Stadsbesök

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Sitter i bilen på väg in till stan. Snålåker med Peter. Ska bl a kolla på en lokal/kontor för framtida projekt. Spännande 🙂

Ville mest bara önska dig en underbar dag.

Varma kramar

9 reaktioner på “Stadsbesök”

 • Lollo84 skriver:

  Detsamma Hannah =O)

 • V skriver:

  Hej!
  Vad spännande! Vad är det för roligt du har på gång?
  Hoppas allt är bra 🙂 Själv sitter jag och längtar tillbaka till Italien…. Känns så skönt med laddade batterier 🙂
  Kram Vanja!

 • Cissile skriver:

  Spännande, nyfiken jag blev nu 😉

  Hoppas Du också får en solig och fin höstdag!
  Kram

 • marita57 skriver:

  Hoppas också att du får en riktigt fin dag.Kram

 • melinda skriver:

  Detsamma Hannah! Blev så full i skratt när jag såg Ullared-tävlingen. 😀

 • ulrika78 skriver:

  Hej! Hoppas du hittar en ett passande kontor/lokal för ditt projekt! Kul att du har andra planer, ska bli spännande att höra om 🙂 Vad roligt med Ullared tävling, en riktig Hannah tävling 😉 den tävlingen passar mig som handen i handsken för här hemma får jag inte med mig någon 🙁 Kram till dig och ha en härlig dag!

 • jenniepennie skriver:

  Tack detsamma!! Lite trött bara då lilltjej kommit in i nån fas där hon inte ska sova på nätterna:( Va roligt att du har nåt nytt i gång, spännande å se vad det är:) Ska själv på en jobbintervju imorgon, verkar va ett kul jobb så jag är lite spänd på hur det ska gå…. Ha en bra kväll!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *