Första gången jag såg en så kallad moses korg visste jag
på direkten att en sådan skulle jag köpa den dagen jag
blev gravid.

Så det fick bli ett köp för ett tag sedan och valet föll såklart
på den vita varianten. Finns även i beige, rosa & ljusblått,
men jag kör helst på vitt, så bäddar jag med färger istället.

Detta ljusblå lakanset från Polkadot Design föll jag också för
på direkten och jagade det med ljus och lykta. Blev så glad
när jag fann det. Passar perfekt i korgen. 
  

Det finns så oerhört mycket fint att köpa till den kommande lilla bebisen. Moseskorgen som vi har införskaffat till Myran kommer från barnbutiken Bonti här i stan och den är så söt. Det var den som vi hämtade hem för någon helg sedan. Flera av er gissade på barnvagnen, men det var alltså denna babykorg som införskaffades och jag är så nöjd. 

Korgen går enkelt att lossa från benställningen så man kan bära med sig den sovande lilla bebisen vart man befinner sig i hemmet. Kunde inte låta bli att testbädda den häromdagen med de ljusblå lakana från Polkadot. Men korgen ska naturligtvis inte stå framme så här bäddad och klar tills i början av december, men man måste väl få testa tycker jag allt 😉

Sovit ganska illa inatt, kan INTE få till en skön ställning att sova i. Att ligga på mage är helt otänkbart och har varit sedan bara några veckor in i graviditeten, långt innan dess att det syntes ett smack utanför vad som försiggick där inne. Att ligga på sidorna är inte direkt skönt det heller, tycker att jag får magknip av de ställningarna. Så mest blir det på rygg jag ligger just nu. Men man blir liksom ”trött” av det också efter ett tag. Så det blir ett evigt vändande om nätterna.

Blir en vanlig tisdag med jobb alldeles strax och sedan ska jag hinna med lite annat smått och gått direkt efter jobbets slut. Hinner inte med att plita ner fler rader nu, men önskar er en fin dag, så hörs vi!

Kramar/Anna ♥