God morgon vänner! Igår var jag och Linda på ett helt fantastiskt event, en hel vanlig måndagkväll som blev till värsta lyxmiddagen och roliga tårtdekorationstävlingen. Det var Felicia och Jenny som hade via deras Luxe event bjudit in några matbloggare.

Vi fick helt ljuvlig mat från Sveriges Kockar, där man kan hyra en kock som kommer hem till en och lagar middag.

Efter den goda middagen så fick vi tävla lite i tårtdekoration. Vi fick alla tårtbottnar och spritspåsar fyllda med grädde och vi fick 10 minuter på oss att dekorera och fylla våra tårtor. Jag har aldrig gjort detta förut på tid (lite fusk att flera av deltagarna från Hela Sverige Bakar var med!). Den som gjorde den finaste tårtan vann en kurs hos Sockerverkstan.

Här nedanför ser ni mitt bidrag, den blåa och vita tårtan. Men jag vann inte!

Däremot så vann jag en hel servis (!!!) från Fyrklövern, Moments by Maria Montazami. Så fantastiskt! Vi har faktiskt inte ingen ”finservis” och denna är riktigt snygg. Stilren och har en sån lyxig känsla.

Det var lite bökigt att få med sig servisen hem, men gulliga Jenny från Sockerverkstan skjutsade mig. Tack! Det var första gången  jag träffade henne och jag lärde även känna några andra nya bekanta. Jag älskar att gå på events och lära känna så fina människor. Vi skrattar tillsammans och delar med oss av våra liv. Det tycker jag verkligen om!