Familj

I kväll har vi varit hemma hos min älskade mor och Gunnar. Gunnar lagade min favorit rätt, en maträtt från Nord Kina, hans föräldrar bodde där tidigare och arbetade som missionärer. Åh, den är så god!

middag-mor

I morgon far jag in till stan så fort pojkarna kommit i väg till skolan. Ska byta mina extensions som jag haft sedan Liv låg i magen, i drygt fem månader, så nu är det verkligen dags. Hade nog slutat med dreads och reaggiehatt om jag inte tog bort det i morgon. William och Mio slapp klippa sig i dag, för det fanns ingen tid någonstans här i krokarna. Ingen var gladare än William.

Jag hade nog sett ut så här om jag väntade längre.

Jag hade nog sett ut så här om jag väntade längre.

God natt, vi hörs i morgon från frisörstolen. Blir sittandes där i många timmar.

Kramar.

10 reaktioner på “Familj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *