Ditte Svanfeldt


30

juni

torsdag
2016

Kl. 21:58

lovely torsdag

Hej vänner <3

 

Hoppas ni haft en bra dag? Våran har varit finfin! Jag och Julli har badat mest hela dagen, Nanette kom med lunch och gjorde oss sällis <3 Sen kom Jullis bästis isabelle och badade i flera timmar, små små russin fick jag tillslut tvinga upp för att ät mellis och sen åka och lämna hos isabelle. Jag åkte hem, städade och gosade med Della, sjöng och pussades <3 Gick en runda i trädgården och plockade ett knippe pioner, så himla fina!

Vid 18 kom mamma, pappa och lillasyster på middag <3 Lyxpasta och jordgubbar med grädde till efterrätt. I morgon händer det väldigt roliga saker för mig, har tagit ett stort steg och beslut men tror det kommer att bli väldigt bra.

Nu läsa bok i sängen innan det är dax att sussa.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Lämna ett svar


29

juni

onsdag
2016

Kl. 22:46

Överraskningsfest

Hej alla fina <3

Idag har vi fixat och donat inför en överraskingsfest för Cynthia här hemma tillsammans med alla assistenter och mamma o pappa. Parisa och Sesen hade fixat maaaassssa mat och jag köpte pynt. Verkligen älskar att se hur otroligt lugn och harmonisk Della blir när alla hennes tjejer är här tillsammans, för mycket folk brukar annars påverka henne negativt, hon blir spänd, ledsen och tycker att alla ”okända” röster är jobbigt. Nu var hon istället avslappnad, glad och pratade massor. Bästa som finns är att få se henne må bra <3 Och wow vilket team vi har, världens bästa tjejer helt klart! Är så tacksam och lycklig över att dom finns här hos oss.

Dellis sover nu, jätte trött liten älskling som inte velat sova på hela dagen. Jullis tjatade till sig att få läsa lite bok innan hon skulle sova men nu sover hon också 🙂 Jag ska slänga mig i duschen och sen i sängen, har varit väldigt trött idag.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Lämna ett svar


27

juni

måndag
2016

Kl. 22:20

jisses

Vi tänkte att ”eftersom Julli vill gå och se Markus och Martinus så ska vi såklart göra det”  bara det att över 15 000 till gjorde precis detsamma.. Så redan i bilen påväg dit fick vi samtal om att det inte var någon ide att ens försöka komma in. Det blev en del tårar i bilen, men efter kramar, och lite tröstande pepp så bestämde vi oss för att middag på strandvägen 1 var en bra ide så efter lite mat i magen och efter att Jocke ringt och berättat att han kunde köpa en t-shirt åt Jouline också så blev allt lite bättre 🙂

Nu är vi hemma igen, hämtat hem Trulle bulle som fick vara hos våra bästa Nanette o Jim <3 och släppt av Bella hemma hos sig <3 Himla fin måndag trots att den inte blev som vi tänkt.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Lämna ett svar

Analytics
Tailsweep

Copyright © 2016 Wioliv AB