Hej vänner! Hur har ni det? Jag försöker återhämta mig från att ha kollat på mina elevers resultat igår. Mina elever skrev ju sina exams i maj och dessa har rättats externt av ”examinations” runt om i världen och IGÅR fick jag som IB koordinator se resultaten. Idag får mina elever tillgång till sina egna resultat. 165 752 elever runtom i världen får sina resultat IDAG!

Det känns som att jag har ända sen i maj gått och väntat på den 5:e juli, så det var lite av ett antiklimax igår. Jag kan tyvärr inte berätta så mycket för er. Nu ska jag bara vänta och se hur eleverna reagerar när dom får sina resultat senare idag. Sen ska jag eventuellt åka in till jobbet på måndag och tisdag för att stötta eleverna och eventuellt prata om dom ska göra om vissa ämnen eller skicka in nåt för omrättning.

Så, även om jag har gått på sommarlov så har jag inte riktigt fått varit helt ledig än…. Det här har hela tiden funnits i bakhuvudet också.

Men vi har ändå sköna dagar och förra veckan mötte jag upp en kompis i Gamla Stan och avnjöt en sån god middag på Under Kastanjen. Jag har aldrig ätit där förut. Det var jättegott (dock väldigt många turister och menyn är lite ”turistigt”) och vi unnade oss en riktigt härlig jordgubbstårta till efterrätt.

Sen har barnen varit riktigt sociala under dessa lediga veckor. Jag tycker att jag inte gör annat än skjutsar och hämtar eller har huset fullt med ungar.

En dag när Zack var hos en kompis åkte jag och Leah till Max och unnade oss en varsin ”lyxshake” och myste…

Leah snodde lite av mitt strössel…haha…

Men nu räknar vi ner dagarna tills vi snart åker till Gran Canaria! Längtar, längtar, längtar!