Bläää… kåldolmar är INTE min cup of tea. Jag som sa till sambon att sjukhusmaten var ganska okej efter att ha fått pasta och kycklingsås till lunch. Nu tar jag tillbaka dom orden.

Trevlig fredagsmiddag… nej…. det blev inte många tuggor utav det. Dom kunde väl ha kommit på någonting roligare till fredagskvällen?

Sen måste jag slänga matresterna i en påse och knyta den ordentligt och sen i sopsäcken. För det kan ju bli radioaktivt!! Men min dator då? Den fingrar jag ju på mer än maten, men det har dom inte sagt nåt om…

När jag åt lunch ute i dagrummet (det var ju innan jag fick kapseln med radiojoden) så berättade en av dom andra patienterna om vilken god chokladbit dom hade fått igår till efterrätt… jo tack, jag som älskar brownies! Nej, istället fick jag NYPONSOPPA till efterrätt idag… ja, det är ju ungefär samma sak.

Sorry för min klagosång… och jag har ju mina egna brownies med mig. Ska nog trösta mig med en sån så kanske jag blir på bättre humör.