Sista arbetsveckan innan sommarledighet för mig påbörjas imorgon. Ska bli så skönt! Så nu kör vi sista rycket!

Vi startar veckan med en sån enkel och god exotisk gryta som barnen brukar älska (speciellt då det är banan i maten!).  Sen så kör vi köttfärssås och pasta deluxe, med pesto (mums!) och toppad med riven ost som gratineras i ugnen. Så, så, gott och bästa vardagsmiddagen!

Mitt i veckan blir det en sån god och enkel laxrätt med en massa citron och grädde. På torsdag har vi en gammal favorit. Denna maträtt gjorde vi långt innan vi hade barn! Så det är ett gammalt recept och det är roligt att kunna göra andra versioner av dom gamla klassiska rätterna. Korv stroganoff på thai vis är jättegod och smakrik, ni måste testa den om ni inte har gjort det redan.

Sen på fredag blir det lite helgmys med hemmagjord pizza. Jag gör ganska ofta hemmagjord pizza för jag tycker att det är billigt, enkelt och så gott. Alla älskar pizza, så det är en stor hit när barnen har vänner över också. Det brukar bli en salamipizza till barnen och sen gör jag denna pizza med BBQ kyckling och bacon till oss vuxna. Jag älskar verkligen den pizzan!

Måndag: Enkel exotisk banan-curry gryta (helt vegansk)
Tisdag: Ugnsgratinerad pasta med köttfärssås och pesto
Onsdag: Lax i ugn med grädde och citron
Torsdag: Korv stroganoff på thai vis
Fredag: Fredagspizza med BBQ kyckling och bacon