I fredags var jag och maken ute – utan barnen! Kändes som en evighet sen sist. Förut var vi bättre på att dejta, men nu har vi båda mycket på jobben så det är svårt att hinna med. Men det är så viktigt att vårda relationen till sin partner också. Det får man inte glömma! Det är verkligen något man ständigt måste jobba på, speciellt när barnen är små, för då är det så lätt att all fokus blir på barnen. Men jag ser hur snabbt barnen växer upp och snart behöver dom knappt oss… så om man vill hålla ihop är det viktigt att se till att man inte har glidit isär under tiden som barnen var små.

Egentligen var denna date-night en del av min födelsedagspresent, men det är ju trevligt att få umgås ensam med maken som ”födelsedagspresent”. Maken hade bokat allt och ordnat med barnvakt.

Jag hade länge tjatat om att jag var sugen på att äta på Texas Longhorn. Det är verkligen min typ av mat och det var så länge sen vi åt där. Jag hade egentligen tänkt att vi skulle ta med barnen dit snart, men nu blev det middag där för mig och maken istället.

Sen hade han bokat biljetter till musikalen The book of mormon. Den var riktigt rolig, bra sång och dans och rolig handling. Lång var den och jag blev lite trött där i mitten, men piggnade till lite igen mot slutet.

Efter föreställningen stod det en gäng med riktiga mormoner och delade ut den riktiga ”book of mormon” utanför China teatern. Jag blev så överraskade så jag tackade nej till boken, men ångrar mig lite nu i efterhand. Det hade ju varit lite roligt att läsa i den.

Tyvärr har dom förlorat rättigheterna till musikalen och spelar den inte så länge till. Så, om ni har möjlighet skynda er och gå se den! Helt klart värt det!