Imorgon börjar jag jobba igen! Men det känns inte så jobbigt faktiskt, det ska bli lite skönt. Jag gillar mitt jobb och ser fram emot allt spännande som händer där. Jag kommer att åka på koordinatorsutbildning och så ska jag få ta hand om alla våra nya IB-elever. Det ska bli så roligt att träffa alla gamla elever igen också!

Denna vecka har vi hunnit besöka Mall of Scandinavia och shoppa lite….

Jag har klippt och färgat håret idag och sen har jag och Zack spelat en massa Pokémon Go. Ja, om ni trodde att spelet hade dött ut så har det inte det. Jag gick med i en lokal ”raid-grupp” där man bestämmer träffar för att ”raida” (alltså ta ner en stor mäktig Pokémon tillsammans, så får alla i gruppen en massa belöningar).

Då är det alltså 5-15 stycken vuxna (och ibland några barn) som träffas och spelar Pokémon Go. Det är alla möjliga typer också! Det ser lite roligt ut när vi står där i en stor klunga och trycker på mobilerna. Haha…

I helgen blir det bröllop! Och snart fyller Zack 10 år! Det känns STORT! Och det ska firas STORT!  🙂

Men först ska jag försöka klämma ur det sista ur denna semester och hyra en film…  🙂