Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | februari 27, 2015

I goodiebagen

Hej igen. Som jag berättade tidigare så gick de 100 första hem med en fin goodiebag igår från Femme Collection-eventet på Janemars.
Det kom fler en 100 personer så tyvärr fick inte alla en, men de som fick hoppas jag blev glada.
Jag hade själv ordnat så mina favoriter, som jag själv använder, låg i påsen.

Alla fick schampo, balsam samt en mousse eller spray från Kevin Murphy. Kevin Murphys produkter är naturliga och helt sulfat- och parabenfritt, inte testat på djur, superbra och topp bästa på marknaden.


Ansiktskräm från Yves Rocher. Tycker att jag fått ett fint glow sedan jag började med den. Gillar!


7 in 1 CC Cream från L300. Perfekta underlaget till dag och kväll. Ser naturligt och fräscht ut. Jämnar ut huden och ger lyster samt fin färg.


Smartaste prylen. En Bag Hanger från Petite Charlie som även har så mycket annat snyggt. Som personliga Posters, prints och take away-muggar. Har alltid min med mig i handväskan och när jag är på restaurang/café sätter jag fast den på bordskanten och hänger min väska på den. Slipper ha väskan i knät eller på golvet.


Vitare tänder och Hollywoodsmajlet får man med hjälp av Brilliant Smile. Love it!


Sist men absolut inte minst. Godaste chokladen! Mörk choklad med a touch of sea salt från Lindt. Mmmm.


Det var en bra goodiebag va?
Under kvällen hade vi även tävlingar. Vi lottade ut fina priser och så hade vi musikquiz som Samuel ledde.
Priserna var ett hårvårdskit från Kevin Murphy till ett värde av 2000 kr, 5 presentkort á 500 kr på Janemars, 2 presentkort á 900 kr på Femme Collections smycken som lanseras i mars, en flaska Rotari Rosé, Klipp- och styling hos bästa Bobby Oduncu och en hotellövernattning på lyxigt hotell i Stockholm.
Stor Kram ❤
 
 


7 kommentarer



7 kommentarer om “I goodiebagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag blev så glad över innehållet i min goodiebag =)Och kan inte vänta tills jag får beställa mitt Femma smycke, snacka om lyckad kväll! Tack till er alla!!
    Kram

    Svara
  • Väldigt bra grejjer!!

    Svara
  • Bara älskar L 300 7-1 creamen

    Svara
  • Jag blev så glad för allting i goodiebagen, men det roligaste var att få träffa dig, och få vara med på en sådant event. Så roligt. Är så nöjd med tröjan också:)
    Såg att du läser Cirkeln, jag håller också på med den, så bra. Jag var och såg den på film, så bra! 🙂 Dock innan jag började med boken Men filmen är riktigt bra.
    Hoppas du har fått en härlig dag. 🙂

    Svara
  • Det glädjer mig 🙂 Det var så kul att få träffa dig också! Jag gillar boken jättemycket. Men vill vänta med att se filmen tills jag läst ut boken. Stor Kram

    Svara
  • Oj, jag visste inte att det fanns något som Bag Hanger..? Suveränt ju, för jag är en person som inte gillar att lägga/ställa min väska varsomhelst, som på skitiga golv eller säten.
    Då slipper man ju se ut som en äldre dam med väskan i knät som inte vågar släppa ifrån sig den pga stöldrisk eller nåt… vilket man ju iofs inte heller vill råka ut för. 😉

    Svara
  • Tack för en trevlig kväll! Fin kollektion och härlig goodiebag! Gick även hem med en vinst från lotteriet!! – klippning av Bobby! ✂ Tack! KRAM!

    Svara