Inspirationsdag

Hej ❥ Hoppas allt är väl och att du har en fin dag.

Vi har haft workshop på kontoret hela dagen. Först hade vi möte med vår nya fotograf som ska ta bilderna för kommande kollektion, AW16 sen satt jag och vårt creative team med höst- och vinterkollektionen AW17.

Med inspobilder, material, färger och prints så gjorde vi grunden för kollektionen. Nästa vecka har vi uppföljnings workshop och då har vår designer skisser på allt och vi sätter vilka färger och prints som ska vara på enskilt plagg och mycket mer. En väldigt rolig process. 


Peter köpte med lunch från ett mexarställe och så åt vi medan vi jobbade. 


Mmmmmm!

Nu är jag hemma och håller på att tvätta allt från vår semester i Spanien. Vidrigt mycket. 

Passar på att ta ett break i solen och skriva till dig istället. 

Igår cyklade vi ner till Restaurang Båthuset i hamnen här i Sigtuna. Härligt att röra på sig. Har varit dåligt på den fronten sedan mina två dagar i Spanien då jag tränade så jag inte kunde gå på fyra dagar. Inte värt det 🙂 Cykeln känns tryggare för mina otränade ben.

Vi åt middag och drack bubbel. Peter fick sabrera flaskan. 


Lasse som har Båthuset förklarade hur Peter skulle göra.


Och han klarade det galant. 


Åt en gräddig kantarelltoast till förrätt.


Fokus 🙂


Det var varmt och skönt i kvällssolen. Vi satt i lä mot väggen.

Här har vi soligt och varmt men jag såg att det är skitväder i Skåne. Hur är vädret där du befinner dig? Vi är nog utspridda lite överallt i Sverige och säkert i andra länder också 🙂 Kul att höra hur just du har det.

All Kärlek ❤️

15 reaktioner på “Inspirationsdag”

 • Vilken fin kväll ni ser ut att haft! Så härligt:-) Själv är jag just nu i Stockholm och semestrar lite i vår vackra huvudstad:-) vädret här är ju fantastiskt, hemma i Jönköping är det visst inte lika kul, regn och kallt har jag fått rapport om…
  Önskar dig en fin kväll<3
  Kram Malin

 • Marita skriver:

  Usch och fy för vädret här i Skåne , så less på det . Regnar stormar om vartannat . Det syns ingen ljusning heller Tur man har resa och se framemot . Alltid lika spännande när en ny kollektion är på ingång , ha en fin kväll ❤️

 • Sanna skriver:

  I Växjö har det ösregnat i flera dagar och idag var det bara 12 grader. Hu! I morgon verkar det som att det ska bli lite sol iaf!

 • Cecilia skriver:

  Ser härligt ut! Vilken fin skjorta du har på dig, vart har du köpt den?

 • Jeanette skriver:

  Va mysigt det ser ut på Båthuset! Vi ska åka hem till Sverige (bor i Berlin) på fredag. Å det e just Skåne vi ska till, så jag hoppas att vädret blir bättre snart. Vill ju ligga på stranden och njuta av den fina svenska sommaren. 3 dagar Ullared är oxå planerat 🙂 Ska bli så kul, plus mysigt att träffa familjen igen.

  Kram

 • lInda skriver:

  Jag är i Helsingborg och här regnar det mest hela tiden! Jobbar 3 veckor till innan jag går på en efterlängtad semester, ska spendera mina tre veckors ledigt på Malta så då bryr jag mig inte så mycket om vädret hemma.
  ☺️ Har köpt hem en massa av dina T-tröjor på rean som tröst.

 • AlExandra skriver:

  Haft fantastiskt väder i flera dagar här i Karlstad 🙂
  Kram

 • Emma skriver:

  Här i Skåne (Kristianstad) så regnar de blåser omvartannat så inte en skymt utav sommarvärmen så njut du för mig med

 • Emmy skriver:

  Vart i Fjällbacka på lite semester i några dagar och här har det vart toppen och riktigt varmt varje dag 🙂 imorgon åker jag upp till stockholm så hoppas att det fina vädret håller i sig 🙂

 • sara skriver:

  Du e så himla fin när håret e lite kortare!! Det e liksom mkt mer karaktär över hela dig på något sätt kram Sara

 • Renate Edelsvärd skriver:

  Hej fina du Tack för en mysig blogg. Vart kommer din väska ifrån som syns på bilden. Så fin Må gott. Kram Renate

 • Caroline skriver:

  Hej Hannah! Måste bara säga hur cool din man är, här om kvällen var jag påväg hem från jobbet efter en stressig dag med mycket att göra, irriterad på bilister som tränger sig osv. Så möter jag FEMME bussen i Märsta, och där sitter din man med solbrillor och ler mot allt och alla och det är bara SÅ kul! En liten sak kan göra mycket, jag höjde volymen på radion och beslutade mig för att le hela vägen hem till Sigtuna efter det 🙂
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *