show

När gav pappa, din mamma en upplevelse sist? Varför inte hjälpa honom på traven och boka en farsdagsgåva? Som besökare på FEMME.se ger vi dig nu ett fantastiskt erbjudande till att ta med din kärlek, familj eller vänner på China Teatern och Intiman. Du betalar endast halva priset på biljetten till Musikalen Sällskapsresan på China Teatern och på Körberg & Dalle på Intiman (Stockholm).

MUSIKALEN SÄLLSKAPSRESAN

Baserad på filmen av Lasse Åberg och Bo Jonsson. Musikalen Sällskapsresan är den officiella scenversionen av Lasse Åbergs klassiska filmkomedi från 1980. Ett mästerverk som med rätta har lämnat ett otal härliga minnen efter sig bland generationer av biobesökare. Vem minns inte de fyra P:na, Pepes Bodega eller Sven Melander som den ständigt törstige Berra?

Filmen Sällskapsresan är inte bara den ojämförligt mest sedda svenska filmen någonsin, den är säkerligen också den mest älskade. Gillar du filmen, då kommer du fullkomligt älska denna musikaliska nyversion fylld av skratt, glädje, romantik, dans, sång och… ja helt enkelt allt det som hör till ett riktigt, svenskt semesteräventyr. Missa inte denna underbara nostalgitripp!

Rabatten gäller fredagar och söndagar tom 4 dec. Bokas HÄR!

KÖRBERG & DALLE GÖR SHOW PÅ INTIMAN

Tommy Körbergs kritikerrosade ”Sjung tills du stupar” gjorde succé och gick för utsålda hus på Intiman i Stockholm under 2013. Nu har Tommy Körberg återvänt till teatern och bildar radarpar med Peter Dalle i höst.

Det är andra gången som de bästa vännerna jobbar ihop. Första samarbetet även det en scenshow ägde rum redan 1989. Då var Peter Dalle en 33-årig skådespelare som precis startat med TV-serien Lorry. Tommy Körberg var 41 år och precis färdig med Chess i London. Allt sedan dess har man försökt hitta tid att göra en show ihop igen. Nu äntligen sker det!

Rabatten gäller samtliga föreställningar tom 4 dec. Bokas HÄR! 

Vi önskar er en härlig underhållning!