Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några goda vardagsrätter – som denna! Oj, oj, oj, va barnen älskade denna och även jag  😉  Suveränt god, så god att vi kommer definitivt äta denna även senare när/om jag inte köra ViktVäktarna längre.

Jag gjorde dubbelsats för denna är ju perfekt att ha i lunchlådan!

4 port.

150 g pasta
1 frp kotlettbacon/kalkonbacon
1 röd paprika
400 g kycklingfilé
2 tsk olja
1 dl riven ost (max 17%)

Sås
2 dl matlagningsgrädde (max 4%)
1 ½ dl creme fraiche (max 5%)
3 msk mango chutney
1 tsk curry
1 tsk paprikapulver

1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Koka pastan al dente.
3. Strimla bacon och knaperstek. Låt rinna av på papper.
4. Strimla paprika och tärna kycklingen. Stek båda tillsammans i oljan och salta och peppra.
5. Lägg i pastan i botten av en ugnsform. Ha sedan på kyckling och paprika.
6. Vispa ihop alla ingredienser till såsen och häll över kycklingen i formen.
7. Strö sen över bacon och ost. Gratinera i ugnen i ca 20 minuter.