Hatar ni att putsa fönster? Det gör vi, så jag jublade lite när jag fick förfrågan om jag ville testa en Kärcher fönstertvätt. Det är ju perfekt nu när vi har så många fönster.

Jag testade den på vår jättestora spegel (som ofta får en massa handavtryck på sig på något vis) men också på vårt kylskåp som är i rostfritt stål. Den var himla smidig! Den liksom dammsuger upp putsmedlet så att det blir helt torrt och rent. Jag märkte att man inte behöver trycka så mycket som man kanske behöver med en vanlig fönsterskrapa utan resultatet blev bättre om man drog lätt med den.

Ser ni hur blank och fin spegeln blev? Det syns knappt att det är en spegel!

Nu har en av er chansen att vinna en egen fönstertvätt från Kärcher. En underbar liten maskin som verkligen underlättar städningen! Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar med en liten kort motivering om varför just ni vill vinna. Måndagen den 14 juli utser jag en vinnare!