Vardagen är igång igen! Jag går snart in i en mycket hektisk period på jobbet med slutprov (exams) för mina elever under tre veckors tid, så innan dess måste allt förberedas. Men jag ska försöka inte tänka för mycket på det utan tänka på hur härligt vi hade det i Sälen under påsklovet.

Jag åkte inga skidor denna gång och det var skönt tyckte jag. Det jag gillar mest med att åka till fjällen är att umgås med släkten och mysa i stugan.

Barnen med sin lill-kusin. Så härligt att se dom tillsammans och barnen var så fantastiska med henne. Tålmodiga och lekte på hennes villkor. Det var fint att se, för dom umgås inte så ofta med så små barn nu för tiden.

Jag tycker också att det är helt fantastiskt att barnen får växa upp med att åka till fjällen så här. Det är jag oerhört tacksam över. Jag växte ju upp i USA och åkte inte skidor förrän jag var ca 10-11 år. Då vi hade flyttat hit till Sverige och min mamma gifte om sig. Min styvpappa hade en husvagn som stod i Tandådalen på vintrarna och Lysekil på somrarna. Det låter kanske idylliskt, vilket det var i ca 2 år, men han var alkoholist och det gick snabbt utför. Men jag hann vara där några vintrar innan han söp bort allt. Sen åkte jag skidor ett par gånger med skolan och med vänner. Men jag gick aldrig i skidskola utan fick försöka ta mig ner på egen hand. Så jag är glad att Zack och Leah får gå i skidskola nu i flera år och lära sig grunderna ordentligt. Dom tycker också att det är roligt att åka, vilket jag aldrig har lärt mig…