tott-pool

Nu har du som läsare på Bloggfamiljen chansen att vinna två nätter för två personer på lyxiga Tott Hotell på Gotland. Du väljer vem just du vill åka iväg med och när ni åker.

Väljer du Gotland under hösten när löven sakta byter färg eller väntar du in vintern och promenader i det snöfyllda landskapet?

En sak är i alla fall säkert, en mysigare resa under hösten blir svår att hitta.

Hur gör du för att vinna?

Det är lätt att hänföras av och bli förälskad i den gotländska hösten. Det är inte lika lätt att förklara varför. Kanske är det sensommarkänslan som dröjer sig kvar? Kanske är det ljuset, stränderna och det ständigt närvarande havet. Kanske är det den klara och friska luften. Kanske för att man kommer närmare naturen med den unika floran, sina märkliga kalkstensformationer eller det öppna, karga men samtidigt inbjudande landskapet. Kanske är det stillheten, att man hittar tid för varandra.

visby-vinter

Kanske är det Visby innerstad med alla krogar och kaféer som har kvar sina uteserveringar långt in på hösten? Kanske är det golfbanor med plats? Eller kanske är det människorna? Jordnära och gästvänliga öbor som tar dagen lite som den kommer.

Gotland bortom sommaren. En kort resa långt bort.

Hur gör du för att vinna? Enkelt. Du behöver ha en blogg som du länkar till detta inlägg. I din blogg motiverar du varför just du ska vinna. Sedan anmäler du dig och din blogg i kommentarsfältet nedan. Och det viktigaste av allt, glöm inte att ni måste svara på följande fråga: Hur många medeltida kyrkor finns det på Gotland (ett tips: klicka HÄR och välj fliken ”bröllop”)? Tyvärr går det inte att tävla om du inte har en egen blogg.

Senast den 27/9 vill vi ha ditt svar.

Lycka till!

Resa till och från Gotland ingår (endast färjan mellan fastlandet till ön och tillbaka, inte från hemort). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.