Dags för en ny vecka, en hel arbetsvecka för mig. Jag började jobba igen i torsdags och vi hade två dagar med konferens. När det är konferens och föreläsningar så blir det att man sitter still och så är det fika och stora lunchbufféer. Så det kändes lite tungt när jag gav mig ut och sprang igår, men jag kämpade mig igenom passet även om jag inte sprang så mycket som jag hade velat. Det viktiga är att jag kommer ut överhuvudtaget känner jag.

Men nu, denna kommande veckan så är det lite mer som en vanlig arbetsvecka. Nu har vi även fått våra scheman och jag har försökt planera in tre springpass utifrån det. Sen så ska även barnens aktiviteter också planeras in. Det är alltid ett pussel! Då är det ju skönt att ha planerat maten, eller hur? Åk och storhandla alla ingredienser till veckans måltider idag så slipper ni tänka på det under veckan!

Vi börjar som vanligt med meat-free Monday och denna gång har jag tagit med så goda och smakrika quinoabiffar, som även är väldigt enkla att göra! Sen har jag tagit med en riktigt vardagsräddare, som även är Leahs favorit (hon älskar såsen). Den tar 5 minuter att förbereda och sköter sen sig självt i ugnen, perfekt efter en jobbig arbetsdag!

Sen har jag tagit med hemmagjorda fiskpinnar, också en stor favorit hos barnen och deras vänner. Det brukar inte finnas nån mat kvar, så ibland gör jag faktiskt dubbel sats så att vi får några matlådor till lunch också. Sen har vi biff med bambuskott, som jag vet är en stor favorit hos många av er. Den smakar precis som den man får på restaurang och det är verkligen så gott att ha som lunchlåda sen dagen efter.

Vi avslutar veckan med en riktigt lyxig och mumsig pizza. Om ni vill förenkla det för er så kan ni köpa färdig pizzadeg, eller ta fram nån ur frysen (för ni har väl följt mina tips och fryst in en massa pizzadeg?) eller gör egen (det är ju så billigt med egen pizzadeg).

Måndag: Quinoabiffar med soltorkade tomater och mozarella
Tisdag: Kyckling i tomat- och currysås
Onsdag: Hemmagjorda fiskpinnar med skolans kalla sås
Torsdag: Biff med bambuskott
Fredag: BBQ kycklingpizza toppad med bacon