kl. 22:59

Vem är du? Och mer film =)

God Kväll, jag kan inte sova så jag kikar in igen =)

Min mamma skickade ett sms och undrade om jag tittade på Idol. Hon blev chockad över det negativa svaret för visst tittar ALLA på Idol? Hela Sverige, eller i alla fall minst hela världen! Alla utom jag då tydligen… Det är nog fel på mig om du frågar min mamma.

Jag tittar extremt lite på tv, ingen i vår familj kollar på tv sådär jättemycket. Jag hatar skäms-programmen för jag mår så grymt dåligt när man gör dumtv på andras bekostnad. Jaja, okej jag kollar PH men det är väl inte ett skämsprogram? Var får du det ifrån?

Nä, här är det serier i en rasande takt, den ena efter den andra. Sist såg jag Hart of Dixie och växlade över till Outlander och där kan du prata om tvära kast. Det är ungefär som om att du som tittar på tv skulle skifta mellan nöjesprogram som Bingolotto och ”PokemonGo-Rave-på-Ibiza” typ… Och förstår du inte vad det sistnämnda kan innebära har du aldrig upplevt Ibiza tidigt 90-tal. Det var grejer det =)

Nä, men vem är du? Tv eller Serier? Har du favoriter?

Puss på dig goding

Jag har inget foto så du får en film på min och Åses fart genom Belgien! Jisses vad det skakar på kameran, jag måste träna mer =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB