Hemma-SPA

God kväll i stugan. Här har vi precis ätit middag och jag har knäppt upp byxorna och lagt mig på jäs i soffan.

Lagade en god och enkel kycklingrätt.

Ser kanske inte så gott ut men det är väldans gött.

Lägg tre stora kycklingfiléer på en ugnsplåt. Skiva paprika och röd lök och lägg på varsin sida av kycklingen. Häll lite olja över allt. Salta och peppra löken och paprika och rör om. Strö en påse taco krydda över kycklingen och mojsa ihop det ordentligt runt filéerna.

Häll en eller två burkar salsasås (beroende på hur mycket sås du vill ha) över kycklingen och in i ugnen på 200grader i 25 minuter.

Skiva upp kycklingen och servera med ris, tortillabröd, avokado, gräddfil och annat gott man gillar.

Alla förutom jag äter allt i bröd men jag gillar bättre utan.

Till lunch åt jag pimientos pardones med extra chili.

Min favorit.

HemmaSPA med tjejerna höll jag i också som utlovat.

Spelade lugn chingchongmusik och satte deras fötter i fotbad. Lade en fuktmask och gurkor på ögonen och målade deras tånaglar.

Det var mycket skratt och myror i byxan (särskilt på den lilla damen) och det slutade med nagellack på mina kläder och på allt annat än tånaglarna, gurkorna tryckte dom in i varandras ögon så det blev bråk och gråt men det var mysigt en liten stund 🙂

Kram ♥️

7 reaktioner på “Hemma-SPA”

 • Lotte skriver:

  Haha ja det ska ju vara så mysigt men slutar oftast i smått kaos när man gör något för barnen 😉
  Jag och barnen bytte hem med min bror i helgen så vi är på Öland hos hans sambo och barn medans han är hemma hos min man för de renoverar hallen.
  Trevlig kväll
  https://lotte4.blogspot.se

 • Karin skriver:

  Hahavilka härliga bilder

 • Mia skriver:

  Jag tycker att kycklingen ser jättegod ut! undrar dock om du skivat den innan den åkte in i ugnen. Det ser ut så på bilderna men i receptet så står det hela filéer. Tack för ännu ett recept som ser så gott ut!

 • Kerstin Hansson skriver:

  Hej!
  Skrattade högt för mig själv när jag såg flickornas fotbad. Alla sätt är bra! Kom att tänka på ett hemmaspa som några väninnor hade för länge sen. Alla skulle ta med till fotbad, det ända som vännen F hittade var två Big pack glassburkar! Det gick utmärkt och inbjöd till fniss…
  Ha det bra! Kerstin

 • mamma skriver:

  Hej!

  Finns det något recept på kycklingrätten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *