Tjejkväll

God morgon min vän. Veckan har gått så fort, tycker jag, och nu är det äntligen fredag! Ska i och för sig sitta i en bil ner till Skåne i flera timmar, men lika glad är jag för det 🙂 

Förlåt, att jag inte hörde av mig igen i går, men nu ska du få höra varför. Jag verkligen avskyr att tanka. Det är tråkigt och så kostar det skjortan. Jag åker alltid runt på ångorna in i det sista med symbolen som lyser att bensintanken snart är tom, trots det har jag aldrig fått bensinstopp… Fram tills igår!

Jag och Liv åkte till skolan och hämtade Mio, körde honom till sin kompis Chris, och skulle sedan hämta William. Symbolen lyste, men jag tänkte att jag säkert klarar mig fram och tillbaka, för sedan ska jag inte köra mer, och då slipper jag tanka, men ICKE! Halvvägs till skolan dör bilen. Har aldrig varit så arg på mig själv, och stressad var jag också, för Jessica och jag skulle snart bli upphämtade av vår skjuts in till stan, till festen, och jag satt med pyjamas och håret i knut! Inte tänkte jag att jag skulle behöva kliva ut bilen och visa mig! Det var bara att rulla bilen åt sidan, lägga Liv i vagnen och promenera till macken, i PYJAMAS för att köpa en dunk bensin och promenera tillbaka i PYJAMAS, tanka bilen och åka hem! 

Jag ska aldrig mer köra runt på ångorna, det kan jag lova 🙂

Väl hemma, gjorde jag mig i ordning under lagom stress.

På väg in mot stan. Mötte upp Peter i stan, så Liv och William kunde vara med honom.

På väg in mot stan och fest. Mötte upp Peter, så Liv och William kunde vara med honom.

Liv älskar att åka bil!

Liv älskar att åka bil!

Jessica på salongen där vi fick manikyr, hårstyling, champagne och mat. Så mysigt!

Jessica på salongen där vi fick manikyr, hårstyling, champagne och mat. Så mysigt!

Långt ifrån all stress och bensinstopp.

Långt från pyjamas, stress och bensinstopp.

Här får jag manikyr. Jag hade på mig en sammetsklänning med puffaxlar från H&M, skor och jacka från ACNE.

Här får jag manikyr. Jag hade på mig en sammetsklänning med puffaxlar från H&M, skor och jacka från ACNE.

Jessica blev fin i håret.

Jessica blev fin i håret.

Här står vi med två andra tjejer som fick bli ompysslade och fina.

Här står vi med två andra tjejer som fick bli ompysslade och fina.

Det var fullt av tjejer på salongen och vi fick en riktigt trevlig ”förfest” innan shoppingen. Alla vi från salongen fick åka med en buss till Alvik, där Sthlm FasionMarket hade sin invigning.

Det var en stor typ av lagerlokal, där alla klädmärken du kan tänka dig såldes för 50-90% billigare.

Det var en stor typ av lagerlokal, där alla klädmärken du kan tänka dig såldes med upp till 50-90% rabatt.

Jag och Jessica hade sett fram emot att fynda Prada, Gucci, Louis Vuitton och Dolce & Gabbana, men alla de märkena hade fastnat i tullen, fick vi höra. Vi gick runt där i två timmar, tittade på allt från kläder, konst till…

... "Burleska" damer.

... "Burleska" damer.

Det är värt att åka dit, så har du möjlighet, åk till Gamla Tryckeriet i Alvik, där Sthlm Fashionmarket finns. I morgon är det sista dagen. 

19
Träffade gulliga Martin "Miss Inga" och hans vän, bland galjarna och klädhögarna.

Träffade gulliga Martin "Miss Inga" och hans vän, bland galjar och klädhögar.

När vi tröttnat, åkte vi in till Story Hotell, där vi åt god mat och pratade i timmar.

När vi tröttnat, åkte vi in till Story Hotell, där vi åt god mat och pratade i timmar.

Vi hade en fantastisk kväll, men när klockan slog tolv, så lämnade vi den regniga och kalla storstan.

Vi hade en fantastisk kväll, men när klockan slog tolv, så lämnade vi den regniga och kalla storstan och for hem.

Nu ska jag packa inför helgens tur till Skåne. Det blir en helg i sann killanda. Ikväll blir det att se hockey i Malmö, och imorgon åker vi över till Köpenhamn och ser Sverige möta (vinna över) Danmark i VM-kvalet i fotboll. Tur att jag har Livan att snacka med 🙂

Önskar dig en underbar helg och massor av glädje.

Stor kram och all kärlek.

22 reaktioner på “Tjejkväll”

 • matilda skriver:

  Hej Fina Hannah!
  Du ser ut att ha haft en fantastisk kväll. Hoppas att du får en bra sporthelg.
  Kram

 • Tara skriver:

  Hej Hannah.

  Har inte ”Miss Ingas” vän varit med i Robinson? Annars är hon bara VÄLDIGT lik henne. Hoppas ni får en bra helg o se till att Peter kör försiktigt (eller om det är du som ska köra)
  Kram

 • Timglas skriver:

  Jag smälter så söt Liv är 🙂 Helt underbar!!
  Hannah, jag tänkte höra med dig vart du får hjälp med dina extensions samt hur ofta du går dit och vad det kostar?
  Hoppas du får en fin helg här nere i Skåneland 🙂 Kram

 • marita57 skriver:

  Guuud så vacker du är ,och Jessica också.Ser ut som systrar.Välkomna till Skåneland.Ha en riktigt skön helg.ps.Det måste ha sett väldigt roligt ut när du kom där i din pyjamas.Kram till världens bästa Hannah.

 • julrika skriver:

  Hej
  Det är bara till att ta på sig den blå/gula tröjan på lördag.
  Vi kör hela kittet med blå/gula peruker, flaggor och röd pölsekorv.
  Ha en trevlig helg!

  //U

 • lommo skriver:

  Välkommen till Malmö (min hemstad 😉 !
  Du blev så fin i sammetsklänningen och Liv är ju för söt på bilden där hennes små tänder tittar fram 😀
  Så Peter ska gå på MIF på Malmö arena ikväll, ska du också med ( vill se dig )? Va skoj för det ska jag och några andra från mitt jobb oxå göra!
  Synd du inte var i Malmö lite tidigare så hade du kunnat komma förbi Kulturhuset Mazetti där jag jobbar, vi har massor av aktiviteter för småbarn på f.m.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Lommo

 • Lillamy skriver:

  Vad fin du var, som vanligt!! 🙂 Å vad underbart söt hon är Livan!!!! Måste bara säga det igen, å igen å igen…. Ha en fantastisk helg i Skåne o kör försiktigt! Kraaam

 • Trogen lasare skriver:

  Vad kul och mysigt ni verkar haft det.
  Liv är så himla söt!
  Åh vad kul att få se Danmark – Sverige, blir verkligen avundsjuk. Du verkar ju inte lika inspirerad men hoppas du ändå kan njuta av det.
  Ha en bra helg.

 • Carin78 skriver:

  Hoppas ni får en underbart trevlig och mysig helg…trots fotboll och hockey!;)
  Kram

 • fibrolillemor skriver:

  åå lät som en häärligt kväll:) vilken underbar start innan festen, ha en toppen resa till skåne nu.trevlig helg

 • Maja skriver:

  Låter skönt att komma iväg. Jag är inte heller intresserad av fotboll, inte det minsta faktiskt. Därför ska jag ha en tjejkväll hemma medan min kille går iväg för att dricka öl på någon sportbar. Inte min grej! Särskilt inte nu eftersom jag precis fått reda på att jag är gravid!!! Är jätteglad och hoppas på att allt går bra. Nu behöver jag lite rådgivning ;)! När berättade du för familj och omgivning att du var gravid? Min kille vill berätta för sin familj omgående (har jag märkt) medan jag absolut vill vänta till v 12 då man vet att risken för missfall minskat betydligt. Är dessutom lite privat av mig och vill inte basunera ut en så stor nyhet på en gång. KRAM

 • carolio skriver:

  Hej Hannah!
  Jag vet att jag läst tidigare om dina lockar, men hittar inte inlägget. Så kan du vara jättesnäll och tala om igen, hur du gör dina lockar? De är underbara, likaså din blogg! 🙂
  /C.

 • Anna27 skriver:

  Hej Hanna!!

  Såg röd/svart rutiga byxor till Mio på Åhléns City idag.
  Trevlig helg!!

  Kram kram!!
  //Anna

 • hejmona skriver:

  Hej har bara en fråga. Har du skaffat dig en egen bil som du kan ha på dagarna.
  Hoppas ni får det bra i Skåne
  Kör lugnt

 • moneypenny skriver:

  Hej!
  Vad fin du är. Hur får du håret att ligga så vågigt hela kvällen. Blir galen när jag ska göra mig fin, det håller liksom aldrig.
  Kör försiktigt! Trevlig helg och hej från en penny!

 • Liasmama skriver:

  Vilka fina lockar du har, helt underbara! Har hållit på superlänge och spara ut mitt hår igen men tar ju sån otroligt lång tid speciellt vid min mellanlängd då det konstant nöts av mot axlarna. Har blivit arbetslös också så hårförlängningar är ju bara att drömma om.. Tips på något som får hårstråna att tokväxa? Sparris, ingefära, ägg eller ….choklad? 🙂

 • sofia s skriver:

  men Åh, vad kul med fotbollen! har alltid velat se en match live.hoppas vi vinner imrn nu! 🙂

 • fallisa skriver:

  Låter som en riktigt trevlig kväll:)är dock en anings mer avundsjuk på att ni ska få se matchen live…vill också!!:)

  och som en skrev innan, är inte ”miss ingas” vän underligt lik zübeyde som var med i robinson:)

 • camillaaaa skriver:

  Hej Hannah. Åh snälla snälla snälla snälla berätta vart du köpt dina svarta stövlar. Har letat efter ett par rejäla stövlar men ej hittat några bra. Dina var riktigt snygga. 🙂

  Ha en fin helg.

  Kram Camilla

 • Jessica skriver:

  Hej Hannis=)
  Du är alltid lika snygg=)
  Vill önska dig och din familj en trevlig helg!!!
  Massor med kramar

 • AnnaCarin skriver:

  Trevlig helg till dig och din familj + alla andra på bloggfamiljen. Kram♥

 • SofieS skriver:

  Vad glad jag blir över att du hade en trevlig kväll. Det förtjänar du. Har dom bara kläder där eller väskor och skor också?

  Ser ut some Zubeyde med Miss Inga 🙂

  Hade så trevligt nära mina hemtrakter(Helsingborg) nu i helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *