Ditte Svanfeldt


26

maj

torsdag
2016

Kl. 19:10

Delladella

Lilla dellan, hon kan det där med att skrämmas hon! I morse satt vi och gosade i soffan när hon helt plötsligt blir tyst och vrider huvudet i en konstig position. Jag försöker att gå kontakt med henne men det går inte, sekunderna går och hon börjar bli blå. Jag skriker på assistenten för att få hjälp, hon hämtar syrgas och jag försöker samtidigt som jag skakar della för att få kontakt att förklara för henne att vi måste ha buccolamen.. men får typ hjärnsläpp. Dellas ögon bara står och slår åt vänster så jag förstod på en gång att det var ett epilepsi anfall. Efter kanske 2 minuter kommer hon ”tillbaka” till oss, jag håller tillbaka tårar som bränner under ögonlocken och både jag och Dellas assistent är skärrade, såklart. Men vi klarade det väldigt bra tillsammans. <3 Lilla älskling, hon kan som sagt skrämmas.. påriktigt. En utav de saker som gör Della väldigt speciell och alldeles underbar är att trots att hon just haft det sjukt jobbigt så bjuder hon på ett leende så fort krampen släppt. Hon är minst sagt otrolig.

Dagen blev bättre och jag har hunnit med jobb, frisör besök och mys med Jessica. Så himla kul att äntligen få träffas <3

Processed with VSCOcam with b6 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Lämna ett svar


26

maj

torsdag
2016

Kl. 16:33

Bästa känslan

Hej kompisar!

Precis kommit hem från Redhead frisörsalong i Uppsala. Både jag och Julli är nyklippta och otroligt nöjda, som vanligt! Hela familjen går dit och Truls får dessutom hänga med. Idag gjorde jag Keratin behandling för påfyllnad av keratin. Jag färgar inte håret men plattar och fönar det en hel del så det blir ganska torrt. Nu känns det som silke! Så himla skönt och fräscht nu till sommaren. Toppade bara lite grann för att få bort det slitna, samma på Jouline. Hon ville spraya rosa i topparna så det fick hon, väldigt nöjd tjej som skuttade till bilen. Jag fick lång massage i både huvud och rygg då man får ligga i massage stolar under schamponeringen, alltså hur nice?! Riktig lyx. David klipper sig alltid hos Malin som äger salongen och han blir ALLTID så sjukt snygg i håret när han är klar, samma med skägget! Det är svårt att hitta någon som verkligen förstår vad man vill ha, jag har haft svårt att hitta någon som jag litar på när det kommer till mitt hår, så jag är väldigt glad att vi hittat hit.

Processed with VSCO with b4 preset Processed with VSCO with b4 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Nu ska jag börja göra middag, sjukt otaggad 😛 Det går i perioder, vissa dagar är jag super pepp på att laga mat. Men idag finns det ingen motivation, tänker skylla på vädret!

Lämna ett svar


26

maj

torsdag
2016

Kl. 12:47

Mums

I går när jag kom hem hade jag fått fin fin post som gjorde både ögat och magen glad.. eller kommer göra magen glad.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Lämna ett svar

Analytics
Tailsweep