Hej! Nu var ju dags för mig och Zack att bli sjuka. Som ni kanske minns så var Leah sjuk förra veckan. Igår så skulle Zacks klass iväg och bowla och han såg fram emot det så mycket. Vi hade fixat matlåda och pratat en massa om det och då vaknar han förstås med feber! Jag stannade hemma och vabbade och började också känna mig dålig på förmiddagen. Till slut låg vi båda två med feber och frös under täcken och filtar.

Under natten så kräktes Zack flera gånger också. Ibland kräks barnen av feber, så man vet aldrig riktigt om det är magsjuka eller feber. Men jag låg och hade feber under natten så stackars maken som skulle upp och jobba fick ta hand om Zack som var uppe fyra gånger (!!) under natten.

Ja, vilket elände.

Sen så får jag alltid dåligt samvete. För som vanligt när vi blir sjuka så är det en massa inbokat på jobbet. Jag har missat 6 möten nu under dessa tre dagar jag har vabbat. Så det är bara att försöka boka om så fort som möjligt och det är inte alltid det lättaste…

Idag, under dagen, har vi inte haft någon feber i alla fall. Jag överlever på alvedon, nässpray och receptfritt hostmedicin som inte funkar…

En sak som jag är glad för är att barnen är så stora nu så jag kan faktiskt sova och ligga och vila och Leah har ändå kunnat ta mellanmål själv och sånt. Vid såna här tillfällen kan man knappt komma ihåg hur man gjorde när man hade bebis och själv var sjuk… hur fick man det att funka?!