Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:44 | oktober 18, 2019

Storkovan och julmust i hjärtat

Glad fredag vacker. Hoppas du mår bra och känner dig vid gott mod. Mina dagar är som seg sirap. Har sett serier och läst så mycket att det står mig upp i halsen. Men jag mår bättre.
Hade egentligen bokad resa för att fara till flickorna idag men pga operationen har jag fått skjuta upp den några dagar.
Dom har det hur bra som helst och fullt upp med skola, vänner och aktiviteter. Behöver då aldrig oroa mig för dom men jag saknar mina flickor så jag mår illa ändå. Men nu är det som det är. Snart är vi tillsammans och kommer ha två hela veckor både i Spanien och höstlovet här hemma ihop. Bättre att bli frisk och full av ork än att vara svag. Ingen som mår bättre av det.
Tack och lov för face time 🙂
Annars händer som sagt ingenting.
Jag och William har käkat pizza och tagit hemkörning två kvällar i rad.

Slappt och gött.
Igår kom mamma och Gunnar förbi och åt med oss. Det var mysigt. Blir sjukt långtråkigt att bara ligga här ensam. Mina promenader är också tråkiga. Allt känns tråkigt, men snart är jag back in business.
Har fått vackra blommor som jag kan njuta av här hemma. Rosor, choklad och trisslotter. Vilken kärlek. Tack Peter och älskade flickor, Marianne och Ubbe samt Fnulan. Ni gjorde mig så glad. Glad, tacksam och rörd. Tack ♥️

Har du sett så vackra. Skrapade inte hem storkovan på trisslotterna men glädjen i hjärtat är större än det.


Började gråta en skvätt bara av att se bilderna nu när jag la upp dom. Tror visst jag är lite extra känslig just nu 🙂
Tog mig ner till ICA idag och handlade hem lite till min fredag här på soffan. Vilket underbart väder. Solen sken och luften var nästan ljum, doft av höst och fina eldiga färger. När hösten är som bäst.

Julmust i butikerna också. Allt är kanske inte så tråkigt trots allt 😉 Julmust i mitt hjärta.

Här ska det göttas. Texas pecan-glass åt jag alltid som barn när jag var hos min pappa. Den och Rocky road, chokladglass med marshmallows. Barndom. Den här ska ätas upp ikväll direkt ur paketet. Så god.

Ska laga lyxmiddag till mig själv också. Ingen pizza eller hemkört mer. Ikväll blir det oxfilé och nästan hemmagjord potatisgratäng.

Kaminen ska det eldas i och jeansen ska bytas ut mot mysbyxor och min plats i soffan ska än en gång intas.
Vad gör du ikväll?
Jag har fixat lite på Vidas rum. Pimpat med färg och satt upp en hylla. Hon tyckte att det var för brunt innan. Brunt? Beigt kan jag hålla med om dock 😉

Färggladare bäddset, kuddar och pläd gjorde susen.
Hyllan får hon ha vad hon vill i men stoppade in några LoL-dockor tills vidare. Hyllan påminner mig och prylskåp jag hade som barn.
Älskade mitt prylskåp med olika stora och små fack som jag hade miniatyrsaker i.
Hoppas du får en fin fredagkväll.
All Kärlek ♥️


27 kommentarer



27 kommentarer om “Storkovan och julmust i hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • God kväll Hannah,
    Vill lämna ett litet avtryck här och skriva att det är så mysigt och kul att läsa din blogg, personlig men inte ”medlidande negativ” om du förstår, alla har vi våra vägar i upp och nedgång. Det är kul att få se bilder på dig , ditt hem och mat mm.
    Önskar dig ljus och allt gott,
    Angelica i Gränna

    Svara
  • Fina Hannah sänder dej strykekramar gillar din blogg läser varje dag..allt ordnar sig till slut ❤

    Svara
  • Hoppas du snabbt piggar på dig och kan åka till dina tjejer snart! Måste få fråga vart du har köpt de fina stora drömfångarna? Min son, jämngammal med Vida älskar drömfångare och skulle älska dem! Krya på dig!

    Svara
  • Ostkrokar.. Jajamänsan det är grejer det😀

    Svara
  • Softar oxå idag, förkylningarna går omlott..blev inte bättre av att jag var på provning av 12 viner igår kväll🤣😂🤦🏻‍♀️🤧🤧🤧🤧🤧
    Krya på dig o smaklig måltid!
    Kram kram💕💕

    Svara
  • Hej fina.
    Så fint med blommor. Piggar upp att någon tänker extra på en. Här blir det idol med lite gott till. Mysigt.
    Ha en fin kväll ❤️

    Svara
  • Godkväll Hannah ! Härligt och höra att det går framåt även om jag förstår att det är tufft och bara vara hemma och inte göra något 😏 och saknaden efter tjejerna förstås men snart så .. vilka fina blommor du fått men jag blev lite förvånad att du inte har köpt skum🎅🏻🎅🏻 😂 Ica här har nog sålt dom i två veckor .. tidigt men som jag har längtat konstigt att man aldrig tröttnar 😊 Du får ha en lugn o skön helg ta hand om dig fina ♥️😘

    Svara
  • Nu har jag väskan full av skum och beger mig snart till Mina flickor. Kram ♥️

    Svara
  • Fint! Vart kommer sängkläderna, kudde och filt ifrån ?

    Svara
  • Allt från H&M Home. Kram

    Svara
  • hejj önskar dej en fin helg kram från norr

    Svara
  • Åh vad fina blommor <3

    Svara
  • Härligt att se att du verkar lite piggare efter operationen. I dag var det min tur att opereras och sova kvar på sjukhuset så mitt fredagsmys är lite begränsat.

    Svara
  • Hoppas allt gått bra Emma. Tycker det är skönt att man får stanna nån natt på sjukhuset eget op. Men man frisknar nog till bättre hemma sen. Stor kram

    Svara
  • Skönt att du är på bättringsvägen. Förstår att du saknar dina flickor. Så fint rum Vida har. Älskar de stora drömfångarna. Vart kommer de ifrån? Sköt om dig.

    Svara
  • Dom köpte jag på en billiga kinabazar i Spanien förra året till min 40-års fest. Så tyvärr finns dom nog inte att få tag i 🙁 Kram

    Svara
  • Krya på dig ❣️
    Så fint du gjort för Vida , hon kommer bli så glad ! Tack för att du delar med dig av ditt liv så generöst , ofta känner man ju igen sig och det känns på nåt sätt ”tryggt ” vi stöttar varandra liksom !
    Kram

    Svara
  • Ja det är faktiskt tryggt att vi har varandra här. Vi kan stötta och finnas på ett lite annorlunda sett men bättre än inte alls. Så jag är tacksam och glad att i stort sett alla som skriver här sprider allt annat är elakheter. Stor kram Liza ♥️♥️♥️

    Svara
  • Hej Hannah,
    Det känns som du är på väg någonstans.
    Kram

    Svara
  • Jag anade att det var Spanien du skulle åka till eller någon annan rolig resa.
    Krya på dig och ha en skön helg 😊

    Svara
  • Åh! Blev så glad för din skull! Måste känts gott i hjärtat. Vilka fantastiskt fina blommor. Krya på dig!

    Svara
  • Vad fint med korallfärgen i din dotters rum. Blev så ombonat av det. Själv har jag varit inlagd nästan tre veckor på sjukhus. Akutoperation ja det är allvarligt och komplikationer. Plus dom måste ta bort mer. Hemma nu men helt slut. Men underbar och bra vård jag fick. Så snabbt kan livet vända. Trevlig helg.

    Svara
  • Tänker på dig fina Mia. Min op blev också mer akut än jag väntat. Har dock hämta mig bra fysiskt men känner mig lite nere mentalt. Skönt att höra att du fått bra vård. All styrka och kärlek!

    Svara
  • Så fina blommor du har fått, förstår att du blev glad och rörd.
    Ostbågar och Texas pecan hade jag inte tackat nej till.
    Glassen varar max 2 gånger första gången i en djup tallrik och nästa gång direkt ur burken och en liten sked att äta med.
    Vet inte varför men jag fixar inte att äta någon form efterrätt med matsked.
    Lördag i dag och i kväll blir det Alla för en på TV superbra musikprogram.
    Kram ❤

    Svara
  • Till Mia och till Hannah: all kärlek och styrka till Er:)

    Svara
  • Peka potatisgratäng är riktigt bra men jag vill tipsa om deras rotfruktsgratäng. Om du inte testat den så gör det nästa gång. Den är ännu godare.
    Önskar dig allt gott. Trevlig helg.

    Svara
  • youtube;
    My Testimony: How I Came to Know Jesus, the Unforgivable Sin, and Walking in the Spirit
    youtube;
    My testimony of Jesus Christ changing my life from routine christian to true follower of Christ

    Svara