Nu när vi går in i vecka 32, andra veckan i augusti så är det många av er som går tillbaka till jobbet efter semestern. Tillbaka till vardagen! Snart dags för mig också, så jag ska försöka njuta lite extra av dessa sista semesterdagar. Så denna veckas veckomeny innehåller flera goda härliga vardagsfavoriter! Många, många av er har berättat hur mycket ni älskar ostgratinerade baconbiffar, om ni inte har testat dom än så måste ni göra det! Sen har jag tagit med Hannah Graafs, och hennes familjs, favorit – pastagratäng! Hannah har bloggat om den några gånger och den är bara så enkel och så god och barnen älskar den! En riktig vardagsräddare!

Sen har jag tagit med några nya vardagsfavoriter. Kycklinglasagne ger en ny dimension till den traditionella lasagnen och om man dessutom adderar ajvar så lyfter man den till en helt annan nivå.

Ni är många som tycker om mina vegetariska och veganska recept på måndagarna och det känns så kul! En av favoriterna där har varit den goda kikärtsgrytan, som är helt vegansk. Sen avslutar vi veckan med så goda laxköttbullar, som är mycket enklare att göra än vad man kanske tror. Servera dom gärna tillsammans med den goda avokadosåsen.

Måndag: Kikärtsgryta
Tisdag: Ostgratinerade baconbiffar
Onsdag: Krämig kycklinglasagne med ajvar och paprika
Torsdag: Pastagratäng
Fredag: Laxköttbullar med avokadosås