Lappsjukan

Börjar få lappsjukan här i lägenheten. Hör i alla fall liv och puls utanför fönstret. Människor som passera, skrattar och pratar. Undrar vart dom är på väg, vad dom har för planer, vad dom lever för liv. Ligger här och lyssnar, funderar och fantiserar. Bilar tutar, bussar stannar och tar upp och släpper av folk. Livet händer. Gillar det.

Det är slaks och blask ute men jag funderar ändå på att ta en dusch, klä mig i nåt rent och ta en skön promenad. Behöver frisk luft. Febern är borta och jag mår bättre men långt ifrån bra.

Men frisk luft lär nog göra mig gott.

Fick den här från en kompis. Ha ha 🙂

Typ så.

Hej på en stund ♥️

5 reaktioner på “Lappsjukan”

 • Therese skriver:

  Åh hoppas du mår bättre snart fina du. Inte kul att va sjuk.
  Själv är jag hemma med en magsjuk 3-åring och en frisk uttråkad 1-åring så har inte så kul jag heller. Nu kom pappan hem efter jobb så jag ska passa på att gå ner till affären o handla. Ensam!! Min egentid idag haha. Måste komma hemifrån o lugna nerverna ett tag från barnen
  Passa på o ät någon god middag, kolla på tv o vila upp dig ikväll, ibland är sömn o vila bästa medicinen ❤️
  Kram/ Therese

 • Minna skriver:

  Krya på dig fina Hannah

 • D skriver:

  Typ så lite mina planer också ser ut som dina. Haha. Iallafall på helgerna. Önskar dig en skön fredag kväll❣️

 • Liza skriver:

  Du kämpar !
  Ibland vill man ju bara ge hela världen fingret o säga fuck off …. å det är ju faktiskt helt ok att känna så.
  Krya på dig o tack för du finns ❤️

 • I mitt huvud skriver:

  Stora kryakramar, fina!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *