Såg ni fullmånen förra veckan? Jag och Leah försökte fota den. Det är svårt att fota när det är så mörkt, men samtidigt så lyser månen så starkt. Det var så fint men kusligt samtidigt. Passande så här i oktober… och imorgon är det också fredag den 13:e!

Barnen ska på Halloween disco imorgon. Så förväntansfulla! Det blir Leahs första disco. Jag kan själv minnas alla mellan- och högstadiediscon. Det var så pirrigt och spännande. Men nu går barnen bara på lågstadiet så dom ser mest fram emot att äta pop corn och dansa. Och klä ut sig förstås!

Eftersom jag växte upp i USA så har Halloween alltid varit något som jag har firat. Så jag blir lite nostalgisk när Halloween närmare sig. Jag blir också glad av att se att det firas mer och mer här i Sverige. Även om det inte alls är samma sak som i USA där man ska ha stora dekorationer utanför huset, ibland är hela huset täckt av spindelväv eller en gigantisk spindel.

Men senast jag var på ICA Maxi såg jag att dom minsann sålde fejk-spindelväv och små spindlar, inte i några amerikanska storlekar… men det är en början!