Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | maj 30, 2017

Rogivande ljud

God kväll min vän. Regnet öser ner. Så mysigt ljud. Älskar att ligga i sängen med fönstret öppet och lyssna på ljudet av regndropparna mot taket och marken. Så rogivande. 


Kommer somna snart. Har två sovande tjejer bredvid mig. De är också rogivande. Bara synen av ett sovande barn måste värma det kallaste av hjärtan och ge den oroligaste av själar ett lugn.


Vida sover alltid med händerna i sitta ansiktet. Så god.

Jag och Peter har totalt misslyckats med att få dem att sova i sina egna sängar på sina rum. De är två små värmesökare. De måste känna oss bredvid sig på natten. Eller i alla fall en hand så somnar de om igen om de vaknar.

Orkar inte ta tag i det. Har försökt med belöningssystem, att de sover tillsammans i Livs säng, natta dem i deras sängar och sen gå in till dem hundra gånger per natt då de vaknar. Inget funkar. 

Visst det är jobbigt att vakna med ett knä i njuren eller ett slag på näsan av en viftade hand. Ben och armar överallt och dåligt sover man med det är faktiskt mysigt också. Sen vet jag att de garanterat inte ligger i vår säng när de är 15 år 🙂 Allt har sin tid.

Idag fick jag mycket jobb gjort. Satte många roliga samarbeten som kommer framöver.


Har varit på skolan hos Liv. Kollat på allt jobb hon gjort under terminen och fikat på golvet i klassrummet. Vida var med och sprang runt som en galning och lyssande som vanligt inte ett dugg. Mutade med kex och saft men att jaga Livs klasskompisar runt bänkarna var så mycket roligare. Liv skämdes och jag skällde 🙂

Körde ett pass Soma Move på WE med bästa Tessan som instruktör. Så bra träning. Hörde att det var en sjukgymnast som tagit fram den träningsformen. Hela kroppen jobbar och det är mycket balans och smidighet.


På väg till gymmet. Kittad både för regn och träning.

Jag skulle verkligen behöva lite hjälp med tips på vart man kn hyra en kostym till en tonåring. William ska ha bal i skolan nu när han går ut nian och behöver en kostym. Inget han använder annars så onödigt att köpa. Tips på att låna eller hyra mottages gärna. 

Puss och godnatt ❤️


24 kommentarer



24 kommentarer om “Rogivande ljud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Av min erfarenhet kostar det typ lika mycket att hyra som att köpa…tyvärr. Hoppas ni hittar kram

    Svara
  • Vilken fin regnjacka du har, var har du köpt den?

    Svara
  • Tack. Den fick jag i födelsedagspresent av min mamma för några år sedan. Hon köpte den på Sport & Uteliv i Sigtuna.

    Svara
  • Hej! HM o Lindex har liknade regnjackor. Köpte min på HM och är jättenöjd!

    Svara
  • Hej igen:) så skönt att se att era barn oxå ligger i er säng:D! Min dotter har legat i min säng sedan i november när mitt äktenskap kraschade…. vi tycker båda att det är supermysigt!
    Gonatt!

    Svara
  • Jag och min lilla tjej som blir 5 år i sommar delar säng 🙂 så mysigt! O som du säger allt här sin tid! Hur funkar det om ni har gäster över osv kan dom sova då o ni sitta uppe? Tack för bästa bloggen! Kram!

    Svara
  • Skönt att höra att man inte är ensam 🙂 Bara jag nattar dem så sover de när vi sitter uppe. Kram

    Svara
  • Sover du naken med dina barn…

    Svara
  • Ser ut som i våran säng då, jag o två sovande flickor. Fast min man får inte plats längre utan han är förpassad till sonens säng
    Kram o sov gott

    Svara
  • Vad är han för strl? Har 2 vuxna söner som växt ur sina MQ kostymer 🙂
    Bara att låna ju 😀
    Kram Madde ❤❤❤

    Svara
  • Var presic lika när mina flickor växte upp vi låg alla i vår säng, det var svårt att bryta detta och de blev nästan tonåringar.
    Idag är de mycket självständiga och duktiga kvinnor med mycket skinn på näsan

    Svara
  • Hej.. Vilken storlek har han? Min son William hade en när han slutade nian flera året.. Dock är han väldigt smal, 180 cm lång och väger ca 55-60 kg.. Finns i Enköping om ni vill lpna, känner Nina och bor väldigt nära henne.. Ha en fin fin dag.. Kramar från Therese

    Svara
  • Tack fina Therese. Dessvärre blir den för stor för William är inte så lång. Men stort tack ändå. Kramar

    Svara
  • Min son slutar också 9:an, hittade prisvärd kostym på Zara för runt 1000-lappen. Så det är ett tips 🙂
    Tror det nästan är lika dyrt att hyra. Kram och tack för en toppenblogg!

    Svara
  • Tack! Vi tänkte faktiskt ta en sväng till Zara. Kikade på deras hemsida igårkväll och såg massor av fina kostymer. Kram ❤️

    Svara
  • LIka för oss med våra två grabbar. Tänkte att dom kommer väl aldrig vilja sova själv, men så plötsligt en dag sa 10 åringen att han ville börja sova i sin säng och vips så har vi bara en unge kvar i sängen, han är lika gammal som Liv och blir nog kvar nåt år till förhoppningsvis haha, som du skriver, det är jobbigt att få en rak höger mitt i natten eller en fot i magen, men det finns inget mysigare än att nosa på dom när man går och lägger sig, och han är alltid så kramsjuk på morgonen när han vaknar, så vi hoppas han vill sova med oss ett tag till 🙂
    Ha en fin dag! Kram Maria

    Svara
  • Hej!
    Vilken storlek behöver du. Har flera st efter sonen. Kan inte på rak arm säga vilka strl det är. Hör av dig så kollar jag!

    Ing-Marie

    Svara
  • De är sant och en sund inställning, allt har sin tid. Du som har fler större barn vet ju det verkligen.

    Kram

    Svara
  • Vi har en 10-åring i sängen. Vi blir nog inte av med henne den här sommaren i alla fall. Hon behöver också känna någon intill sig för att somna och sen för att sova. Inte optimalt för någon av oss, men jag kan inte tvinga bort henne. Det får ta lite tid. Lite till tid i alla fall.

    Svara
  • Hej! Vi hat en superfin kostym från MQ! Storlek S/44. Använd en gång utav sonen på förra årets bal. Ni får gärna låna den! Finns i Sigtuna. Mvh Mia

    Svara
  • Hej,

    Ni har kanske provat detta också men för oss funkar det att barnen sover på madrasser nedanför vår säng. Alla får då en egen säng och sover bra. Vaknar någon är det bara att lägga ner handen så somnar de om. Omöjligt att sova bra när barnen ligger i samma säng.

    Svara
  • Hela vårt sovrum är täckt av madrasser 🙂 Love IT!

    Svara
  • Hej fina! Vår 16-åring går också ut 9:an nu i år. Vi kollade runt, på både Zara, Dressman och Ströms. Inget som riktigt passade. Men så var vi inne på H&M, och hittade världens snyggaste kostym! Satt som en smäck. Fick jättefin hjälp med storlek mm, köpte en svart kostym slim fit med en fräsch ljusrosa skjorta och ett snyggt skinnskärp. 1200:- totalt. Kavajen o skjortan kan han ju ha på kalas, julbord mm. Så helt onödigt inköp är det ju inte ;). Vår kille är 187 lång och väger 77 kg. Lycka till!

    Svara
  • Tack Linda för tips. Bra att ni hittade en snygg kavaj Kram!

    Svara