Det är ju kladdkakans dag idag! Om ni inte har hunnit fixa nån kladdkaka, men är lite sugna på det så kan jag varmt rekommendera min snabba kladdkaka. Man slänger ihop den på en kvart och den innehåller sånt som man brukar ha hemma! Det är ett perfekt recept att ha i rockärmen och slänga ihop när oväntade gäster dyker upp  🙂

Idag har jag sysslat med registreringar på jobbet. Det är dags att registrera alla elever som ska skriva sina slutprov (exams) i maj. Allt måste bli rätt och det är en del extra grejer som måste fixas. Det är hel del pyssel med det och mycket som behöver kollas upp så att det blir rätt.

Jag har uppsatser som ska läsas igenom och rättas. Usch, det är det som jag ogillar mest med mitt jobb. Om jag slapp att rätta så skulle det vara underbart! Älskar allt med att planera, undervisa och stötta/hjälpa elever, men rätta hatar jag – tyvärr!

På fredag ska jag till frisören och fixa håret. Jag lägger inte mycket pengar på mitt utseende, köper typ aldrig smink, men jag unnar mig frisörbesök med färg och klippning. Sen på kvällen ska jag och maken på dejt. Vi har ordnat med barnvakt och vi ska på bio och äta på restaurang. Jag kan inte minnas när vi senast gjorde nånting utan barnen… så det ska bli mysigt! Vi hade dock lite problem att välja biofilm. Jag vill så gärna se A star is born och han vill så gärna se Bohemian Rhapsody. Egentligen vill jag se båda… så då fick det bli Bohemian Rhapsody.

Jag fick en fråga angående min pappas fru. Polisen har varit i kontakt med henne men hon verkar inte vilja ha någon kontakt med min pappa. Vi misstänker att hon kanske är inlagd på sjukhus, men vet inte helt säkert.