Videoblogg!

Hej fina vän. Hoppas du mår bra idag. Nu har jag premiär på min videoblogg här på sidan. Har haft den hela tiden men har inte använt den tidigare. Du hittar den till höger på den här sidan (bambuser) och ser du den inte nu så scrolla ner. Glöm inte att titta på den med jämna mellanrum. Här kommer jag även på vissa tider som vi bestämmer tillsammans svara på dina frågor live. Kul va? Vi hörs snart igen.

Kram, kram.

4 reaktioner på “Videoblogg!”

 • mirakel skriver:

  <3 Det är vi som ska tacka er för att vi fick komma… <3 Kommer såklart gärna nästa gång oxå.. Ha en fin kväll… Kram kram…Jennie & Emilia

 • christel skriver:

  14.christel skriver:
  06 december 2009 kl 15:41
  hej hannah. ni verkade haft det jätte kul igår. blir lite avundsjuk – hade ju tänkt redan när det började pratas om bloggträff att jag absolut skulle åka till sthlm, men det visade sig att det blev fel helg. och nu med facit i hand var det tur att jag inte åkte. min mormor gick bort i morse och då vill man ju gärna befinna sig på hemmaplan nära familjen. tänk vilka olika livsöden det finns – min farmor fyllde i förra veckan 100 år och mår under de omständigheterna jätte bra. min mormor saknade min mamma (som gick bort i januari) så himla mycket att hon inte ville leva mer. så hon slutade äta för ett tag sen och för några dagar sen slutade hon oxå att dricka, och i morse gav kroppen upp. jag hoppas att hon är med min mamma nu! min mamma hann aldrig se min minsta dotter (var i v. 20 när hon dog) men jag hoppas att min mormor talar om för min mamma vilken underbar liten flicka hon är!
  ha en skön advent och tänd ett ljus för alla vi saknar!
  kramar christel

 • Nella Wik skriver:

  Tack snälla för en jätte trevlig kväll ! Hoppas vi syns snart igen. Kram Nella med make (hälsa til Jessica).

 • Marie123 skriver:

  Hej!
  Undrar bara om Jessica har slutat blogga hos er? Saknar hennes inlägg. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *