I samarbete med Yves Rocher

 

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att helgen varit fin.

Vi är hemma igen och ordningen är återställd. Vi är samlade hela familjen.

Jag har haft en rolig eftermiddag med jobb och träning. Sen har jag även testat läppstift i massor. Har haft smakrådshjälp av Liv och Vida. De blev som vilda när de såg alla mina läppstift i alla olika nyanser och färger, skimriga och matta.

Jag gillar smink och jag känner mig alltid extra fin med lite färg på kinderna och läpparna. I vår och sommatär det helt rätt att låta läpparna synas. Framhäva det vi talar med, det som får andra att le och det vi pussar de vi älskar med.

Le och andra ler. Med lite färg så syns det ännu bättre 🙂

Nu finns det 54 nya nyanser av Yves Rochers, Rouge Vertige, fina och vårdande läppstift. Något för alla finns det. Oavsett om man bara vill ha lite glans eller röda sensuella läppar. I samarbete med mina favoriter Yves Rocher så vill jag tipsa om dessa härliga läppstift.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Några av mina favoriter. Skimmer, rött, korall och ljusrosa.

Nr 40 Satiné Satin.

Nr 50 Satiné Satin.

Nr 09 Brilliant Shine.

Det är ibland svårt att hitta rätt i läppstiftdjungeln men utgå från om du gillar matta färger eller skimmer. Skimmer ger mindre färg och de matta ger mer färg.

HÄR! hittar du alla läppstift.

Puss på dig 💋