Alla Hjärtans Dag

Hej min vän. Idag är det Alla Hjärtans Dag. En dag då vi ska skänka en vän, en kollega och vår familj en extra liten tanke och kärleksfull handling. Kanske ge ett kort eller blomma eller bara ett uppmuntrande ord. Den här dagen och månaden ska vi även uppmärksamma de hjärtsjuka barnen. Tycker att det är mest deras dag ❤ Hjärtebarnens dag.

Här får du världens största kram på Alla Hjärtans Dag från mig!

Jag har en hel del att ta tag i efter vår resa till Indien. Är så oerhört glad och tacksam över den positiva stämning vi har här inne. Är så glad att du är med och hjälper flickorna. Jag tänkte ha en utmaning i veckan. Ett mål som vi tillsammans ska nå, och om vi når det så får ni tillsammans komma fram till vad jag ska göra. En tuff utmaning hoppas jag på. Det är inte mycket som krävs för att hjälpa och framför allt rädda liv när vi är så många.

Ska klura ut en plan till imorgon 🙂

All Kärlek ❤

 

12 reaktioner på “Alla Hjärtans Dag”

 • Marypoppins skriver:

  Ha en trevlig alla hjärtans dag. Hoppas ni kryar på er snart!
  Stort grattis till lillasyster! Underbart att veta vad det är för liten krabat som växer där inne. Har ni redan några namnförslag?

 • Lollo84 skriver:

  Glad alla <3:arns dag önskar jag er 🙂

 • henemo skriver:

  Ser fram emot utmaningen! 🙂

  Massor av kramar till er på alla hjärtans dag!! Hoppas era magar snart mår bättre!!

  ♥ Carina

 • Maja75 skriver:

  Stoor kram till dig och familjen på Alla Hjärtans!! Fint att du uppmärksammar hjärtebarnen! Min Max är ett sk hjärtbarn. Han föddes med fallots anomali och opererades när han var 6 månader. Trodde aldrig att vi skulle ta oss igenom operationen och tiden efter, men det gjorde vi!! Nu är han en välmående 3 åring med massor av skinn på näsan. Han missar inte ett tillfälle att busa och leva rövare! 🙂 Kan bara konstatera att vi har världens bästa sjukvård när det väl gäller!
  All kärlek och värme!! <3

 • Annika73 skriver:

  Hej! Stort grattis till er! Kände på mig att det skulle bli en flicka till 🙂 Jag skulle gärna betala in en summa till Indien, men hur gör jag när jag bor i Finland?

 • Annie89 skriver:

  Grattis till er och den nya familjemedlemmen 🙂 Kul att ni får en flicka till! : )

  Hoppas att ni får en härlig alla hjärtans dag! <3 Kram

 • katten77 skriver:

  Hej Hannah!

  Vad kul med en liten tjej. Nu vet du lite mer om vem det är som ligger i hårdträning i din mage 🙂 Spännande! Tänk om hon blir en superhjälte! Vi har en barnbok här hemma som handlar om Megakillen. Han är en superhjälte, eller försöker vara i alla fall 🙂 Du har ju Mirakeltjejen 🙂

  Hoppas ni får en fin Alla Hjärtans dag hela familjen och att du och Peter känner er lite bättre nu.

  Varma kramar <3

 • johannakantola skriver:

  Kärlek skall visas varje dag, det här är mer kommersiellt och som du säger så är det hjärtebarnens dag.

 • marita57 skriver:

  Önskar dig och hela din familj en riktigt mysig ALLA HJÄRTANS DAG.Puss på dig.

 • snuttan skriver:

  Håller med dig om de hjärtsjuka barnen, såg precis ett inslag på Efter tio idag om en liten flicka som har ett svårt hjärtfel och det var väldigt gripande. Jag tycker det låter jättebra med en utmaning angående insamling för barnen i Indien, tycker det vore bra att ni lägger ut tydlig information i headern om hur man går tillväga om man vill hjälpa till och skänka och/eller andra sätt att hjälpa till. Tex kan man skänka saker också? Kan man betala in på erat postgironummer via internetbanken? Kram ha en fin dag!

 • della skriver:

  Önskar dej och din familj e trevlig alla hjärtans dag:) hoppas ni har haft en mysig dag…. Kram

 • lena_a skriver:

  Hoppas din dag har varit härlig och lite xtra kärleksfylld, hemma hos oss tar vi i ordentligt haha hela köret presenter, gooo mat, härlig efterrätt,hemmagjorda kort,godis blommor you name it…Jag har en vän med ett hjärtebarn han är nu 7 år och de med hans fel blir inte gamla, mitt hjärta lider med med dem kan inte ens förstå hur någon så glad och levande kan försvinna inom en snar framtid…livet ger och livet tar…kram på dig *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *