Hej vänner! Jag har ju inte hunnit skriva så mycket till er då vi var hemma hos min syster under helgen. Supermysigt och det passade så bra då maken var bortrest med jobbet.

Först när vi kom dit så åkte vi och badade. Så roligt och barnen ville nästan inte åka därifrån. Sen blev det lite kinamat innan vi gick och la oss. På lördagen bakade barnen en kanelkaka med sin moster. Den blev riktigt smaskig och saftig!


Sen så eldade vi lite ute och grillade korv.

Min syster bor ute på landet (hennes kille är bonde, så det är verkligen ute på landet) och vi hann se två rådjur och en älg under helgen.Efter korvgrillningen så åkte vi till lekland så barnen fick leka av sig. Vi var där i tre timmar! Jag och min syster hann sitta och prata massor under tiden barnen lekte. Oftast när vi ses så är det när någon av barnen fyller år och då är det så många andra som är där också, så då hinner man aldrig riktigt prata. Men nu, under helgen så hann vi prata och umgås massor!

Söndagmorgon kom barnens kusin över med sina barn. Det blev våfflor, riktig söndagsmys!

Tack syster för en jättemysig helg! <3