Villa Villekulla och mini-Vallby

God kväll min vän. Har du haft en fin dag?
Jag blir alldeles varm av tanken att det är första advent på söndag. Kan inte sluta tjata om mitt julpyntande. Bara därför så kommer jag säkert inte få tummen ur och julpynta i helgen 🙂
Idag for jag, Peter och flickorna in till stan. Jag hade en viktig workshop vid 13 men innan dess tog vi ett besök på Junibacken.
Alltså vilken dröm för barn. Försökte sätta mig in i den fantastiska känsla det måste vara för ett barn att vara där. Sagotåget, Villa Villekulla, Lasse och Majas stad Vallby i ministorlek och föreställningar med bl a Pettsson och Findus.

Vida provsatt Pippis säng.
Pippis kök.Lilla Gubben.Fikastund.Har inte varit på Junibacken sedan William och Mio var i flickornas ålder. Minns att de tyckte att Sagotåget var lite läskigt. Det tyckte Liv och Vida också men ändå ville Liv åka det flera gånger 🙂
Det är lite för dyrt, tycker jag, men helt klart värt det. En dröm för barnen.
Efter Junibacken satt jag i detta mötesrum i över tre timmar.

Imorgon är det fredag och en skön helg väntar.
Vad har du för planer i helgen?
Godnattkram ❤
 
 

8 reaktioner på “Villa Villekulla och mini-Vallby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *