vic 

Äntligen är det klart. En av Sveriges bästa matbloggar, den allra bästa i våra ögon, flyttar in och blir en del av Bloggfamiljen. Victoria Lindberg och hennes oerhört populära blogg Matplatsen har idag premiär på Bloggfamiljen. Vi är väldigt stolta och glada och hälsar Victoria varmt välkommen till oss.

Alla Victorias gamla inlägg och recept följer med henne i flytten så har ni inte besökt Matplatsen tidigare har ni timmar av härliga recept framför er. Ni hittar allt i hennes blogg under ”Kategorier” så glöm inte att titta i hennes arkiv. Vi vill att Victoria och hennes läsare ska trivas hos oss så vi ber alla våra medlemmar hälsa våra nya familjemedlemmar välkomna hit! 

Vill du veta mer om Victoria? Tänkte det. Vi har ställt lite frågor till vår nya familjemedlem så passa på att lära känna henne så snabbt du bara kan. Matplatsen har idag tusentals läsare… och vi hälsar givetvis alla er välkomna till Bloggfamiljen. Glöm inte att bli medlem så att du kan kommentera men framför allt hälsa Victoria välkommen till vår stora familj. Du hittar henne HÄR!

Snabba frågor till Victoria:

Hej Victoria, varmt välkommen till Bloggfamiljen. Hur känns det att flytta in? 

Tack!! Det känns jättekul att flytta in, det ska bli riktigt spännande med en ny familj omkring mig och jag hoppas mina läsare känner likadant.

Kan du inte berätta lite om dig själv?

Bor med sambo Michael och dotter Olivia 2 år i ett nybyggt hus i Örebro. Har precis flyttat hem efter många år i Stockholm. Matlagning är min stora passion och hobby. Jag älskar att vandra runt i mataffärer, exprimentera i köket, bjuda vänner på middagar och läser kokböcker som andra läser skönlitteratur.

Vi vet att du fått fina utmärkelser för din blogg. Hur känns det att få ett sådant bevis på all den tid du lägger ned på din blogg?

Visst är det kul att uppmärksammas men allra gladast är jag för alla fina kommentarer och mail jag får av läsarna. Det är ju för deras skull jag bloggar! Det är fantastiskt kul att få höra om läsarnas dop, födelsedagsmiddagar, vardagsmåltider och andra tillställningar då de lagat eller inspirerats av recepten på min sida.

Vad tycker du om Bloggfamiljen?

Jag följer många av bloggarna här inne sedan tidigare och tycker det är en härlig mix av människor och olika inriktningar. Det finns något för alla!

Hur ser dina tankar ut för bloggen under 2010?

Jag kommer fortsätta i samma anda, testa recept ur tidningar och kokböcker, bjuda på egna kompositioner och favoritrecept, testa läsarnas tips och trix, prova nya produkter och anordna tävlingar. Sen har jag såklart lite nya spännande idéer för bloggen som visar sig under våren.

 

Än en gång, varmt välkommen till vår familj och vi hoppas att Victoria och alla hennes tidigare läsare kommer trivas här hos oss.

/Vännerna på Bloggfamiljen