Igår blev det en värmande gulaschsoppa till middag. Denna äter vi då och då och alla älskar verkligen den. Enkel och god! Den blir bara 6 ProPoints per portion också!

4 port.

400 g nötfärs
1 burk krossade tomater
1 stor morot
2-4 potatisar
1 gul lök
1 röd paprika
1 msk smör att steka i
1 köttbuljongtärning
1/2 liter vatten
2 msk soja
2 vitlöksklyftor
2 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver

lätt creme fraiche till servering (2 msk = 1 ProPoint)

1. Bryn köttfärsen och lägg åt sidan.
2. Hacka lök, potatis, paprika och morot i små bitar och bryn detta i smör i en stor gryta.
3. Häll på vatten, buljongtärning, kummin, paprikapulver, soja, pressad vitlök och krossade tomater. Häll i köttfärsen.
4. Låt koka tills rotsakerna mjuknat. Servera med en rejäl klick creme fraiche