Hej vänner! Har solen skinit på er idag? På fredagarna så jobbar jag hemifrån, väldigt lyxigt när man jobbar heltid att ha en dag hemma.

Jag har passat på att tvätta när det var så fint väder för det betyder ju att man kan hänga ut tvätten! Finns det något som luktar godare än tvätt som har torkat ute? Helt underbart… och kanske sista gången för i år?

Sen så hade vår katt Hera tid hos veterinären. Det blev blodprover (som ni ser på hennes framben) och veterinären var lite orolig över resultatet så hon har skickat remiss nu så att Hera ska få göra ultraljud och titta på njurarna.

Sen så blev det att hämta barnen tidigt från skolan. Leah har en kompis med sig hem och dom pysslar för fullt och då ser det ut så här…

Leah och kompisen efterfrågade en ”mysbricka”. Jag gör såna ibland när barnen har kompisar här hemma. Det är en bricka med en mini-buffé till mellanmål. Denna gång blev det mini-smörgåsar, äppelklyftor, russin och hemmagjorda smoothies. Ibland blir det andra frukter, kex och nötter. Barnen älskar dessa ”mysbrickor”.