Tårar och kärt återseende

Hej vacker. Gråtdagarnas gråtdag har det varit idag och är ännu. Huvva vad jobbigt det var att lämna flickorna imorse. Jag vet att dom har det underbart hos sin pappa. Det är mer jag som sörjer. Fyra veckor. Fyra veckor! Hemskt.

Två kan ju gå och tre kan man härda ut men fyra. Det är en lång tid. Kändes okej när vi bestämde det. Att slippa flacka framochtillbaka och bara landa i hemma i Sverige vi tre. Men nu är det inte lika glatt.

Men som sagt dom kommer ha det bra och vi får facetajma varje dag. Känns bara så tomt. Kommer fylla mina dagar med jobb, vänner, familj och annat skoj så jag hoppas tiden går fort.

Några meltdowns får nog jag och dom i min närhet räkna med dock.

Jag och flickorna sa att vi skulle försöka att inte gråta när vi sa hej då men det var svårt. Tårarna brände bakom ögonlocken och så fort jag vänt ryggen och börjat gå så kom mina hulkningar. Svårt att sluta när man börjat men också lite skönt att få gråta ut. Tömma sig själv på tårar och sorg för en stund.

Igår var det kalas och skratt. En härlig dag som vi avslutade med hemma-SPA och sen somnade jag med ett flickebarn på varje arm.

Liv var bästa lekledaren.

♥️

Vår fina vän Josefin som barnen älskar överraskade med att komma och hälsa på. Hon har varit en del av familjen sen innan Vida föddes. När jag låg på sjukhus länge efter förlossningen tog hon hand om Vida när Peter fick ta hand om mig. Två att byta blöjor på 🙂 Huvva. Det var ingen rolig historia.

Josefin har alltid med sig kantareller till mig som hon plockat. Varje år glädjer hon mig med kantareller som hon vet att jag gillar.

Så smörstekta kantareller på toast blev vår kvällsmat.

Vida fick en polaroidkamera i present av mig och Liv. Hon tog massor av bilder på sina bästa vänner, Mio och William och mig som hon satte i ett album och tog med sig. Hon skulle ta fram och titta på dom när saknaden blev för stor sa hon.

Nu har jag packat och ska bege mig till syrran för att sen fara vidare på jobb. En rolig jobbvecka väntar.

Hoppas nu bara inte på stökiga tonårsfester hemma 🙂 Men det är nog ingen fara. Har ju Ewa nästgårds med stenkoll på både hus, bil och pubbisar.

Just Nu känns det dock lite så här 🙂

Just ja, häromdagen kom min vän Ali och hennes barn på besök. Hon har bott i USA i en Herrans massa år mem har nu kommit hem igen. Vi har inte setts på 17 år!! Så det var galet kul att catch up.

Det blev mycket minnen och tillbakablickar från vår tonårstid som inte var jättelugnt. Tur att man mognat och blivit så vuxen 😉

Det har varit så trist väder också så jag och Liv har grejat hemma. Satt upp mysiga små lampor över hennes säng, spegel och krokar i mitt rum och annat hemmafix.

Fluffig ljusslinga från Rusta.

Spegel från Zelected by Houze och krokar från Plainvanilla. Fint va?!

Vad har du för dig?

Stor Kram ♥️

21 reaktioner på “Tårar och kärt återseende”

 • Marie skriver:

  Skönt att tömma tårkanalerna och lätta hjärtat när det är ledsamt. Men det kommer gå snabbare än du tror även om du kommer längta massor dessa veckor!!! Ha en rolig jobbvecka först och främst
  nu 🥰 Kram från en fyrbarnsmamma

 • Karin skriver:

  Vet precis hur det känns… 😔 Mina två barn har varit på långsemester med sin pappa i tre långa veckor och dessutom utan ordentligt wi-fi… men snart får jag hem mina älsklingar igen ❤️ Längtar ihjäl mig! Det har känts ofantligt långt men efter alla tårar och svullna ögon så har de där veckorna ändå passerat på något sätt… Kram 💜

 • Moa skriver:

  Känner verkligen med dig Hannah, det är tufft att vara ifrån sina barn. Skickar en stor varm kram och hoppas tiden flyger förbi med massa kul för dig ❤️

 • Nilla skriver:

  Ja, ibland är det bara att låta tårarna strömma!!! Så länge man vet att barnet har det bra så står man ju ut, även om det suger… skönt m inbokade saker! Jag o min dotter är hos mina föräldrar men nästa vecka ska hon iväg utan mig…😩
  Hoppas du får njuta av roliga saker m släkt o vänner! Stor kram!!!

 • Elin skriver:

  Åh! Känner så med dig! Fyra veckor är lång tid utan sina barn. Tur det finns facetime! ❤️ Du får försöka sysselsätta dig så mycket du bara kan så går tiden fort ❤️

 • Marita skriver:

  Förstår att det känns tomt hoppas fyra v går snabbt , tur du har pojkarna familj o vänner som du kan luta dig mot när det känns tungt ♥️ Spännande om det kommer bli en realityserie av det ni håller med ✊🏻 Ska du fortfarande pendla Sverige Spanien till Hösten ? Ta hand om dig världens bästa Hannah ♥️

 • Marita skriver:

  Grattis till Vida 🥳

 • Åsa skriver:

  Så fint och mysigt ni gjort!
  Hoppas de fyra veckorna springer fort iväg med jobb, vänner och annat. Du har goa vänner å grannar omkring dig plus delar av familjen som älskar dig och bryr sig om dig. Klen tröst just nu….
  Livet går upp och det går ner. Du fixar det.
  Gillar läsa din blogg! Händelserik och omväxlande.
  Lycka till! 🙂
  Kram

 • Anna. skriver:

  Är just nu utan mina små hjärtan i 3 veckor, samma visa varje sommar. Hulkgråter så fort jag är utom synhåll för barnen.
  Gör så jäkla ont i mammahjärtat!

  Försök hitta på så mycket uppmuntrande saker som möjligt nu i början så ska du se att tiden springer iväg ❤️

 • Karin skriver:

  Vad vill tjerna? Hos dig eller honom? Hoppas tiden går fort😊

 • Lina Bengtsdottee skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Anna. skriver:

  KARIN: barn i den åldern vill väl självklart ta del av bägge sina föräldrar?! Så otroligt dum kommentar som bara skapar spekulationer och drama. 🙄

 • Nanny skriver:

  Jag vet precis hur det känns, vi gjorde likadant på somrarna när mina pojkar var yngre. Det spelar ingen roll att man vet att de har det aldrig så bra hos pappa, mammahjärtat värker och blöder ändå ❤ Just nu återhämtar jag mig från att ha opererat ut gallblåsan och njuter av påbörjad semester. Ha nu härliga veckor så ska du se att tiden gått fortare än du trott när veckorna är förbi. Stor kram ❤

 • Så fint ni gjort och väldigt fina hundkrokar!
  //Berith

 • Erica skriver:

  Fast Anna, det är inte alls självklart för alla. När jag va liten hatade jag att åka till min pappa, och när jag blev större och fick bestämma själv så va jag alltid hos mamma.
  Men kan hålla med om att vi som läsare inte har med det att göra i detta fallet.

 • Karin skriver:

  Anna jag tycker din kommentar var dummare än min och vrf skulle den skapa drama. Lite lustigt kan jag tycka.

 • Agneta skriver:

  VAD har du gjort med munnen

 • bea skriver:

  Blir det svensk el spansk skola för flickorna

  • Hannah Graaf skriver:

   Dom går kvar i svenska skolan tills dom flyttar hem nästa sommar.

 • Annicka skriver:

  Enligt vad Hannah har sagt tidigare så blir det spansk skola, och
  den är säkert betydligt bättre.

 • Eva skriver:

  Trevligt om du svarar också.Annars kan du ta bort kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *