Tårar och goda gärningar

God kväll min vän. Kom hem vid strax efter åtta ikväll. Lagom till att barnen skulle lägga sig. Vi låg och pratade och så läste jag några kapitel ur den sista boken i en serie som vi läser varje kväll. Pojkarna somnade snabbt men Liv vägrade. Hon kunde inte komma till ro och snurrade runt och hade sig till långt efter nio. Hon ville på toaletten för femte gången, sedan ville hon borsta tänderna en tredje gång och hon skulle gosa, sjunga, berätta sagor och så helt plötsligt snarkade hon. Övertrött? 🙂

Jag som väntat på att få titta på Grey´s, min favoritserie. Morr!

Gick direkt in på Kanal 5 Play för att titta men då behövde man bli medlem och betala en månadsavgift för att kunna kolla på avsnitt man missat. Suck!

Ja ja, hade ju inget val.

Tittade på kvällens avsnitt men det var så spännande att jag blev tvungen att titta på nästa veckas också, som är det sista för säsongen. Oj, vad jag har grinat. Fy, vad bra och sorgset avsnitt. Kan inte vänta till i höst för att se fortsättningen, kommer bli galen. Räkna med att känna dig helt tom efter sista avsnittet om du följer Grey´s.

Tidigare ikväll var jag och mamma inbjudna till Do Good för att tala om vårt barnhem i Indien.

Det var verkligen trevligt och kändes riktigt bra.

Min mamma med världens största hjärta som brinner för att rädda barn runt om i världen.

En av mina absolut finaste vänner Lenita och hennes lilla söta Emilia kom dit.

Joanna Sundström och Ebba von Sydow, som dragit igång det här kvinnliga nätverket med trevliga kvällar, hälsade oss alla välkomna. Vi var på Restaurang Pontus!

 

Efter vår presentation och gripande bildspel var det lottdragning. De som vann något fick även äran att skänka pengar till barnhemmet 🙂

Fick en pratstund med härliga Josefine Sundström också.

Mamma, Ebba och jag.

Tack för en trevlig kväll och era gåvor till flickorna i Indien ❤

Nu ska jag sova.

Kram och god natt.

 

12 reaktioner på “Tårar och goda gärningar”

 • sofia208 skriver:

  När jag såg gårdagens program av Greys förstod jag att nästa veckas avsnitt kommer vara spännande, gripande och jobbigt för att det är sista avsnittet för den här säsongen!
  Härligt att ni fick en bra kväll igår, vilka härliga färger din mamma har på sina kläder och din klänning är ju supersnygg, verkligen ett bra köp!!

  Ha en bra torsdag, snart är det fredag 😉

 • Victoria skriver:

  Åhhhhh hur ska jag kunna hålla mig till onsdag, försöker sätta mig på fingrarna så jag inte ska logga in och bli medlem jag med 🙂 hm…. gaaaah.

  kram 🙂

 • malle9 skriver:

  link to watchseries.eu

  där kan du se alla avsnitt… grattis 🙂

 • elsahok skriver:

  Tack för igår, vi var många som blev inspirerade! Ni är fantastiska förebilder, hatten av för er! Let´s Do Good helt enkelt.

  • Hannah Graaf skriver:

   Tusen tack! Det var en ära att få komma till er trevliga Do Good-kväll 🙂

   Stor kram

   /H

 • michaelaaxebrink skriver:

  Hej fina!! Ja såg sista avsnittet för ca 3 veckor sen, såååå bra!!

  Kan inte heller vänta på nästa säsong som säkert kommer dröja ett år tills de kommer! De har inte ens börjat spela in säsong 9, för dom fick precis klartecken på att de skulle få spela in en säsong till!!

  Ha en bra dag 🙂

  Kram

 • therese87 skriver:

  Måste bara fråga var du köpt din klänning? väldigt fin!

  ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *