Att skydda sig mot glidiga karlar och alltid värna om kärleken trots att sex blivit en hobby.

Min dotter är bara 6 år men vet redan hur man skaffar barn. Tidigare idag när vi åt middag så förklarade hon detta för mig och min nya tjej Katrin. Vi låtsades lite som att vi inte visste hur det går till, men att vi gärna skulle vilja veta. Det gick inte Nova riktigt på. 

– Pappa. Du har ju faktiskt mig. Det betyder att du vet.  

Hon är en mycket klok liten tjej, och jag kan känna en viss oro inombords över vad som en dag väntar min lilla prinsessa. När hon en dag skall ge sig iväg för att utforska och praktisera sina kunskaper.  

nova

Det finns nämligen vissa manliga element i min omgivning som jag inte skulle lita på om jag var kvinna. En av dem har satt på omkring 200 tjejer det senaste året och har fått en handfull brev av smittskyddsstyrelsen. Han knullar alltid utan kondom och kommer alltid i tjejerna. Han är kåt som en skeppsbruten kapten på en öde ö. Han har inte tid att testa sig. För då kanske han får antibiotika. Då kan han inte dricka. Och kan han inte dricka så kan han inte ragga. Och kan han inte ragga så kan han inte ligga och det är viktigare än allt annat. Fullt ös medvetslös. 

Han är inte unik, många män är precis som honom (om än inte lika extrema). Jag har hört killar utlova resor till Italien, shopping på Stureplan, besök på kändisfester, skivkontrakt, drinkbord och så vidare – allt för att få knulla. Till tjejerna säger de att de aldrig haft en könssjukdom och att de självklart äter det nya ”p-medlet för killar”. Och sen sprutar de en fontän upp i krysset på helgens erövring.

Där har vi problemet. Jag måste låsa in min dotter tills det att hon fyller 25 år. Och samhället kanske borde införa ett körkort för vissa sexatleter. Ett körkort som ger tillstånd för all form av sexuellt umgänge. Dessa män måste lära sig ibland avstå från sex, sprit och sena nätter på krogen – helt enkelt visa att de är mogna att få ett sexkörkort. Och inte bara se det som ytterligare ett argument för att slippa ta ansvar och dra på en kondom eller få spruta en i en tjej som mer orolig att bli gravid än att få klamydia. Många män som vill ha sexkortet kommer garanterat missa på uppkörningssexet. Både i teori och praktik. 

 Men tjejerna i den nya generationen är idag lika tanklösa. De har slutat skydda sig. De tror att livet leker och det räcker att kissa efter sex så blir man frisk från eventuella smittor. Hur kan man vara så blåst? Jag vet även killar som direkt efter ett oskyddat samlag fyller förhuden med kiss och håller ett tag. För att ta död på alla bakterier. Olle Waller garvar åt idiotin och apoteken fyller sina lager med klamydiamedicin. 

 Sex är ett ansvar. P-medel likaså. Och man bör inte knulla runt för mycket. Lagom är bäst. För den dagen du hittar rätt. Någon du älskar. Ja, då kan jag lova dig att du ångrar ca. 50 procent av alla du legat med på fyllan. Och ditt sex, med den du verkligen älskar, blir alltid lite mer magiskt om han/hon inte legat med alla dina polare och har könsherpes. Tänk nu på det alla ni som läser detta och har små skitungar som ränner ute på nätterna. Använd gärna p-medel om du är med en pålitlig kille. Men om du är lite tveksam: Dra på honom en kondom. Det kan ju vara en kille från min bakgård och då är det dubbelt gummi som gäller! 

 

It takes one to know one. Och min dotter skall jag verkligen varna för flickfotografer med fåniga namn och charmiga leenden. 

bingo1

 Kram

 Bingo