Jag fick hem några hårprodukter från den svenska serien Exit, där huvudingrediensen är marockansk arganolja. Som ska vara superbra för håret och ge näring, volym och glans till håret. Alla Exitprodukter är dessutom 100% parabenfria och är inte testade på djur.

Jag blev väldigt imponerad av pro.shampoo! Jag tyckte att jag direkt märkte att håret fick mer volym, redan efter första tvätten! Tummen upp! Jag som har väldigt nordiskt, ”tunnt” hår gillade verkligen känslan av volym i håret.

Schampot är även färgbevarande, vilket är ett stort plus då jag då och då tonar håret. Det är så trist när färgen direkt försvinner efter ett par tvättar, så jag väljer gärna ett färgbevarande schampo.

Exits ultra strong styling spray är perfekt när jag plattar håret. Jag har lite fall i håret så om det är lite fuktigt ute så är inte håret rakt och platt särskilt länge, perfekt då med denna spray som inte heller tynger ner håret!