Toatavla och ett ständigt gissel

God måndag min vän. Hoppas helgen varit fin veckan börjat bra. Jag har umgåtts med vänner och familj, ätit gott, läst och slappat hemma men också varit i mina gamla hoods Kungsängen. Vad har du haft för dig?

Ny bok från Jojo Moyes som Jag började läsa i lördags till min frukost.

Har eldat i min kamin varje dag. Wow, hur har jag klarat mig utan en kamin hela livet 😉 Det är verkligen hög myshetsfaktor på kamin. Värmen, ljudet och doften.

Hade ett fasligt sjå att försöka få fyr på vedträna men med dom här så sa det bara poff och så fick jag mig en brasa. Bästa.

Fick upp min snygga toatavla också. Där sitter hon perfekt.

I lördagskväll bjöds jag på bubbel hos Jessica.

Och igår tog vi en skön promenad, Jessica, Fiddeli och jag, i det härliga vädret och åt söndagslunch i centrum. Mamma kom och gjorde oss sällskap också.

http://www.femme.se/wp-content/uploads/2019/10/bd585554a3364245b7f1d17824035665.mov

Senare igår så åkte jag och William till MOS och gick på bio. Vi såg Jokern. Den var mörk och gav ångest. Men ändå väldigt bra. Helt otroligt bra skådespeleri.

Har du sett den?

Den här dök upp i mitt flöde på IG igår och kände att den stämde väldigt bra 🙂 Som förälder är detta ett dagligt gissel enligt mig.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️

16 reaktioner på “Toatavla och ett ständigt gissel”

 • vicky skriver:

  Så mysigt du haft det. Samvaro med både mor och son. Gillar din toatavla skarpt 🙂

 • ÅsaC skriver:

  Håller fullständigt med Fuckology. Det var jättejobbigt att komma på vad man skulle laga till för mat till kvällen när ungarna bodde hemma (förresten gäller även efter de flyttat hemifrån). Jag/vi har löst det genom att ta smällen en gång per vecka vid söndagsfrukosten och planerar då veckans mat, måndag-torsdag, tillsammans. Känns betydligt bättre att veta vad som ska lagas till under veckan samt veta vad som ska veckohandlas så att vi har alla ingredienser hemma.

 • Susanne skriver:

  Wow, vad du springer ofta på bio! Du måste nästan se varenda premiär på den fronten. Är bara avundsjuk då jag är sjukt dålig på att komma mig iväg på bio. Innan jag fått fingrarna ur har den film jag velat se dragit vidare. Måste försöka skärpa mig!

  • Hannah Graaf skriver:

   Gillar film och att gå på bio. Har alltid gjort. Mina barn är likadana så vi går nån kväll så ofta vi kan OM det är nåt bra som går så klart… och bio-popcorn bidrar även till alla besök 🙂

 • Karin skriver:

  Vad har du i frukostskålen? Såg så himla gott ut

  • Hannah Graaf skriver:

   Grekisk yoghurt, Clean eatings müsli (exotisk) och blåbär.

 • Pernilla skriver:

  Hej! Tack för en fin blogg🤗 vart har du köpt toa tavlan? Mvh Pernilla

  • Hannah Graaf skriver:

   Den har jag köpt hos Hans Mikael Inredning i Stockholm.

 • Penny skriver:

  Tips för kaminen.. sätt ett kärl med vatten på den. Så torkar den inte ut luften & trämöbler 😊.
  Smaken är som baken Ang din tavla vid toan mkt osmaklig enl mig.
  Lite ros & ros från mig.
  Ha de bra.

 • Annakarin skriver:

  Biomys tycker det blivit så dyrt så det bli sällan men popcorn äter jag till lördagsmys .Häftig tavla

 • Annapanna skriver:

  Hej Hannah! Kommenterar aldrig… smyger mest runt, haha! Så härligt att se att du verkar finna ditt harmoniska lunk trots allt du gått/går igenom. Försöker själv hitta min plats efter separation sedan snart 3 år tillbaka… det är inte helt lätt när ens största fiende är just en själv (hjärnspöken) när man är hemma själv utan barnet. Men men man kämpar på! 🙂

  Men till frågan… Dum fråga kanske, men hur fick du upp tavla på en schysst sätt på väggen när det är kakel? Kram och ta hand om dig!

 • Ior skriver:

  Ja bio är mysigt, speciellt vår mysiga lilla bio (m så sköna stolar!) här i Sigtuna (”promotar” lite för den m förhoppning att fler går dit så den inte försvinner😀). Härligt m kamin, lite värme nu när hösten kommit, nu när vi använder energisnåla glödlampor märker man hur mycket de gamla gav värme i husen.

 • Lena M skriver:

  Hej där!
  Vilken mys helg du/ni har haft, visst är det härligt när hösten kommer och man tänder brasor och värmeljus och kollar serier, vi har ingen kamin men 2 st. kakelugnar som vi använder hela vinterhalvåret. Så härligt och rogivande. Hörde nyss på radion att det snöar i Jönköping.
  Igår blev jag sugen på lussebullar ,mmmm. börjar längta till julen.
  Kram och ha en fin dag.

 • CHRISTEL skriver:

  Så mysigt du har det hos dig snyggt bad rum .Tavlan var döhäftig faktiskt kram Christel

 • Solveig E skriver:

  Sååå mysigt med bio. Men det kostar för en barnfamilj😯

 • Susanne skriver:

  Spot on! So true that it hurts! Ha, ha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *