Det ringde en kvinna till mig innan jag skulle åka till Grekland och frågade om jag ville prova en ny rynkkräm som inte har lanserats i Sverige ännu och den kom från Australien. Jag är alltid lite skeptisk när det är någon som ringer om sådant här men jag tyckte att det lät fantastiskt bra om det nu skulle vara så bra som hon sa, så jag bokade ett möte med henne efter min semester.

Hon kom hem till mig med en videoinspelning och bilder på olika ögon. Samt visade broschyrer om andra make-up artister som  använder det här i jobbet.

En utav dom heter Karchi Magyar och är känd inom film och TV, hon säger så här

”MY celebrity clients love the product- the instant resultat are amazing!”

Jane Perth säger

”Lines and wrinkles disappearin an instant when l use the eye lift kit”

Jag trodde faktiskt inte att det var sant när hon visade dom första bilderna, tänkte att dom fuskat i photoshop. Men när hon visade filmen på ett ansikte med en äldre kvinna som var rejält rynkig kring ögonen så trodde jag att dom skulle klippa i filmen som också är vanligt, men dom gjorde inte det här. Visade hennes ögon när dom klappade in krämen försiktigt vid ögonen och sen visade exakt samma kvinna som en kvart senare inte hade en enda rynka?????????

När man tagit på krämen ska den verka ca 15 min-20 min sen håller det ju inte för alltid. Lite som Askungen ungefär. Det håller ca 10-12 timmar. Men det är ju perfekt för mig när jag jobbar med TV eller foto. Eller när man går på fest. Om jag har lite tur kan jag nog fjäska till mig en karta till och lotta ut här på bloggen om ni skulle vilja det.

Vad säger ni???

Jag fick den här förpackningen som ser ut som ett medicin karta från apoteket, istället för piller så är det lite kräm i varje som gör att det är mer hygieniskt. Varför dom lagt krämen i små doser är att den inte dunstar bort om den legat i en burk som den gjorde från början. Många klagade på att den försvann och inte verkade, att den bara fungerade i början. Då la dom den i sådan här förpackning. Så man använder den som engångsdos.

rynkor-006

Jag har fått 9 st prover och jag har testat på en, än så länge. Det var en man som inte vill säga vem han är, kan kanske förstå honom 🙂

När jag frågade ”Han” om att vara testperson tyckte ”Han” att jag skulle göra det på mig själv. Förklarade då att jag faktiskt inte har några rynkor just kring ögonen. Har på andra ställen som ”Han” har. Ja, ibland får man vara hård  🙂

rynkor-012

Här är märket på krämen, om ni vill googla

rynkor-0021

Före

rynkor-001

Före

rynkor-004

Efter

rynkor-005

Efter

Visst är det helt fantastiskt. Den här MÅSTE komma till Sverige!!!!!!

Sen fick jag fler tester som kommer från Karin Herzog, fast dom har jag inte hunnit testa ännu. Det är iallafall Samathas favorit i SATS som även hennes makeup artist Kyra Panchenko använde under inspelningen av serien och filmerna. Spännande att testa 🙂

rynkor-008

Är det någon som provat dom här produkterna, skriv gärna och berätta om vad du tycker!

rynkor-009

Kyra Panchenko är Samanthas make-up artist…

5faf7c89-ebea-8895-2545b3f23d7ae946

Här  jobbar hon inför filmen

…hon säger

”Prepping the skin whit Karin Herzog´s Vita-A-Kombi Oxygen cream helps get that fresh, youthful, radiant and plumped look”.

Vilken produkt är den du inte kan vara utan,? då svarar hon Herzog VAK, perfekt skin perfecting gel, MAC blot powder (som även  jag älskar) och Shu Uemura eyelash curler.

rynkor-007

Så om Samantha gillar den här måste jag ju bara testa den med 🙂

NU ska jag testa rynk krämen på några till av mina vänner för att se mer resultat, men än så länge är jag exalterad 🙂