Hej! Som ni kanske minns så har jag inte färgat eller blekt håret på ca 3 år. Jag har bara låtit håret växa och det har varit rätt så skönt att bara låta det vila från alla år av färgning och blekning. Mitt hår var verkligen jätteslitet och sönderblekt. Men nu tröttnade jag lite på min egna hårfärg och längtade lite tillbaka till att ha det mer åt det blonda hållet. Så jag bokade tid för att färga och klippa det och det blev verkligen en enorm skillnad. Ljusare och kortare!

Skönt med lite förändring!

Idag är ju ingen vanlig dag (förutom ny frisyr). Det är även vår bröllopsdag! Idag är det sju år sen jag och maken gifte oss på stranden på Koh Lanta! Tänk va tiden går fort!

Maken skickade blombud hem, 30 röda rosor. Jättefina!

Jag är så himla glad och tacksam för att jag har en sån underbar make. Sju år som gifta, och snart 16 år tillsammans.

Så ikväll blir det dejt!   🙂