Fnulan

Hej, det är jag som är Fnulan

I min blogg får du inga rosa moln, inget städat hem eller perfekt kammade barn. Jag är så långt i från en en pretto-mamma man kan komma, men älska mina barn ändå. Du får den nakna sanningen hos mig, det är den bjuder jag på för det är så livet är. Du kan få se både och nakendans och porriga bilder som är på mitt sätt. Jag kan glömma min mamma på gatan mitt i natten eller glömma fläskfärs ovanpå frysen i en månad.

Jag skriver ofta om resor, upplevelser, humor, debattinlägg och annat allvarligt vardagsämne, men oftast med glimten i ögat.

Och som tack bjuder Du förhoppningsvis på ett leende när Du lämnar min blogg.
I bloggen hittar du även allvar, tips och jag skriver mycket om upplevelser och resor. Du hittar de olika ämnena under mina kategorier.

Förutom att jag är bloggare och en halvgalen kärring lever jag med min stora kärlek och tre barn (21, 17 och 6 år). När jag inte bloggar arbetar jag som arbetsledare för personliga assistenter i ett familjeföretag.

Jag finns överallt i mediavärlden twitter, bloglovin, instagram, fejjan och säkert fler ställen som jag inte vet om! Jag är aldrig för långt bort, maila om du vill komma i kontakt, skriva av dig eller bara skicka en hälsning!

Kram och härlig bloggkärlek på dig!
Malin aka Fnulan
malin@fnulan.se

instagram@fnulan


29

juli

fredag
2016

Kl. 21:53

Chokladkrig och chokladdrömmar

Gud vad hemskt,  jag har ju så mycket att berätta så jag är ju helt efter! Jaja, du får ta det som det kommer och du som inte gillar semesterinlägg får komma tillbaka om nån vecka igen.

Jodå, det var en mycket speciell Mira vi fick hem igår =) En väldoftande och god chokladälskling. Haha, men asså herre-min-gud vad ungarna får vara med om! Igår var det chokladparty för fulla muggar! Det var klubben som Mira är med på @611 som anordnade detta mellan 17:30-20:30 med mat, lek, pyssel och en kul avslutning. Det kostade 14 euro och verkligen värt det när man ser hur kul ungarna har!

Idag har vi också varit med om en underbart härlig grej, tell you later!!

När jag kom för att hämta var det värsta discot på gång!
När jag kom för att hämta var det värsta discot på gång! Jag ÄLSKAR all personal som bara ger sig hän fullständigt med barnen. Det är så mycket engagemang och glädje i deras sätt att vara med våra små mirakel!
Dom lekte dansstopp för att lägga sig ner på marken när dom var varma nog. Då lade personalen choklad på deras pannor som faktiskt SMÄLTE av värmen. Helt galet! Och ja... du kan ju själv gissa fortsättningen!!
Dom lekte dansstopp för att lägga sig ner på marken när dom var varma nog. Då lade personalen choklad på deras pannor som faktiskt SMÄLTE av värmen. Helt galet! Och ja… du kan ju själv gissa fortsättningen!!

choklad

Chokladparty8Chokladparty14

Sen fortsatte kladdet och dansen =)
Sen fortsatte kladdet och dansen =) Och kolla in denna lyckliga unge

Chokladparty21

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

28

juli

torsdag
2016

Kl. 18:32

Idag var det en stor dag

God kväll kära torsdag! Hur är vädret i Sverige? Jag berättar inte om hur det är här för då kommer du att hata mig när jag berättar att det är 39 grader, strålande sol och blå himmel så jag struntar i det för din skull.

Jag tror aldrig att jag sett Mira ha så stora ögon som hon hade idag… Tänk dig att vara med om detta som barn (och vuxen!!!). Sockervadd, hur mycket du vill och gratis! Lycka eller hur <3 Något nytt för oss på Pascha Bay och så populärt!

Nu sa jag hämta henne för hon har varit på Chokladparty med @611 klubben =) Inga fina kläder var riktlinjerna så jag har mina aningar!

Puss

Pascha Bay4

Pascha Bay8

Pascha Bay9

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

27

juli

onsdag
2016

Kl. 22:25

En första hälsning

Hej fina, nu är vi på plats i något jag kallar mitt andra hem. Det är så härligt att komma hit till Pascha Bay med Fritidsresor igen, alla är så glada och välkomnar oss tillbaka. Vår resa började klockan tre i natt (morse) så jag är otroligt mör nu. Jag sover antagligen väldigt gott och i morgon är det full rulle…

Jag kan meddela att allt är precis som vanligt här och ingen oro alls! Personalen är så tacksamma för att vi kommer vi som är här. Det är inte lätt för turismens Turkiet just nu. Jag pratade med en som jobbar här som berättade att det finns cirka 1200 hotell till försäljning i Alanya för tillfället..

Mer sen <3
DSC01104

Vi susade från Sverige över Öresundsbron halv 4 på morgonen, och vilken morgon!!

DSC01108

Vi var framme i Alanya 11:00 och möttes av 39 graders värme!!

DSC01111

DSC01114Resan från flygplatsen till Alanya och Pascha Bay tar cirka två timmar och det är en perfekt stund att sova på =). Tyvärr glömde vi hela vår Taxfreepåse på bussen men hoppas på att den finns kvar :/ Jag har skickat ett  chattmeddelade till guiderna via Fritidsresors app på telefonen så jag hoppas på svar!

DSC01120

Vi var framme på favorithotellet 15:00 och checkade in på rummen för att kunna slänga oss snabbt i den stora poolen, gudars vad skönt!! På hotellrummet låg en välkommenlapp från hotellchefen. Åh vad roligt det är att känna sig viktig! Hit kommer det ofta stammisar och hotellet är fantastiska på att bemöta detta på ett bra sätt.

DSC01131

Imorgon är det simskola och chokladparty för Miras del. För min del blir det sol, sol och sol..

DSC01132

PUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB