Bröllop

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl.

Inatt var jag vaken nästan hela natten. Bebis ville inte sova. Hon bara knorrade. På dagarna sover hon heeela tiden. Måste få henne att vända på dygnet 🙂

När jag ändå var vaken letade jag efter en fin klänning att ha på ett bröllop i september. Det är Jesper och Angelika som gifter sig. Älskar bröllop.

Det är klädkod smoking, så jag vill ha en långklänning.

Hittade den här som jag fastande för och beställde. På bild ser den väldigt vacker ut. Älskar färgen korall. Bra pris var det också.

Köpte den på Nelly.com.

Den fanns i flera andra färger. Blå, vit, rosa och korall. Det stod mellan denna och den i ljusrosa. Men den ljusrosa fanns inte i min storlek så valet var lätt.

Får starta en chat så jag kan ”prata” med dig om du också är vaken på nätterna 🙂 Annars kommer jag bli en shopaholic nattetid.

Önskar dig en fin dag.

Nu ska jag vila en stund.

Allt Gott ❤

39 reaktioner på “Bröllop”

 • Sofia208 skriver:

  Lilla Vida kanske är en nattsuddare som Liv 🙂 Kan bli dyrt att ha en nattvaken bebis 😉 Klänningen var i alla fall JÄTTEFIN! Jag älskar också färgen korall och har några klänningar i den färgen. Så fint mot en sommarfräsch hud.

  Ha en bra dag!

 • katten77 skriver:

  Hej Hannah!

  Innan jag såg bilden på klänningen så hoppades jag att färgen skulle vara lite åt det orangea hållet. Korall passar dig så fint. Den färgen tycker jag verkligen är du 🙂

  Önskar dig en superfin dag!

  Kram <3

 • Carina skriver:

  Supersnygg klänning! Du kommer bli såå fin på bröllopet! Då passar ju dina fina skor från Filippa K till 🙂

  Kram, Carina

 • Helene skriver:

  Hej Hannah!

  Klänningen var jätte söt den färgen blir jätte fin på dig!
  Själv ska jag ut på lunchen och ”jaga” en klänning till en tillställning jag ska till på lördag:-)
  Önskar Dig en fin dag!
  STOR KRAM

 • Frida skriver:

  Åhh, den klänningen har jag också beställt och precis fått hem. Jag ska också ha den på ett bröllop, fast nu på lördag 🙂
  Superfin är den!!!

  Kramar

 • Kerra skriver:

  Jätte snygg klänning, korall är en fin färg. Du kommer bli toppen fin! ja starta en chat, jag jobbar ju natt imellanåt 😉

 • surfwannabie skriver:

  Håller med övriga,korall är verkligen din färg!
  Har oxå sovit kasst men det är nog undermedveten stress,ska på mammografi idag i Kristianstad då jag hittade en knöl i bröstet för två månader sen.
  Säkert ingen fara men man blir ju onekligen lite orolig.

  Ha en fin dag alla fina kvinnor och ta hand om er och era bröst;)

 • lovung skriver:

  Superfin klänning, verkligen!

  Jag känner igen mig i det där, ligger nu med nyfödd Nellie (född den 28/7) på bröstet och vilar,
  hon är oxå en riktig nattsuddare och för att jag skall hålla mig vaken surfas det på natten 🙂
  Än så länge har jag hållt mig hyfsat lugn men mixen av dåligt väder, trötthet och en höst som närmar sig så har jag vart nära på att klicka hem en halv garderob till hela familjen 🙂

  Må så gott!!

 • Niiinis skriver:

  Skickade just ett mess till dig och önskade att du fick sova med bebis och allt, men nu ser jag ju att det får du ju inte. 🙁 Stackars….hoppas det är nåt övergående bara och att hon snart vänder på dygnet.

  FIIIIN KLÄNNING! Tror att den blir super på dig.

  Ha en fin dag och hoppas du får vila lite, PUSS ♥

 • Johanna skriver:

  Hej! Gillar din blogg, den är så trevlig att läsa, du är alltid så positiv:)! Jag har också en liten nyfödd dotter, 5 veckor nu. Inatt var hon också vaken länge men just nu sover hon så sött. Det är ju lite knöligt det där med sömnen innan de vänder om dygnet. Hoppas det löser för er snart! (Vi kämpar på:)). Kram, Johanna.

 • Isa2 skriver:

  Vilken fin klänning. Jag håller verkligen med dig om färgen korall, den är såå fin!

  Starta en chatt var en bra ide 🙂 jag är också vaken om nätterna då och då, så en annan sysselsättning än internetshoppa och lusläsa inredningsbloggar/ byggbloggar vore väl trevligt!

  Ha en underbar dag!
  Kram

 • Frida skriver:

  Bra val! Min vaninna valde den till sina brudtarnor sa jag kommer att bara den pa hennes brollop i juni nasta ar. Den sitter verkligen jattefint och fargen ar kanonsnygg, speciellt till en liten solbranna! 🙂 Kram

 • Milo skriver:

  Mycket vacker klänning! Blir säkert fin att ha på bröllopet.

 • Sofia skriver:

  Väldigt fin i både färg och material, dock väääldigt för lång, så den har lämnats in för uppläggning, kommer nog bli toppen 🙂

  Tack för en bra och mysig blogg, och grattis till den lilla!

 • Anna skriver:

  Jättefin klänning! Tack för receptet på sirapsbröd. Har bakat det flera gånger och det är verkligen jätte gott och enkelt att göra.

  Må väl!

 • lena_a skriver:

  Den är jätte snygg, kommer att passa super på dig som är så brun & fin jämt…så söta bebben vill knorra på natten 🙂 ja passa på & försök bryta det nu innan hon blir för stor, men det kanske ställer sig tillrätta ju mer vaken & medveten hon blir om er dygnsrytm.. nattmålen kan vara jobbiga , bara att ligga på sidan & sätta fast gullungen i tutten & fortsätta slumra 😉

  kram & solsken

 • Petra Nilsson skriver:

  Jättefin klänning, du kommer att vara jätte vacker! Kram

 • Christina skriver:

  Supersnygg klänning! kommer vara fin på dig:-)
  Hoppas d får vila lite under dagen:-) det har jag gjort då jag haft en liten baby och spec då baby vari så liten som din är:-)
  Ha en bra dag.Kram

 • Jenny skriver:

  Har också varit vaken med min tre veckors gamla bebis hela natten:-) Han vill inte ligga själv någonstans utan bara på mig och inatt ville han bara ligga vid bröstet eller se sig omkring. Väldigt smidigt att ha iphonen men håller med dig, helt livsfarligt!

  • Hannah skriver:

   Vida är ju också tre veckor och vill BARA ligga på mig. Annars knorrar hon. Vågar inte somna med henne på magen så man sover ju inte särskilt bra 🙂

   Kram och grattis till din bebis ❤

 • Anette skriver:

  Lustigt! För jag kunde inte heller sova inatt.
  Var helt klatvaken!
  Kollade lite på TV, sista gången jag kollade klockan var den 0337!
  Har varit hos frisören idag o sedan blev det lunch med man & son på Kajutan i Limhamn.
  Fin klänning! Precis din stil,
  Ha en bra dag!
  Kram.

 • cranberries skriver:

  Annars kan du alltid wordfeula med mig och Fnulan på nätterna..Mig slår du lätt men det är värre med Malin- hon är grym!!!.Kram Victoria

 • jenniepennie skriver:

  Septemberbröllop e fin fint:) Vi har vår bröllopsdag nu 4sept. 13 år, kan du fatta?? inte jag:) Jättefin klänning iallafall. Å hoppas du får sova lite inatt!
  Sitter å räknar minuter tills jag får gå hem nu, 42 min kvar:)

  Kram kram

 • Alina skriver:

  Kenza hade den på ett bröllop 🙂 Fin klänning.

  http://kenzas.se/2012/07/29/29e-juli-2012/

 • Anna skriver:

  Den var fin men inte något att bära på ett smokingbröllop.

  • Hannah skriver:

   Varför inte?

   • Anna skriver:

    Ser mer ut som en fin sommarklänning att ha på en grillfest. Tunt tyg och…nä, den ser billig ut.
    Det är bröllop, och smoking och ni är ett så stiligt par att jag tycker att du borde bära en mer ” riktig ” klänning. Och en sak till. Om du ska bara ärmlöst så tänk på att ha en sjal eller annat att täcka axlarna med, iallafall i kyrkan. Men det kanske du redan har koll på.

    • Evelina skriver:

     Den kan du visst ha, Hannah! Superfint kommer det bli. Sen det där med axlarna i kyrkan, vi lever ju inte på stenåldern? Jag har sett både bara ben och axlar i kyrkan på både ungdomar och vuxna. På sommaren ska det vara så!
     Vad underbart med ett sensommarbröllop! Vill också gå..!
     Kramis

 • sommarspring skriver:

  En chat låter inte dumt:-) Var också vaken hela natten med min tre veckors gamla son och är det ganska ofta:-) Han vill inte ligga själv någonstans så han ligger på mig och jag ligger med iphonen, livsfarligt:-) Kan bli dyrt:-)

 • Jennie skriver:

  Chat låter bra. Måste vart något spec med bebisarna inatt, min Mille vill inte heller sova 🙁 kram

 • Sandra skriver:

  Hej Hannah!
  Jag hittade din blogg inatt när det inte gick att sova. Jag läste sissodär 25-30 sidor på din blogg -hade ju varit mysigt att chatta med huvudpersonen i fråga;) Du verkar vara så jordnära och mysig person! Kommer titta in här oftare med andra ord!
  Kram

 • Tess W skriver:

  Var på bröllop i helgen och lyckades naturligtvis ha lika klänning som en av de andra tjejerna! Men vi var lika glada för det.
  Tycker att den där klänningen du köpte var otroligt vacker.

  Grattis till lilltjejen och vad skönt att du mår bättre igen!

  Stora kramar Tess W

 • Sandra skriver:

  Hej fina Hanna!
  Har läst din blogg ett tag nu och älskar den. Mycket bra inspiration och fina ord!!
  Första gången jag lämnar en kommentar, nästan pirrar i magen hi hi

  Angående klänningen, har själv köpt den till ett bröllop i september, fast den ljusrosa, men köpte även hem den koralla (är nerkärad i korall) men denna va riktigt, nästan, skrik korall, typ neon färgad… Jättefin modell dock och passar perfekt till ett bröllop!

  Önskar dig och din familj all lycka (och skälvklart grattis till nya lilla familjemedlemmen!
  Bästa varma halsningar, Sandra

 • Lina skriver:

  Hej, grattis till nyskottet! Jätte fin klänning är det och den faller väldigt fint och är snygg över bysten även för sånna som inte har lika fyllig byst. Jag köpte en smaragdgrön (fanns i höstas) och jag är så nöjd med den!
  Kram i sommarsolen

 • Kajsa skriver:

  Hej! Beställde hem exakt en sån där klänning förra veckan, tyvärr så är den inte lika korallfärgad som på bilden utan mer rosa i verkligheten vilket jag tyckte var lite trist, hoppas du blir nöjd med den iaf!:)
  Kramis!

 • Jenny skriver:

  Hej Hanna! älskar att läsa din blogg!!! starta en chatt!! hade varit super att prata på natten!

  mvh Jenny

 • undermyumbrella skriver:

  Tror den kommer sitta som smäck på dig!
  Kram

 • Meja skriver:

  Hej Hanna!
  Jag var på ett smoking bröllop igår! Hade själv beställt den klänningen från Nelly men kunde inte ha den så jag lämna tillbaka den. Och det var nog tur för på bröllopet var det fyra tjejer som hade den klänningen på sig…inte så roligt! Det är nackdelen med att handla på Nelly. Många som handlar där!
  Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *